Comori de nov-dec 2004 (210)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bine v-am gasit in noul an!

E cam liniste pe aici. Chiar nu ma asteptam sa fiu eu care sparge gheata la mesaje in 2013.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:


La multi ani doamne dragi!

Buna ideea cu descarcatul pe laptop de carti; chiar am sa-i caut Biancai Harry Potter ca am inlemnit cand am vazut cat costa la librarie. Poate o gasesc sa i-o descarc. Acum trebuie sa cumparam "Insemnarile unei pustoaice" vol 2 si vol 3 pentru ca vol 1 i l-a adus mosul si l-a devorat dintr-o dupa amiaza pana a doua zi la amiaza (280 pagini). Asa ca vreo 75 lei merg pe alea doua....chiar, astea eu n-am reusit sa le gasesc de descarcat, mai stiti pe unde le-as gasi ca sa fac si eu o economie?
In alta ordine de idei nu asteapta deloc scoala...tare bine e in vacanta, a terminat cu temele, acum citeste, se joaca si se uita la filme...va dati seama ca numai la scoala nu-i sta capul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Salutare de la mare!

Nici eu n-am trecut de mult pe aici, fiindca timpul pare sa fi intrat la apa

eveline cred ca i-am recomandat Mihaelei (Iasi) pe FB seria acestor carti "Jurnalul unui pusti"/ "Jurnalul unei pustoaice". Matei a fost foarte incantat de ele. Intre craciun si revelion a citit 2 volume, pentru ca apoi pe ultima sa o devoreze intr-o zi!!! Are toata colectia 6 volume cred), ca la craciun si aniversarea fratelui sau am vb cu invitatii si i-au adus exact ce ii trebuia Este un exercitiu foarte bun de citire. Acum o asteapta pe Cabin Fever, editata doar in lb engleza ... e disperat, de cate ori isi aminteste cauta pe net, sa vada cum stam cu imprimarea in lb ro
Bine ca a renuntat la Jules Verne, ca incepusera adultii sa il strige asa

In rest, cantec, joc si voie buna. Adam a avut o perioada cand s-a speriat de bazaconiile de la TV (cand nu era supravegheat de noi, ci de buni cea ingaduitoare ). Am dormit cu el, am incercat fel de fel si ... iata ca ma declar neputiincioasa, face naveta in patul lui Matei si asta se scoala rupt de somn dimineata ...

Note bune, comportament bun, eu am fost promovata si ieri tocmai am aflat ca voi primi un premiu pentru activitatea de colaborator anul trecut la gazeta firmei. E de bine In curand vine ziua mea, vine primavara!!!


Va pup si va doresc tot binele din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Salutare de pe taramul unde e vesnic iarna ,

Sper ca va mai amintiti de mine (de noi), parca am mai intrat prin vara si v-am spus ca ne inmultim. Deja suntem inmultiti , pe 24 sept a aparut in fam noastra si dl Paulescu, sau Paulica fara frica, sau Small Paul, sau fiecare cum ii mai trece prin minte sa il alinte. EVIDENT ca este alintatul familiei, fetele il alinta in mod special si il iubesc maxim. Nu ma asteptam ca Daria sa il iubeasca asa mult pentru ca ea mi-a spus clar ca ii plac mai mult animalele decat copiii.

Sper sa revin in curand sa va mai spun despre noi. Acum ma grabesc sa pregatesc masa pana se trezeste dl Paulescu si gata cu alte activitati .


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Multumim frumos ca iti mai amintesti de noi :)
Scuze intarzaierea , dar abia acum am intrat. Timpul nu-mi prea permite..

Merge la scoala Little London , f aproape de Otopeni, in cartierul Greenfield. Clasa 1 a facut-o in Otopeni.


Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Darius, sa fii snaatos si cuminte!

Merge la scoala in Otopeni sau in Bucuresti?

Mihaela, pai esti specialista deja. Ce idee buna mi-ai dat pentru mijlocia mea Numai frumuseti pe blogul tau, esti tare mami .
Si tu, si Felis, si Miha ma uimiti in continuu cu ideile voastre.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)




Miche 26+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Onitzaaaa, vreau si eu "vrajitorul din Oz ' in format electronic. Se poate?



Miche 26+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Eveline,
de ce nu ii faci Biancai abonament la Biblioteca Judeteana? Fetele mele au si cel putin ANa a citi Jurnalele imprumutandu-le de la biblioteca. La cat de repede devoreaza ea cartile ar trebui sa dau prea multi bani pe ele .


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen

Eveline,
de ce nu ii faci Biancai abonament la Biblioteca Judeteana? Fetele mele au si cel putin ANa a citi Jurnalele imprumutandu-le de la biblioteca. La cat de repede devoreaza ea cartile ar trebui sa dau prea multi bani pe ele .


carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) & Paul (24.09.2012)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.



Pentru ca suntem groaznic de puturosi si prefer sa i le descarc de pe net. In afara de Jurnale.... am gasit cam tot ce am dorit. Saptamana asta cat a zacut, la propriu, in casa si in pat cam numai asta a fost in stare sa faca...a stat cu laptopul in brate si a citit :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna, dragelor! Doamneee de cand nu am mai intrat, de la Craciun!!!:D:D:D
MICHE, ti-am trimis cartea pe mail, sper sa nu fie prea tz.
OTILIA, ce mai fac minunile?
LILY, felicitari pentru promovare!!!
EVELINE SI LILY, felicitari pentru pofta de citit a copiilor!
CARMEN, sa fiti sanatosi, in putere sa va cresteti comorile! Am zambit cand am vazut ce nume frumos are mezinul, deh, si eu am un PAul! :))

Noi incercam sa ne recuperam dupa o perioada f grea de boli ce i-a prins pe amandoi. SUnt deja 2 sapt, prima data a picat PAul si era Daniel mai bine, acum s-au inversat rolurile sa nu ne plictisim.

Paul citeste acum Fram, ursul polar, a imprumutat-o de la biblioteca scolii. I-am mai cumparat si noi ca nu suport sa fie mereu conditionat de cele 2 sapt- termenul limita de retinere a cartii imprumutate....mai ales ca s-au ingrosat cartile si nu citeste chiar in fiecare zi, mai ales cand are teme multe...il vad ca e obosit si il rog sa o lase pe a doua zi. Cu scrisul nu stam grozav decat acasa la teme, al scoala se grabeste f tare. El apropie cuvintele mult intre ele, si uneori din graba le uneste....cat nu l=oi fi batut la cap sa lase spatiu intre ele. La mate avem aceeasi problema, se grabeste, nu citeste cerinta cu atentie, ami ales ce i se cere, are impresia ca stie dinainte sa se termine cerinta ce are de facut si uite=asa le da peste cap, si ti-e ciuda cnad vezi ca de fapt stie sa le rezolve. :D
Pentru cine doreste sa vad pozici de la ziua lui Dani, poate intra pe pagina mea de FB, IOana Ungureanu Cucu, Felis a facut un super tort Thomas, copiii sunt fantastici, mai ales dansatoarea nasei, Deliuta, careia ii mai spunem inca o data un calduros LA MULTI ANI, si pe acesta cale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Ieri a fost ziua aparitiei micilor vedete de la odisee la tv:
1. ANA DELIA de Paxela - la emisiunea pt copii de pe Digi24
2. MARIA de Andreap - la emisiunea Romania danseaza de pe Antena1

Felicitari din suflet!!!!!!!!! La cat mai multe aparitii tv!!!!!!

Mergi la inceput