Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bb! (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

roxy felicitari!!!
sa fie saantoasa si papacioasa, puuuup
fetelor am fost plecata la tara in weekend si m-am procopsit cu o capusa, acum iau antibiotice sper sa fie ok
va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Xdidi multa sanatate!!!
Bine ca ai vazut la timp!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Didi - ai grija ,ai scos capusa?eu am avut una mai demult prin 2009 in picior ,nu am stiut ce este si am tot rupt-o si am avut noroc ca am fost la un cabinet veterinar cu cainele si medicul de acolo a stiut cum sa o scoata ....CAPUSA,binenteles.
va pupacesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Lalely - bine ai revenit din concediu.
e greu sa nu te mai gandesti.eu sunt mai optimista dar am un sot care vede numai chisturi si tumori.si ma face si pe mine sa ma gandesc.eu acum sunt OK,saptamana viitoare plecam la Viena dar aste astept inca programarea cand poate dr nu poate sotul....si tot asa .cu regimul e greu eu am pofta de mancare ca o sa ma fac cat o vaca ...inca nu am luat kg dar am burta.poate de la progesteron ..o sa intreb si vreau sa mai intreb cat timp pot sa iau progesteron ,voi stiti ? nu afecteaza in timp ,parul are un aspect murdar,tenul este mai gras si mananc ...sper sa fie OK.
Lalely cand mai mergi la control? in septembrie?
Pupici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

misspii ce sa zic am tehnica, am invatat de la un dr , mai intai se pune un tampon imbibat in acetona pe capusa ca sa o omori si apoi o scoti usor cu penseta, tragi cat mai aproape de piele si apoi dezinfectezi cu ceva(betadina , spirt) locul, apoi iei 2 pastile de doxicilina de 100mg una la 12 ore, asa preventiv...eu n-am nimic acum, locul unde a fost nu e inflamat...o sa mai urmaresc...
cat despre endo, tre sa mai merg pe la eco ca am avut luna asta si luna trecuta numai intepaturi in ovare si uter, plus un ciclu ciudat rau...dar inca nu imi vine deloc, mie sila de eco...sper sa ma mai dau pe brazda cu mancatul ca in ultimul timp numai prostii si carnita am ingurgitat...
va puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

roxy, felicitari, sa-ti traiasca puiutul! Nu stiu dc am inteles bine cand ai nascut, pe 22 am serbat-o si noi pe fata cea mare de 4 ani!

didishor, iubita, nu ma pricep la asta, nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, numai urari de bine si sanatate

lalely, stiu sigur ca vitex nu se ia peste hormoni, fie ei sub forma de pilule sau altceva, asa ca ai grija...

despre mine, ce sa zic, sunt absolut terminata... asta mica imi mananca ficatii . cea mare a fost un bebe tare cumintel, dar Sofia numai cand te vede ca te apropii de patut sau scoica sa o lasi jos incepe sa urle. are patru luni si un pic si sta in patru labe!!!! lucru pentru care eu nu am fost si nu sunt pregatita deloc. a cazut si din pat, mi-e rusine sa zic de cate ori...

la un moment dat am fost convinsa ca apare menstra, dar a fost doar un strop, mai mult m-a durut burta. asta desi alaptez. si mai am asa, din cand in cand dureri, dar niciodata ca atunci, dureri mari de a trebuit sa iau no spa.
of, abia uitasem de endometrioza asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_stel spune:

Buna fetelor, din pacate am fost si eu operata de endometrioza si trebuie sa imi iau rezultatul de la analiza patologica sias vrea sa merg la o consultatie la dr. Ion Ionut. Aveti cumva idee domnul doctor a revenit din concediu? Eu maine as vrea sa merg la consultatie, va multumesc...o seara frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

servus,
ce mai faceti?
eu am fost la Viena,am venit...chistul este acolo putin mai maricel de la 1,8 la 2cm.dr zice ca e bine ,ca se curata...dar stiu si eu .chistul e tot acolo ...daca creste in continuare ,degeaba ma agit.A schimbat un pic tratamentul si merg peste 3 luni.
Andreea - naspa cu endo.dar trebuie sa fim optimiste,nu am auzit de dr Ion Ionut.

va pup pe toate si va doresc o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
misspii of, ma gandeam ca scade...al meu nu stiu de care a fost pana la urma ca a disparut asa, nici mie nu-mi vine sa cred....acum macar sutn linistita ca mi-a venit la 27 zile, luna trecuta la 35 si tot anu pana acum am fost haotica cu ciclu...cred ca nu prea mai am ovulatie...
andreea daca tot ai endo mergi la un specialist pe infertilitate, eu de dr ion ionut am auzit lucruri graozave ca chirurg , asa pe infertilitate sunt altii, zic si eu!
va puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Ce liniste este pe aici...

Recunosc ca nici eu nu am mai avut timp sa intru pe aici..
Vroiam sa va zic ca m-am decis sa merg si eu la Tutunaru sa vad ce zice si ce imi propune.Stiu ca el lucra cu cineva pe homeopatie,stiti cum dau de persoana respectiva???

M-ar ajuta sa imi spuneti daca eco se plateste separat,sau cum este o consultatie la dlui..mai ales ca merg in premiera...

Cum parerile sunt pro si contro,vreau sa vad si eu ce si cum...Macar sa vad ce imi propune pt situatia in care ma aflu!!!

Mergi la inceput