Piersicute de iulie august (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali24

laura,dana nu stiu daca mai pun poze ca nu mai incap in ele

29+
rafael albert(25.05.2007)

Tu nu mai incapi in poze , eu nu mai incap in sandale de cat de umflata sunt la maini si picioare si sambata ma duc la nunta , radea al meu consort ... a zis sa ma incalt in papuci .. auziti si voi mai fetelor .

29+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Laura

Carmen eu nu am avut umidificator la fetita si nici acum nu cred ca o sa iau. Eu am puse pe calorifere niste suporturi cu apa care se evapora cand este prea cald sau iarna cand functioneaza caloriferele.

Bumbitza felicitari pt. caruciorul roz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

laura, nu "te radea" , ca citisem la o odisee de o fata care ajunsese sa umble in slapi de cauciuc pe strada, fiindca efectiv nu mai incapea in altceva.
eu am noroc sa nu ma umflu fiindca stau in pat, ca altfel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Michelle, in trimestrul 3 se intra in saptamina 27.

In apartamentul vechi am avut AC pe hol, a fost cea mai buna pozitie, pornea noaptea fara sa-l auzim, aveam in toata casa temperatura perfecta, dar am dus lupte grele de convingere cu inginerul care era convins ca nu va face fata. Am luat unul mai puternic si a fost ok. Acum am open-space cu AC in living, dormitorul fiind pe nord anul trecut l-am pornit cel mult o saptamina. Al meu lasa toata noaptea geamurile deschise si le inchide dimineata devreme.



23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

carmen noi am avut umidificator dar sincer ori nu stiam sa ik folosesc cum trebuie ori nu mi se parea deloc ca isi face treaba...

asa ca nu l-as recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Carmen, poti sa cumperi mai intai termometru de camera care arata si umiditatea, te interesezi cat trebuie sa fie si apoi, daca e necesar, iei umidificator sau apelezi la metoda traditionala cu vase de apa puse undeva la caldura (la geam) sa se evapore lent.
Pt ca depinde mult de clima.
Aici la Montreal e o clima f umeda vara (orasul e o insula pe un fluviu mare), asa ca vara ne trebuie DEZumidificator, se gaseste separat sau inclus ca functie in AC. Iarna e mai uscat si ar trebui umidificator, eu am avut probl. toata iarna asta cu nas infundat si sangerari. Am vazut aici umidificatoare portabile, micute, numai bune pt o camera de bbe, sunt sigura ca se gasesc si acolo.

O alta chestie ce ar putea fi utila e un filtru de aer de camera, mi s-a spus ca bb-ii inhaleaza usor orice particule, dar nu stiu. Eu am unul, de cand eram fumatori, insa cam face zgomot.

31 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Iar am uitat ceva, asa ca profit sa mai "bag" un mesaj (oare-mi da vreun premiu? ): Carmen,f frumoase nume ai ales baiatului! Aveam si eu in minte Patrick, pana la urma am ales Eric, e acelasi gen de sonoritate, scurt si percutant!

31 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Da, mai fetelor aveti dreptate, asa sunt unii oameni si gata. Toate aveti nume foarte frumoase la baietei. Eu am sa-i spun Yanis Nectarie. Ali, cum nu mai incapi in poze?Ma faci sa rad. Carmen, la fel ca fetele , pas la umidificator. Laura, trebuie sa ne spui in ce te incalti. Eu merg la un botez duminica. Sa vad in ce ma imbrac. Prumbita felicitari ptr. carutul roz.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev
Laura, trebuie sa ne spui in ce te incalti. Eu merg la un botez duminica. Sa vad in ce ma imbrac.
Ada

Ada , trebuie sa ma incalt cu ce mi-am programat , nu stiu ce o sa fac ... bai cu apa rece la picioare stau cu ele mai sus , nu stiu ... dar o solutie trebuie sa gasesc .

29+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Laura, bea apa. Si mie-mi este frica sa nu m#259; umflu. Acum sunt cu picioarele pe perete.

Ada

Mergi la inceput