Bobocei de sept-oct 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Buna burtici!
Ce frumos c-ati inceput reorganizarea,amenajarea camerei...noi tot zicem...si nu ne vine...camera lui bb e in mom actual claie peste gramada...efectiv...majoritatea lucruri d-ale noastre ce trebuie alese/date/aruncate si cateva lucruri bb gen patutul(pe bucati),cadita...tot zic l;asa luna viitoare :))
Azi ma apucase si pe mine curatenia dp ce am terminat lucrul adica pe la 7 seara am luat lighean,perie si ma pregateam sa curat mobilierul de pe balcon si storurile exterioare :))) in momentul in care am iesit pe balcon s-a pus pe-o ploaie :))) nu ma vrea mai...si dc nu ma vrea...m-am last de meserie:)) o data zic si eu sa fac treaba si se porneste potopul:)))
Fetelor ce frumos sa aveti talent la pictat sau sora in dotare cu talent :)
Seara buna :)

15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata
O zii faina tuturor

Paulafericita 18+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marikaki spune:

Buna dimineata tuturor burticilor!
Am crescut si noi si am intrat in saptamana 18. De 2 zile il simt si eu pe bebe. Este intradevar o senzatie foarte placuta.
Dar, ne confruntam si cu una neplacuta. Dimineata ne trezim brusc cu carcei ingrozitori la picioare. Marturisesc ca am inceput sa iau magneziu de numai o luna. Nu credeti ca este inca prea devreme sa ma confrunt cu aceasta situatie? Ma gandesc, ca poate este si oboseala acumulata in timpul zilei, pentru ca inca mai merg la munca.
tuturor si va doresc sa aveti parte de un week-end minunat!

18w2d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata mamici de bobocei!
Fac si eu parte din grupul vostru, pana acum din umbra (chiar de la inceput) dar acum am hotarat sa trec pe "vizibil". Am stat deoparte pana acum din motive strict personale, dar acum am depasit momentele alea si ma pot bucura si eu impreuna cu voi.
Datele mele sunt urmatoarele: Carmen, UM 26. dec 2012, DPN 01 oct 2012, 39 ani (sunt decan de varsta cred :)), miercuri am aflat si ca va fi . Chiar daca sunt veche pe forum niciodata nu mi-am bagat nasul mai adanc decat sa postez si nu stiu sa ma adaug in listuta, daca veti voi va rog sa o faceti voi pentru mine.
Deocamdata atat, incerc sa fiu cat pot de activa in "viata odiseei".
O minivacanta insorita si odihnitoare va doresc!



carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Buna dimineata!!! Bun venit pentur burticile noi si sa auzim numai de bine.
Ieri am reusit sa eliberez si eu camera ca sa ne mutam patul, acum urmeaza partea a doua extragerea patului, mutarea si reasamblarea. Toata familia s-a anuntat la ajutor, mult prea multe maini si idei.
Lalu e superba Sasha, buldogeii nu prea sunt catei de curte asa ca la cine sta sa aiba grija mare pe frig si mai ales pe caldura sa i ofere loc la umrba si racoare pentru ca pot suferi de Heat stroke, apa multa si racoare cand e foarte cald. In general ei sunt foarte buni cu copii asa ca poate o readuceti la voi, beneficiile unui catel palesc in fata muncii in plus. In 2010 noi am pierdut-o pe buldogita noastra scumpa, tot frenchie, Dasha, la varsta de 13 ani a plecat spre rainbow bridge, nu trece o zi fara sa ne fie dor de ea. Anul trecut am adoptat un catel de la adapostul local, Domnisorul Tomas, care cat a fost puiut ne-a redecorat si noua casa, acum este un catel de 24 de kg dar el se crede ceva mic, catel de poseta.
Va doresc o mini vacanta placuta si plina de soare, chibzuiala multa la cantitatea de mititei si sa ne auzim cu bine.
Pupici multi

20 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Hello mamici !
Ieri dupa ce am venit de la serviciu vreau sa va spun ca am bagat o curatenie in casa de am dormit neintoarsa.Eram exagerat de obosita.M-a durut burta. Acum imi pare rau ca am exagerat.

Olivia ai aceleasi date ca si mine.
Carmen,bine ai venit printre noi,poate ne vedem intr-o buna zi la o cafea,ca stam foarte aproape.Sa ai o sarcina usoara si la termen cu bebe sanatos.Si felicitari pentru baitel.

Voi sunteti la amenajatul camerei.Eu habar nu am cum o sa fac.Am un dormitor unde dormim noi cu mobila standard cu pat pe mijloc,etc...un alt dormitor cu multe multe prostioare de-a lui barbat`miu.Si nu cred ca o sa reusesc sa-l scot de acolo.Nici nu as avea unde sa ii mut toate lucrurile lui.Si sufrageria care e doar sufragerie...fara birou sau altele inauntru.Habar nu am incotro o sa o apuc,dar eu ma consolez ca mai am destul timp.

Sa aveti un week-end placut !!!

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

Bun venit carmen

Andreea aceasi nebuloasa o am si eu: sufrageria e sufragerie, dormitorul mare are un minim de mobilier + pat pe mijloc iar dormitorul mic este ingust (2/4). Ia de te decide unde/cum le asezi. Dormitoul mic ar fi fost o alegere buna pentru un singur bb si doar pentru o scurta vreme caci nu ai loc si de pat si de birou si de dulap. Dar pentru ca sunt 2 iar patuturile ar trebui sa stea alaturate ca bbii sa se vada/atinga, imi este imposibil sa-l folosesc. Planul meu este sa mut mobila din dormitorul mare si sa fac loc pentru un patut, iar pe la 4-5 luni cand nu vor mai avea loc amandoi in acelasi patut, ii mut in dormitorul mic unul in continuarea celuilalt. Am citit mai multe artcole care spuneau ca la 3-4 luni ar trebui mutat bb in camera lui pentru ca dupa 6 luni este mai dificil, bble obisnuiduse cu locul/decorul camerei parintilor. Planul nostru este sa-i obisnuim sa doarma in camera lor. Ca sa nu mai vorbesc ca mama o sa locuiasca la noi o perioada caci o sa am nevoie de ajutor Adams family

Stateam si ma gandeam ca eu si cei 2 frati am trait intr-un apartament cu 2 camere mic si eu am tupeul sa spun ca nu e suficient un apartament cu 3 camere pentru 4 insi. Bine ca sotul a fost primul care a spus lucrul asta cu glas tare caci mi-am facut mustrari de constiinta o perioada. Acum cautam sa ne contruim o casuta ca sa avem spatiu si intimitate cu totii.

+ 16 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

BUNA DIMINEATA TUTUROR BURTICILOR!
astazi am intrat si noi in saptamana 18 , am mai crescut cu o sapt si abia asteptam sa implinim 40 de sapt
multe sapt inainte marikaki suntem se pare la fel de mari.
Bun venit fetelor noi, sarcini usoare tuturor.


18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Salut burtici,am de recuperat un capitol si nu stiu daca reusesc azi ,sunteti bine toate?

18

Ariana Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, bulinici !

Anidaz, da, suntem bine toate burticile si bebeii. Saptamana asta au fost vesti bune despre bobocei de la ecograf/analize/amnio etc.

Noi am fost asa harnici azi. Am ordonat sifonierul ca la carte, am dosit hainele de toamna-iarna si am scos la lumina rochitele si bluzitele Am facut curat, am spalat o masina de rufe albe (urmeaza diseara si negrele), am gatit (pulpa de curcan la gratar, piure pufos si varza dulce calita). Acum sunt ghiftuita bine dar si cam obosita, m-am pus in pat cu laptopul si cred ca trag si-un pui de somn, ca doar e gratis

Poate diseara fac schita redecorarii, ca acum nu mai am chef. Maine vreau sa ies la plimbare, sunt curioasa ce planuri a facut sotul pentru ziua noastra impreuna. Ieri fratele meu l-a dat de gol ca ar vrea sa ma duca "undeva". Daca acel "undeva" e Herastrau/Cismigiu, sunt perfect multumita.

Am emotii din ce in ce mai multe pentru luni la morfo 2, sunt asa nerabdatoare sa-l vad pe beib, ca nu l-am mai vazut de 7 sapt.

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Mia la bord !

Mergi la inceput