Fiv cu Dr. Dragos Albu 59

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Ralu,mie mi-au aparut mult mai devreme,cred ca la 3 saptamani de la punctie....prin luna a 4 s-au oprit sangerarile ,iar duphastonul l-am luat chiar pana in a 21 de saptamana,oricum nu trebuie intrerupt brusc....ci la zile zile vei renunta la cate o pastila....iti va zice dr numai sa-l anunti prin saptamana 19.....utro iau si acum,cate 3 pe zi/200 mg......dar mie mi-a facut fff bine duphastonul si cred ca datorita lui am trecut cu bine pt ca eu aveam si iminenta de avort.Ai incredere,totul va fi bine!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

scuze,din 2 in 2 zile mai renuntam la cate o pastila de duphaston...pana am ajuns cu ele la zero....am vazut greseala dupa ce am postat.Pupici

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Am si eu o intrebare ,este normal sa ma intirzie ciclul dupa fiv ...............mi-a venit ciclul pe 17 martie ,si de atunci pauza ,nu vrea sa vina si pace ,la voi cum a venit in prima luna dupa nereusita?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Multumesc mult, Miruna
Sper si eu ca va fi bine, totusi am o problema, imi vine sa vomit rau de la duphaston si cred ca o sa il rog pe dr.cand o sa fiu mai bine sa iau la 8 ore ... poate te voi mai deranja pe pm cu intrebari

Angelica, mie mi-a venit urmatoarea menstr. la 42 de zile dupa nereusita, dar nu m-am stresat ca stiam ca e normal sa vina asa tarziu. Stai linistita, apoi dc intri in protocolul de fet, te vei regla; eu cel putin nu am mai avut probleme dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

ralu,
si eu am avut pete maronii din ziua 11 dupa ET. am facut beta in urgenta in ziua 13, a iesit pozitiv si mi s-a dat duphaston 4 odata in prima doza, dupa care 2 la 6 ore, ca si Miruna, No-spa Forte 1 la 8 ore, Uscosin 1 supozitor la 12 ore... plus utrogestanul pe care eu il luam de 4 ori pe zi. am mers asa pana in saptamana 16 parca, cand doctora care ma monitorizeaza mi-a redus doza de duphaston la 1 de 3 ori pe zi.
mentionez ca in ciuda acestui tratament de sustinere pentru pete maronii eu am avut in saptamana 6 sangerari ca la menstra, de am ajuns in urgenta si la albisor, si la doctoresa mea... am continuat tratamentul si sangerarile au trecut dupa 1 saptamana... desi albisorul a crezut ca este vorba despre doza de clexane (mi-a modificat-o in urma antiFX de la 0,4 la 0,6), se pare totusi ca a fost vorba de o placenta previa (joasa) care la ceva vreme s-a ridicat si nu am mai avut episoade "rosii".
deci, eu zic sa nu iti faci probleme. acste tratamente nu au cum sa faca rau bebeilor, dimpotriva, ne ajuta enorm si pe ei, si pe noi! pana acum, la toate monitorizarile, bebelul meu este foarte bine, se prezinta chiar cu 1 sapt.- 2 mai mare decat in grafic si... s-a dezvoltat perfect.
angi,
si mie dupa primul fiv nereusit, mi-a venit destul de traziu... la aproape 40 de zile, dar am auzit ca poate si depasi. nu te panica, ca vine 'mnealui!

doamne luptatoare


28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Ali, ma bucur mult ca mi-ai scris si tu, exact ce ai patit, ca tare bine este cand auzi detalii asemanatoare cu ale tale si ca apoi a fost bine. Exact asa mi-a zis Albu sa iau. Mi-a venit acum si rez la P si este 105.4 ng/ml, ceea ce mi se pare ok, dar eu nu ma pricep ... si uite ca nu mai am nici o explicatie pt ce mi se intampla ...
Am observat ca la mine de doua zile de cand a inceput, au loc o data pe zi, pe la ora 20, crampe destul de accentuate, si apoi se porneste sangerarea, care aseara datorita tratamentului vad ca a fost mai redusa, ma tine cateva ore durerea si apoi dupa vreo 5 ore nu mai am nimic... restul zilei sunt ok ... nu pricep nimic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

ralu,
nu intra in panica... pe cat posibil... tine-te de tratament. s-ar putea sa mai dureze aceste episoade. totusi, ar fi bine sa te prezinti cat mai des la consultatie. mie asistenta de la receptie ML mi-a sugerat ca de fiecare data cand am un episod "sangeros" sa ma prezint in urgenta la cabinet. nu a fost nevoie sa repet deplasarea pentru ca sangerarea s-a oprit in sapt. respectiva (desi cu pete cu tot cred ca am patimit vreo 2-3 saptamani). am citit pe forum ca poate dura si mai mult. oricum daca se vad bubulinii si mai ales daca li s-a detectat activitatea cardiaca... este mai mult decat incurajator.
incearca sa iti limitezi activitatea fizica, macar pana se fixeaza mai bine sarcina. cauze pot fi multiple pentru aceste sangerari... eu am aflat o posibila cauza abia la morfofetala de 13 saptamani, cand specialistul a constatat placenta previa. oricum, tin pumnii sa se termine mai repede sangerarile si daca vrei, continuam discutia pe pm, ca sa nu fim off topic aici.

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata fete

raluDoamne ajuta sa fie bine bebe tau!

ali

va doresc o zi calda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graratusca spune:

Buna.Am de vanzare pentru cine este interesata:
1. 13 fiole Clexane 4000 UI/o,4 ml valabilitate anul 2014
2. 2 cutii de Utrogestan 200 mg, cutia fiecare cu cate 14 capsule moi valabilitate anul 2013
Totul la 230 lei.
telefonul meu este 0722546984, rog SERIOZITATE, sunt din BUcuresti.
Va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetelor , si mie mi-a ramas o cutie de Medyn Forte cu 90 de pastilute pentru trei luni
O donez cu placere



Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011) si 7+

Mergi la inceput