Prietene fara titlu (84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Pot si eu sa povestesc de copilasi?
Ieri la dentist. Cu baietii si cu Ana, impricinata. La final stomatoloaga il intreaba pe Tavi cum il cheama. El zice "Petru", dar continua Razvi prezentarile "El e Petru Octavian, Eu sunt Razvan Dimitrie si pe surioara o cheama Ana Teodora". La care Petru continua "Si asta e MAMA".
Tot la Dentist "Si tatal vostru e blond ca voi?" Razvi se gandeste: "Tati are un cap asa......rotund" Se gandea el ca e greu de zis daca Radu e blond sau nu, fiind chel si ras in cap si a gasit raspunsul perfect "cap rotund".
Scot muuuulte perle, mereu. Ne stricam de ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Denisam
si A nu s-a lasat pina nu a convins-o pe o fetita sa ii dea bici ei putin, a alergat dupa ea si nu a zis decat un cuvant bike...dar probabil ca a vrajit-o prin perseverenta-altfel nu imi explic-

Mortal Alex ,vezi ca se descurca,stie ce vrea baiatu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui teolinda
da' al meu a primit cadou ATV-ul ala si -asa imi vine sa-l dau naibii.

Pai chiar ca e pericol public asa ceva
Si mami tot are in plan sa ii ia lui Tudor cadou masina de-aia la care apesi pe pedala si merge - ma gandesc ca o fi pe baterii,nici nu stiu sigur .Stiu ca are de-aia fetita lu' verisoara-mea si s-a mai dat Diana cu ea cand era mai mica ... stres nu alta ca prinde o vitezaaa Nu stiu daca sa o las sa ii cumpere asa ceva oricumn vara asta e cam prea mic pentru asa ceva,poate doar la anul ... Dar deja de vreo luna-doua a devenit si el pasionat de volan - adica a inceput sa calareasca si el rider-ul ala cu volan de-acasa si masinuta de plastic de la mami,sau ma rog,aia cred ca se vrea locomotiva,nici nu mai stiu Pana acum nici nu le baga in seama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bee
In rest nu suntem bine. Mama nu e deloc ok si ma seaca grija asta. Sambata fuga cu ea la spital, ieri la fel. E fenomenal. Acasa are peste 200 tensiunea mare. La spital deja e 147, iar dupa 2 ore de stat pe acolo scade la 100. Bine ca s-au sesizat aia ca si intre 147 si 100 e deja cam mare diferenta, fara sa ia nimic, fara sa faca nimic!!! Maine o sa-i monteze un aparat de monitorizare pt 24 de ore, ca deja o luam razna. Eu o cred ca nu e in regula, o vad. Si nu are nici un motiv. Nu face efort, nu se supara, nimic, nimic.


Of ce rau imi pare! Tensiunea asta oscilanta e cea mai periculoasa Ma gandesc ca e si stresata de problema si la spital scade asa si fiindca acolo se simte ... in siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bee

Tot la Dentist "Si tatal vostru e blond ca voi?" Razvi se gandeste: "Tati are un cap asa......rotund" Se gandea el ca e greu de zis daca Radu e blond sau nu, fiind chel si ras in cap si a gasit raspunsul perfect "cap rotund".
Scot muuuulte perle, mereu. Ne stricam de ras.

Mortal.
Pai ai face bine sa ne mai povestesti si noua sa ne mai distram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Moama ce s-a mai animat atmosfera pe-aici. Doar Ingrid si Criss lipsesc.

Eu am bagat 3 ture de masina.. ultima trebuie intinsa da' trebuie sa eliberez sarmele si mi-e lene. Da' dupa ce termin cu mesajul asta ma duc iarasi la treaba.
Cosmin a dormit de la 1:30 pana la 3:30. S-a culcat singurel cu laptele in bot, evident.
Nicolas m-a convins sa-i dau niste plastelina care are un omusor caruia ii schimba scalpul si ii face diverse frizuri din plastelina, il tunde, ii face diverse culori freza si evident scenariile de rigoare. Decand s-a trezit frate-su are si spectator... ii tot explica ce face el acolo dar sa nu puna Cosmin mana pentru ca "nu e pentru el". Doamne ce bine e cand se inteleg bine impreuna. Noroc ca asta micu-i odihnit si ascultator ca altfel se infigea in ciuful mascotei aleia.

BEE - mortali copii tai! Foarte dragute perlele. Imi pare rau de mama ta ca nu este ok. Uff... Sanatate multa!

MIRA - m-am distrat maxim de fetele tale. Si eu dau tarcoale la gradina... pamantul este f ud da' am primit o tufanica si musai sa o bag in pamant ca altfel moare. Au inceput sa imi rasara semintele de marar si busuiocul pus in jardiniere cu folii de-asupra.

Eu am fost f. mirata astazi cand am vazut cat mi-au crescut trandafirii de la ploi. Si ieri nu am dat ture prin gradina da; azi am vazut ca deja au boboci.
Musai sa ma documentez cu ce sa-i tratez sa nu mai fie afectati de mana/purici etc... ca in ultimii 2 ani tare rau le-a mers dupa ce a trecut luna mai.

Piua vine cineva...


LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ai mei numai de cca juma' de ora au adormit! Intai Tudor,iar Diana dupa ce a adormit el.Am incercat sa ii pun pe-amandoi,dar dumnealui n-o lasa defel in pace o tot bazaia.As trage si eu un pui de somn,dar vreau sa dau gata urgentele astea,ca maine-s in Hu,iar in we daca nu ploua si tot nu mergem la tara,m-as mai duce cu copiii la curte.
G.e pe drum acum sa mai vada ce-i pe-acolo.
LILI uite de exemplu azi nici ai mei nu s-au certat pana acum - dar nu-i tarziu Atat ca pe cand se trezesc ,iar vor merge afara (daca nu incpee iar ploaia ) si mami oricum il ia la ea in seara asta pe Tudor.
Eu nu ma mir ca ti-au iesit asa fain trandafirii: noua nu ne pica bine ploaia asta,dar gradinilor da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Am revenit.
Na, l-am inscris pe David in tabara. Ca nu a mai tacut. DAr numai cu Lars. Pentru inceput 3 zile in Tesin (partea italiana a elvetie). e o tabara Pro Natura de Rusalii. Pentru la vara mai vedem daca le-o place acum.
eu nu am mai ajuns unde am plecat, am ajuns doar la Aldi si mi-am cumparat flori, iarasi........
am avut si musafiri, o basarabeanca care sta prin apropiere. A fost frumos afara, ne-am baut cafeaua in curte. am reusit sa seaman cateva boabe de fasole verde si mazare in casa ca a dat cu grindina. am facut si biscuiti. Au iesit tare buni. Prea nedulci pe gustul basarabencei si multe prea dulci pe gustul lui H. am facut si cu branza. sunt asa de faini, ca si saratele de la noi, pe care aici nu le gasesti sub nici un chip.
La mine nu iese mararul. Mi-a adus mama si din Ro si a pierit cum a rasarit. acum am laut altul dar as vrea sa-l plantez intr-un ghiveci poate, poate, in gradina nici o sansa. Patrunjelul si cimbrul in schimb sunt frumoase.

O sa pun cateva poze din gradina. La mine trandafirii sunt cu frunzulite, bine porniti, lalele sunt deja pe trecute, liliacul aprope inflorit si prunul deja a inceput sa se scuture.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si io-s prin zona.La noi tocmai a tras o tura de ploaie torentiala Mami a fost mai devreme de l-a luat pe Tudor la ea.Ce debandada au putut face p-aci dupa ce s-au sculat Diana dirijeaza jocurile si el intra urgent in joc,atat ca nu-i mai tace gura - e mai rau ca Diana la capitolul asta
Husbandu' mi-a adus din curte narcise si deja ... lacramioare La noi e deja inflorit liliacul - adica la vecin,dar vad ca n-a adus azi.Mie mi-a adus de Paste husbandu' liliac, de unde credeti??? De p-aci din spatele blocului nostru unde a vazut el liliac - in drum spre gradinita Dianei.A coborat dupa ce s-a intunecat sa nu il vada lumea ca era in parculetele din fata unor blocuri.Numai m-am trezit pe la ora 23 ca am o vaza in bucatarie ma uitam ca la felul paispe si ma intrebam de unde-a aparut? Asa ca pe langa lalele,narcise si zambile am avut si liliac Florile de primavara-s preferatele mele Apoi florile de camp
INGRIIID chiar asa unde disparusi de nu mai zici nimic ???
MIRA pai daca ati putut sta la cafea in curte na fost chiar rau azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna seara!
Hop si eu, pai prea m-ati strigat.
Fii-mio picteaza . O "cadopopera" . Adica il picteaza abstract, foarte abstract, pe Spiderman.

Azi am reluat/continuat treaba prin casa cu asezat, facut curat, schimbat diverse chestii in alte locuri... si am reusit marea performanta sa ma demolez de mijloc, la propriu . Am simtit cum mi-a pocnit "buba" , asta dupa ce in prima zi de Pasti m-am mutat de pe un picior pe altul, intro miscare de a arunca ceva la gunori si... pac! Nu va pot spune ce dureri am . Nu stiu cum sa stau, ca ma doare ingrozitor.

Maine iarasi este sarbatoare, deci iau pauza, si este binevenita, dar cel mai probabil va trebui sa gatesc ceva.
Ce stiti, cand va trece norul asta de nisip? Asa mizerieeeee....



Mergi la inceput