experiente mistice - (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Amonar, eu inteleg ff bine ce spui tu. Dar vezi tu..sunt oameni care considera ca le stiu pe toate. Ii las in pace, si imi vad de-ale mele.
Ocazie cu care imi aduc aminte de mamele care incerca sa isi impuna cu orice pret pct de vedere si sa isi controleze copii.Si nu reusesc decat sa ii indeparteze. Pentru ca vad lucrurile altfel, prin raportare la o alta experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irisM spune:


Sigur ca da, daca gasesti o metoda sa-ti pui piciorul pe forum.

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Citat:
citat din mesajul lui irisM


Un fapt exista sau nu, preluand informatia asupra factului eu ii dau aspectul de fals sau corect. Daca imi spui ca ti- ai rupt piciorul( fapt existent sau nu) eu pot sa il iau drept corect, sau pot sa spun ca ai mintit si sa cred ca-i fals.




Si mai ramane varianta in care verifici informatia.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amonar
Capcaun, tu esti obisnuit cu public care nu te asculta cand ai ceva de spus? Sau cu sali goale cand tii vreo prelegere? Nu de alta dar forumul asta e plin de intelepciuni de ale tale pe care aici la paranormale nimeni nu le asculta. Ca om de stiinta renumit in tara si peste hotare si respectat vii cu argumente nu cu bla, bla-uri de genul 'las' ca stiu eu, nu imi spuneti mie'
Capcaun om de stiinta renumit in tara si peste hotare??? Haida de!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Citat:
citat din mesajul lui eunice78

Informatia care pentru mine e corecta ar putea fi gresita pentru tine, si viceversa. Este greu sa apreciezi ce e corect si ce nu, ce e adevarat si ce nu, in masura in care nu vorbim despre cat face doi plus doi. Nu exista adevar absolut valabil si acceptat de toata lumea. Si lumea e plina de nuante, nu doar de alb si de negru.


Eu am cazut si mi-am rupt piciorul. Cum poate fi aceasta informatie gresita pentru mine si corecta pentru tine, sau invers?

http://www.lucamic.blogspot.com/




eu iti recomand sa fi mai atenta pe unde calci . ca daca erai atenta nu cadeai in asa hal sa iti rupi piciorul. tu alegi ce vrei din informatia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amonar
Pe siteul HeartMathe se gasesc destule informatii.

www.randi.org/site/index.php/swift-blog/1202--is-heartmaths-emwave-personal-stress-reliever-scientific-.html" target="_blank">HeartMathe? Pana si OTV-ul este mai credibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amonar
Edit: inimia artificiala este PROVIZORIE pana se ajunge la un donor. Pt a face o inima artificila sa lucreze este nevoie de o masinarie de 190KG!!!

Inseamna ca www.bbc.co.uk/news/health-14363731" target="_blank">Matthew Green este campion mondial la haltere din moment ce-si cara toata masinaria in spate.

PS. In prezent o inima complet artificiala cu toata instalatia de alimentare cantareste ... 6 kg. Dragostea cu care-si imbratiseaza fiul din poza vine din ... geanta, conform teoriei tale si-a "specialistilor" de la HeartMathe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

a_alinta,ai mare dreptate, exact asta s-a si facut. s-a scos o informatia din contextul ei si, evident, propia interpretare justifica revolta. Nu se spune in popor, cine sapa groapa altuia cade singur in ea?

Un om de stiinta din Londra, Doctor Essi Viding,este unul din primele persoane din lumea asta (daca nu chiar prima), care a scanat creierul copiilor mici cu callous unemotional traits; mai précis, a scanat amygdala, o zona a creierului care este responsabila de procesarea fricii si emotiilor negative. Domnia sa a aratat ca amygdala acestor copii nu reactioneaza “in respons to other people in distressing situation”.cu alte cuvinte, daca un character din film plange, copilul normal ar arata un raspuns emotional.
Astfel a descoperit, citind brain imaging pentru prima data la copii mici cu callous unemotional traits, ca under –arousal of the amygdala poate schimba optica cercetatorilor privind perceptia si definitia psihopatiei. Copii cu callous unemotional traits nu arata nici un raspuns emotional la nivel de amygdala. Nimic.

cu alte cuvinte, sunt lasati “rece” la suferinta altuia. Nici o reactie empatica la expresia emotionala a aproapelui. si nu , cum s-a facut interpretarea, ca nu sunt capabili de reactie emotionala.

cum arata pictura emotionala a unui om normal, psihopat, sau autist, dpdv al relatiei dintre planul fizic si planul subtil energetic, este o dinamica absolut diferita de ceea ce se manifesta la nivel fizic, si se cunoaste la nivel psihologic, sau psihiatric. daca s-ar fi cunoscut stiintific aceasta dinamica, probabil ca nu ar mai exista atata suferinta.

atata timp cat fiinta traieste, este alimentata cu energia vietii. raspunsul primar al individului la aceasta energie se numeste emotie. emotia, este o proces,o inlantuire de citiri subiective a unei informatii subtile. "fabricarea" acestei informatii se face dincolo, sub alte legi( LEGILE DIVINE), si alta realitate.

realitate unde egoul este pus la punct, iar sansa de manipulare, stapanire si putere este redusa la zero. cand se atinge acest zero al imagini egolului, se atinge LUMINA DIVINA. intre imparatia omului si imparatia DOMNULUI exista creatia omului, izvorul de informatie, din care egoul insusi se adapa. unii o numesc Karma. in cunostintele mele, karma este informatia din propia creatie supusa "judecatii" .creatie care nu s-a integrat in LUMINA , ca sa elibereze creatorul, sa-l inalte, ci ramane legat de planul fizic ca hrana emotionala pentru creator, ego.

si raspunsurile au inceput sa apara...

amonar, in documentarul "finding my mind" , se ajunge la aceelasi rezultat.in creier apare reactia inainte de a se constientiza informatia. asta da un freaky chill egoului care crede ca stapaneste lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

si pentru ca suntem la topicul unde totul este posibil si datorita intelegerii administratorilor acestui site, vreau sa va spun ca eu sunt persoana care i-a scris lui 3*3 mailul in care o rugam sa nu plece.

capcaune, in special pentru suspiciunea ta am facut asta.


ma bucur ca am gasit intelegere.

( intre timp am fost alexia_21, pentru ca recunosc ca nu am citit niciodata foarte atenta regulamentul ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta
intre timp am fost alexia_21

Dedublare. Ca tot suntem la paranormale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

dedublare sa fie capcaune, daca zici tu, eu recunosc ca nu am citit regulamentul.
adica puteam sa ma intorc , fara a ma dedubla, pe acelasi nume.


dar eu sunt tot eu, doar ca am mai invatat ceva intre timp.



Mergi la inceput