experiente mistice - (6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

http://www.scribd.com/doc/33317959/SN-LAZAREV-Cartea-a-Noua-Indrumar-de-Supravietuire

de pe aceasta pagina, la acelasi user, se pot gasi toate cartile lui Lazarev:
-cartea intai
SISTEMUL AUTOREGLARII CAMPURILOR
-cartea a doua
KARMA PURA
-cartea a treia
IUBIREA
-cartea a patra
PRIVIRE ÎN VIITOR
-cartea a cincea
RASPUNSURI LA VIITOR
-cartea a sasea
TREPTE SPRE DIVINITATE
-cartea a saptea
TRANSCENDEREA FERICIRII.
-cartea a opta
DIALOGURI
-cartea a noua
INDRUMAR DE SUPRAVIETUIRE
-cartea a zecea
PRINCIPII DE VINDECARE

daca prin constientizare, asa cum spune Lazarev, are loc "indepartarea deformatiei structurilor bioenergetice", atunci lectura atenta a acestor lucrari nu numai va schimba destinul, va vindeca, dar va si lumina cararea ca mistic in experienta misticului fara manastire.

numai pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

am regasit la pagina 10 din cartea intai a lui Lazarev,un pasaj a carei informatie corespunde cu intamplarile din viata mea din ultimii ani, si in mod special, in prezent. cand pacea interioara este "perturbata" de imprejurari, cerul "lucreaza" in legea lui.
de exemplu, o familie de langa mine, cu doi copii, s-a mutat, dupa ce incepuse sa ma deranjeze foarte serios influenta unui copil asupra copilului meu. supararea pe care mi-o provoca era atat de profunda, incat ajunsesem sa nu imi mai las copilul afara sa se joace.eu eram nu numai in conflict cu mine insami,spiritual (aveam tendinta de a raspunde mai putin armonios), era o lupta mistica, o lupta dintre ego, sustinut de "stiinta" si suflet. am sfarsit prin a ma ruga.astfel, cerul a "aranjat" situatia, si familia s-a mutat, in mod neasteptat, in alt cartier( si-a facut bagajele la propiu).


iata ce zice Lazarev:
"Omul cu karma purificata sau inchisa este strans legat de divinitate de aceea agresiunea indreptata impotriva sa actioneaza impotriva Universului. Daca omul ataca individual, el plateste individual, daca ataca în calitate de reprezentant al societatii, plateste intreaga societate."

numai pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

a face rau nu inseamna numai constientizarea raului la nivel mental, dar si libertatea pe care o poate da imaginatia in a "genera" scenarii de rau. iata un citat atat de graitor din Lazarev:

" - Cand ma aflam inca la inceputul activitatii de cercetare a structurilor karmice, a venit la mine la control o pacienta. Ea prezenta puternice dureri de cap, se simtea rau.
—Acum cinci zile i-ati "dorit raul sotului dumneavoastra si inca foarte puternic.
—Este exclus, mi-a raspuns femeia. imi iubesc foarte mult
sotul si nu pot sa-i doresc raul.
Eu am insistat.
—l-ati dorit raul. Constat o foarte mare, foarte puternica
dorinta de a i se intampla ceva rau pe care ati avut-o in urma cu
cinci zile, seara.
—Cum as fi putut sa-i doresc raul, daca el a intarziat vreo
doua ore dupa servici iar eu eram foarte nelinistita?
Atunci am inteles.
—Ce ati simtit?
—Ma obseda o tampenie.
—stiti ce se intampla? Cand va ganditi ca se poate intampla
ceva rau, dumneavoastra atrageti nenorocirile. Si cu cat vi le
reprezentati intr-un mod mai real, cu atat mai mare e raul pe
care-l provocati."

mentalul, chiar daca "genereaza" scenarii,proiecteaza asadar structuri informationale la nivel subtil, care vor lasa amprenta in cele din urma la nivelul planului fizic. exemplul dat aici este atat de...clar!

numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

cine simte sau crede ca este victima unui atac psi, recomand pagina 12 din "sistemul autoreglarii campurilor" de Lazarev, din
http://www.scribd.com/doc/33317576/SN-LAZAREV-Cartea-Intai-Sistemul-Autoreglarii-Campurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

ura ... supararea...uciderea iubirii...reprimarea dragostei...dorinta a raului...sentimentul ofensei...invidia... barfa(vorbirea de rau)...jignirea...supararea parintelui pe copil si copilului pe parinte...agresivitate...mici neplaceri...gandul sinucideri...reprimarea iubirii de sine...lamentarile...vorbele rele la adresa parintilor , rudelor...nemultumirea fata de sine...gandurile urate despre altul...
iata ce descrie Lazarev ca fiind la baza deformarilor structurilor campului energetic informational al omului.


iata baza intregului repertoriu: emotia-energie!

De la simplu la complex, informatia emotie se cladeste in forme complexe de informatie-cuvant. cuvantul simtit-planul corpului, cuvantul rostit, planul spirit-ego, cuvantul gandit-spirit-constiinta.iar omul se numeste creator!

cine nu a trait experienta "i-a sarit tandara de la rostirea unui simplu cuvant?". pana a primi cuvantul ca informatie, prima reactie apare la emotia-energia informatie din cuvant.

numai pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

daca omul face greseli in planul energetic-emotional si incarca desaga de datorii fata divinitate, in mod "natural si normal",in timp de ani de zile, visele ar trebui sa fie incarcate de balauri,monstri sau alte creaturi ale egoului. dar, asa ceva nu se intampla oricand, oricum. omul viseaza "natural", atat cat se poate admite in logica egoului. atunci, unde sunt balaurii? cand apar si de ce apar?

cine pleaca pe calea purificarii prin constientizare, scoate "balaurii" de la "naftalina"! cine a inceput cartea intai a lui Lazarev, a pornit pe carea purificarii prin constientizare, daca egoul isi face "curatenie" in "ograda" emotionala-energetica.

lumina divina, gratia divina este ca o faclie pe care egoul o aprinde si indreapta spre ungherele intunecate ale templului, acolo unde numai balaurii domnesc si se hranesc in suferinta emotionala a unui trecut uitat si refuzat iubirii, iertarii. spiritul se hraneste cu "hrana de toate zilele", cu rugaciune, iubire, iertare, compasiune. balaurul se hraneste cu suferinta unui ego ranit in amorul propiu.

atata timp cat ei sunt "hraniti" prin emotii sadite in mod constient in afara legii divine, cresc,si devin mult mai puternici asupra vointei emotionale a egoului; de exemplu, in loc de iertare, egoului ii este la indemana sa traga o injuratura. iubirea cere efort de...constientizare a legii divine si corectare a comportamentului fata de altul si sine, a deciziei intr-un act de viata.

munca mistica nu este o decizie de buna voie a egoului. a sluji TATALUI NOSTRU inseamna ingenunchierea egoului. atunci cand acesta trece peste suferinta, fara sa invete ceva pentru destinul lui sau pentru viata -destinul urmasilor lui, slujeste celui de al doilea stapan al cerului, sinelui, asemenea ingerului cazut. energetic omul cade din gratia divina(pe care o primeste ca viata, vitalitate), in loc de a se ridica in gratia divina, prin alchimia mistica!

cineva a inceput sa citeasca din cartea intai a lui Lazarev, si a inceput lucrarea de purificare prin constientizare; seara a avut un vis.am sa scriu si despre visul meu. pana atunci,

numai pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Eu am inceput sa citesc cartea de la acel link; dar cred ca mai multa lume din moment ce a fost postat link-ul.
Este f interesanta; din pacate eu nu pot sa traiesc dupa regulile din acea carte este imposibil; totusi incerc sa elimin cit mai mult negativism din viata ca nu-mi face bine la nervi si "bostan".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui msl1

Eu am inceput sa citesc cartea de la acel link; dar cred ca mai multa lume din moment ce a fost postat link-ul.
Este f interesanta; din pacate eu nu pot sa traiesc dupa regulile din acea carte este imposibil; totusi incerc sa elimin cit mai mult negativism din viata ca nu-mi face bine la nervi si "bostan".



ma bucur foarte mult pentru tine, msl1. cand pasesti pe drumul de lumina, primi pasi sunt dificili, dar plini de speranta. la fel ca si primii pasi ai copilului. angajarea egoului in dorinta de a vedea si aduce lumina in propia viata, si a copiilor este cea mai mare victorie.

ce bucurie traieste un parinte cand isi vede copilul facand primul pas, cata fericire si speranta de viata vede! ce cucerire! este o traire de mare profunzime, pentru ca pune samanta de speranta pentru o noua viata! asa si TATAL CERESC, se bucura cand isi vede copilul de lumina, scanteie divina, omul, facand primul pas pe drumul de iluminare!

numai pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

As vrea sa va rog, daca cumva aveti in varianta pdf cartea lui Lazarev (Diagnosticarea Karmei/Privire in viitor), sa imi timiteti pe PM.
Nu pot citi decat pe bus in drum spre si de la serviciu si as vrea sa listez cartea cumva, pe PC nu prea am cum sa citesc. Am inceput-o saptamana trecuta dar nu am continuitate la citire....Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

cine doreste sa se educe in vizualizarea constienta a luminii transcedentale, va recomand cartea lui dan seracu, "autocontrol pentru avansati". tehnica de intrare in alpha, de vizualizare, de control a informatiei de dincolo care poate fi interceptata ca emotie-imagine-informatie cognitie, informatie fizica, scrisa, materiala. iata linkul:
http://www.scribd.com/doc/70522740/Dan-Seracu-Autocontrol-pentru-avansati


dan seracu mi-a fost profesor in studentie. a fost un suflet minunat, bland, modest si generos. un om care a renuntat la beneficiile profesionale a capacitatilor psi pentru a "lucra" pentru divinitate. a sfarsit devreme, Dumnezeu sa il odihneasca, si sa il calauzeasca, pentru a adus multa lumina-cunoastere in viata celor care l-au urmat.

cand ne-a "predat" metoda de vizualizare constienta, la un curs, ne-a povestit ca una dintre studente, si-a perfectionat atat de mult tehnica alpha incat la examen a scris de zece perfect, pentru ca a iesit in alpha si a copiat cuvant cu cuvant informaita. a picat-o , bineinteles, era un clarvazator de exceptie si a putut sa "vada" de unde se inspira. sper si va doresc sa cunoasteti aceste amanunte, care va pot oferi un confort si securitate personala...la urma urmei, de ce numai un organism social sa aibe securitatea lui, si omul are acelasi drept, sa isi asigure propia securitate in domeniul psi, in lumea asta plina de energii, intentii malefice.

am inteles ca dealungul timpului au fost domnii care s-au revoltat si au incercat sa ma determine(verbal-prin mesaje scrise indirect aici sau la alte topice) sa nu mai scriu pe acest subiect. foarte elegant ca s-a procedat vizibil, scris. acum insa s-a trecut la "convingeri" psi. mai ales pentru o persoana care si-a cultivat profesional aceste capacitati! imi pare rau sa constat ca prin intermediul forumului s-a ajuns la un astfel de tratament individual. libertatea se pare ca nu mai este libertate, ci o constrangere care ataca propia sanatate, si nu numai.


DUMNEZEU SA BINECUVANTEZE PE TOTI.

numai pace


Mergi la inceput