Buburuze ian-feb 2011 (1) La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Aditza, imi pare rau ca ai inteles ca te-ar fi sters cineva de pe vre-o lista. Lista am luat-o de la zero si am trecut pe ea pe oricine si-a dorit. Te trec pe lista daca asta iti este dorinta.
Si tratament pentru sefie exista. Uite, mi-l aplic eu acum, promitand ca este ultima oara cand accesez userul comun.

Edit: Rezolvat problema. Rog sa se ocupe altcineva in continuare. Daca vi se pare mai usor, copiati lista de la "primele 365 de zile" si gata.






"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

In curand pe ecrane: www.pufletzel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

aditza subscriu la ce a scris mayane....nu s-a luat niciun fel de hotarare sa fie sterse anumite persoane...dar pentru ca unele nu au mai intrat de un...veac!...am picat toate de acord ca in momentul in care cineva isi doreste sa fie pe listuta sa comunice un "prezent" si va fi trecut in lista! si nua re legatura cu faptul ca e un forum public...gandeste-te o secunda cum ar fi sa le avem inca in lista pe fetele care au intrat doar sa anunte ca sunt gravidute si apoi nu ne-au mai anuntat nici daca au nascut, nici nimic...dupa parerea mea e nevoie de o filtrare, o curatenie de primavara sa o numim. nu vreau sa ma intelegi gresit dar nu a fost nimic facut cu rea intentie'rea vointa'grandoarea sefiei sau altele asemenea....daca ai fi citit si din urma ai fi vazut tu cu ochii tai ! nu te acuz ca ai citit sau nu, ca ai intrat sau nu, dar ai venit sa faci niste afirmatii nefondate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Nu inteleg de ce era necesara aceasta curatenie de primavara . Si ce daca lista avea 1000 de persoane in plus , cu ce va deranjau ? Indiferent daca au mai intrat sau nu pe forum ,nu cred ca tb sa decidem noi in locul acelor persoane . O refaceti acum si peste 1 an se intampla aceleasi lucru ....veti face aceasta curatenie ori de cate ori considerati necesar ?
La alte ''odisee'' nu am vazut sa se intample ce sa intamplat la noi si nici sa se apuce de curatat listele . Oare acolo nu exista persoane care nu au mai intrat de un veac???
Mi se pare totul cu perdea... facem fb ne apucam sa spunem acolo diverse , ne facem site privat unde sa stam bine mersi sa nu ne mai deranjeze '' nimeni'' si dupa mai venim si pe DC sa facem curatenie.
Eu nu tin mortis sa fiu pe lista , ma deranjat simplul fapt ca am fost stearsa fara acordul meu .
Imi pare rau daca postarea mea v.a deranjat . Sunt multe de spus dar ma opresc aici.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Gata, s-a rezolvat. Acum ai lista completa. Sper ca esti fericita. Habar n-am cand am ajuns oaia neagra si de ce, dar nu mai conteaza.



"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

In curand pe ecrane: www.pufletzel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

mayane.. nu cred ca am precizat undeva numele tau ca sa spui ca te consider oaia neagra . Mi.am spus parerea vis a vis de hotararea luata.
Asta nu inseamna ca tb sa faci ca mine . Pur si simplu daca alta data am tacut acum chiar am considerat ca tb sa imi spun parerea.
Fericita eram oricum !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Aditza nu iti inteleg tonul, supararea! Sa inteleg ca asta e tot ce voiai? Sa fii undeva pe prima pagina? Daca citeai un pic in urma (vorba aia, sa vezi ce mai fac buburuzele) vedeai cam care a fost ideea. Nu inteleg tonul postului tau, care e baiul mare? Si Angie a intrebat la un moment dat de de nu mai apare, dar alt ton, alta muzica, i s-a raspuns, s-a rezcolvat. CA e buna sau nu ideea lui Mayane asta e alta discutie, puteai sa zici "mai, nu ar fi mai bine asa?". Si da, s-a simtit atacata ca ea e cea care face / facea capitole, liste, organiza totul. Tonul trebuia sa fie un pic mai recunoscator pt atatea capitole din 2010 si pana azi (iti spun eu care am facut 1 sau 2 ca imi prindeam urechile si "transpiram" de efort.:)
Alegerea ta, dar eu zic ca te-ai ambalat too much for too little. si numai bine!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

lorich ...lasa nervii si supararile nu cred ca sunt datoare cuiva cu explicatii , iar tonul nu stiu daca l.ai simtit asa cum era intr.adevar . Nu asta vroiam ..si nici decum sa apar eu mot pe prima pagina am spus doar ca nu este frumos ce faceti . Ar fi cazul sa lasati bisericutele si preferintele in ce priveste userii forumului si sa va vedeti de ale voastre . Lasati odiseea asa cum a plecat ea ...nu faceti curat si aruncati gunoaiele .
Aici nicioadata omul nu a putut sa isi spuna parerea sau sa aibe o sugestie care nu e pe placul vostru ca ati sarit mereu de cur in sus ..asta e prb , nu eu sunt cea ambalata voi sunteti ..si app Toni, eu am o propunere pt predarea userului-Aditza herself. Si vorbesc foarte serior! M-am suparat rau de tot...ca se terminasera fazele astea intre noi.........ocupa.te tu draga mea eu am alte treburi mai imp ex : Copilul meu !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

ah! ma mananca limba!!
desi nu m am bagat niciodata in nicio discutie contradictorie, si au fost destule, acum vreau si eu sa mi spun parerea(cine nu e interesat(a) sa nu citeasca!)
nu e un atac la adresa niciunei dintre voi, e pur si simplu parerea mea si mi o asum!

si mie mi s a parut urat faptul ca am fost stearsa de pe prima pagina,
chiar nu inteleg de ce, pe cine deranja prezenta mea acolo( si a altor fete binenteles, pt ca am vazut ca ramasesera doar cateva)
trebuia probabil sa activez pe alt forum, ca sa mi "merit" prezenta pe dc? de ce trebuia sa cerem sa fim trecute din nou pe prima pagina??
lorich nu, nu asta vroiam, sa fiu pe prima pagina, nu am nimic nici de castigat, nici de pierdut! chiar mi e indiferent

da, daca era vorba de grupul de pe facebook, intelegeam, n am mai activat de ceva vreme, puteam fii considerata o intrusa,
m am sters singura oricum, si cine doreste ma poate sterge din lista de prieteni, eu personal nu am nimic cu nimeni, deci nu am sa sterg pe niciuna din voi
ralukara , daca ar fii sa comentez la afirmatia ta, ti as raspunde ca nu sunt una din acele fete care au anuntat ca sunt gravide si pe urma au disparut,acea " curatenie" a fost facuta deja cu ceva timp in urma din cate stiu eu


acestea fiind spuse, va doresc numai bine!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

DECI!!! urasc din tot sufletul cand totul capata tonuri si nuante de interpretare si din tantar se face armasar!
nu m-am referit la nimeni anume(nici la tine Lucia, nici la Adita, nici la nimeni cu adresare personala!!) cand am spus ca listei i-a fost facuta o curatenie de primavara. nu am vrut nici sa jignesc, nici sa ofensez. mi-am exprimat punctul de vedere propriu,personal si subiectiv!!dar, ca de obicei, lucrurile iau cu totul alata turnura decat cea care ar trebui si se incepe cautarea de nuanta iritata sau sarcastica(aici fac referire la adita, a nu se intelege altceva!). ma enerveaza faptul ca trebuie mereu sa imi caut cea mai elevata exprimare pentru a fi pollitically correct cu toata lumea. ultima data cand am verificat aveam dreptul sa ne spunem parearea, sa ne contrazicem, sa venim cu idei constructive sau distructive. ca d-aia e forum public. ca fiecare sa poata sa zica ce are de zis. iar in cazul asta mi se pare corect sa se mearga pe principiul majoritatii, daca jumatate din cele active au o propunere atunci acea propunere se pune in practica. cam asta e principiul democratic. iar daca parerea noastra personala nu coincide cu cea a grupului cred ca se poate exprima totul fara acuze gen Banuiesc ca e rau sa suferi de ''sefie'' si mai nasol e ca nu exista tratament . ci intr-un mod civilizat fata de toata lumea.
aditza, daca la alte odisei nu ai vazut asa ceva nu inseamna ca trebuie repede sa ne aliniem si noi lor. eu sunt aia mai nebuna care nu suporta xeroxarea in atitudini si fapte,unele odisei s-au destramat imediat dupa ce s-a produs nasterile, altele dureaza ani de zile. tine de oamenii care sunt acolo, cei care alcatuiesc odiseea, cei care participa, nu de ideea de "odisee".nu cred ca e vorba de niciun fel de actiune cu perdea sau fara,constituirea grupului de Fb. poate au fost persoane care nu voiau ca viata lor sa poata fi citita chiar in tot amanuntul de absolut oricine are o conexiune la internet.
lucia nu trebuia nici sa activezi pe alt forum, nic pe Fb ci doar sa vii si sa spui prezent si ai fi fost trecuta pe lista! atat.uita-te la inceputul capitolului si vei vedea ca asa am facut toate. nu era vorba de vreo discriminare de vreun gen. apropo, ai fost de acord cu acea curatenie a fetelor care nu au mai intrat luni de zile? daca da, inseamna ca propriuzis nu avea de ce sa te deranjeze cea de acum. daca nu, atunci iti inteleg punctul de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ok, Adita, bine ca nu esti suparata. Era o propunere, nu o insulta sa preiei tu userul comun, da, exista mamici care fac capitole si se ocupa si de copiii lor, se poate! Dar era o propunere, nu te comporta ca si cum ai prins "un fir secret", stiu ca esti in grup si citesti acolo, Mayane a zis ca nu mai vrea sa fie sefa, ce e asa rau in asta. Daca nu vrei, e tot ok, poate o sa vrea cineva sa faca capitole in timp ce-si ingrijeste si creste copilul. Numai bine iti doresc!

Lucia nu a fost asa, nu a fost sters nimeni, pur si simplu, la 1 an s-a pornit o foaie alba, poate asa ca un imbold da vina mamicute sa zica "si eu, si eu", sa mai povesteasa cate ceva despre bubu lor.

Eu va pup, over and out!


Mergi la inceput