Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 32

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Strumfi si Nelli, va rog sa-mi spuneti cand va vin filmele din dropbox (cele cu Laugh and Learn [3] si Happiest [2+1], la Monna au venit toate deja.



31+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Dara: daaa, nu contest, pestii sunt f. sufletisti si iubareti, am spus-o si eu, in consecinta sunt indragiti. Acum imi pare rau ca am scris despre ce nu imi place mie la pesti, constientizez ca multe dintre noi vom avea bebei pesti si sigur unora nu le va conveni ce am scris, va rog doar ignorati parerea mea in cazul asta. Pe unele poate le va ajuta totusi sa stie la ce sa se astepte.
Dana: foarte explicit filmuletul, multumim, esti o dulce
Monna: multumim de capitol
Aredwynn: eu am pregatit si pompa sa o iau cu mine, am pus-o frumos intr-o cutie etans pe care am sterilizat-o, si daca nu am nevoie de ea nici nu o deschid, o las asa pana la prima folosire.

35+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Eu am inteles ca angorjarea poate sa duca la infundarea canalelor, dar nu e musai. Cica atunci cand vine laptele, se umfla canalele, dar si vasele de sange, si e ceva ca si cand ai avea edemele de la picior, zici ca sta sa-ti plezneasca pielea, ca e mult lichid in tesut, lapte pe canale, sange mai mult in vase, o intreaga inflamare (de-aia ii spune furia laptelui - sau si febra laptelui - ca mai apare si febra, apar frisoane).

http://www.youtube.com/watch?v=2n8POe_m1h0

(in afara de ce zice tanti din film, stiu ca e util sa zdrobesti frunza aia de varza cu o sticla pe post de facalet, ca si cand ai intinde o foaie de coca) [eu asa faceam cand aveam chisturi hormonale in sani si stiu ca daca nu faci zdrobirea aia sa iasa putin lichid din nervurile din foile de varza, nu are acelasi efect, am simtit pe pielea mea]

Daca apar si un fel de noduli(galmute) pe canale, abia atunci ai si canale infundate.
http://www.youtube.com/watch?v=MsVI4q0ksHY

Acu' nu stiu frecventa cu care apar impreuna, poate apar impreuna in 90% din cazuri, n-am idee.
Oi fi ramas si eu blocata de la cumnata-mea, cand nu-i zicea nimeni ce se intampla si i se inrosise sanul in dreptul unui nodul, de la Municipal i-au zis sa puna gheata unde e rosu, daca vrea sa nu faca mastita si in rest sa continue sa dea la bebe sa suga, chiar daca doare.
Mai bine ramane cu cald si varza, decat si rece :)

Ar mai fi:
http://www.5min.com/Video/How-to-Use-Reverse-Pressure-Softening-During-Engorgement-106182017

Dar nu gasisem masajul exact/complet, asa ca iti foarte multumesc, Dana.



31+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Sunt atat de multe materiale super utile pe docs.. si eu frec manganul de ceva timp incoace. De maine ma apuc si eu sa studiez ca cine stie cand are Gaza de gand sa-si faca aparitia si dupa aia n-o sa mai citesc decat in scutece si-o sa zic ca e cafea :)))
Sar'na tuturor fetelor care au pus materiale!!!

clubul buhuhu, eu si Dominique ne retragem :)))

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Am uitat sa zic o treaba, cum bine a precizat Sovi, e posibil ca la Desitin (de administrat rectal pana vine salvarea, in caz de convulsii febrile) sa fie nevoie de reteta.

Insa am mai aflat ca in caz de reactie anafilactica / soc anafilactic, pana vine salvarea, ajuta injectie intramusculara cu dexametazona si aia o putem avea in casa fara reteta. Eu n-am mai facut pana acum injectii intramusculare, doar subcutanate, dar de disperare in caz ca are copilul alergie severa (cu sufocare, adica) la ceva, as putea incerca intramuscular in fund pana vine salvarea.

Daca stie cineva ceva de astea, please, ziceti.



31+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_X spune:

Neata
dia_tm, felicitari pentru vestile bune de la medic. 2,170kg wow
Ce putin timp aveti concediu acolo sa stati cu bebeii acasa.. Macar aveti un sistem bun, gen cresa, bone pregatite sa-i ingrijeasca atunci cand reveniti la servici?

Dara, eu nu inteleg de ce e asa mic intervalul considerat normal pentru glicemie in sarcina fata de in afara sarcinii. Ai mai gasit sa confirme si altundeva intervalele alea din link sau doar acolo?

happy, aiurea de tot cu medicul ala. Cum sa te intrebe pe tine ce e ala?! Doctorita mea de familie e si medic homeopat, iar cand am avut ceva mai complicat de rezolvat, dupa discutie, m-a chemat la o data ulterioara ca sa-mi prescrie tratament, sa fie sigura ca-i bine. Mie mi s-a parut normal cum a procedat, cum ziceati si voi, in cazuri mai deosebite e normal sa nu le stie pe toate nici medicii.. dar sa stie unde sa caute.

Eu la urmatoarea vizita la doctorita de familie, vreau sa o intreb dc imi poate recomanda un medic pediatru in acelasi stil cu al ei, adica ea da si tratament alopat daca e nevoie, dar unde se poate, merge pe naturiste sau homeopate. Mi-ar place sa fie ceva de genul si pediatrul, dar acum o sa vedem ce gasim.

dana, ronina, din ce va aud pe voi, ar trebui sa incep si eu cu spalatul si calcatul, cat inca mai pot. Eu sunt mica si ingusta, la ultima plimbare prin magazine, simteam ca e bebe mai greu in burtica, deci o fi tot mai dificil cu statul in picioare de acum

Eu am racit putin, si ma tot chinui cu o senzatie din gat, parca imi vine sa tusesc , ce se calmeaza pe moment dc beau un ceai sau ceva cald. Asa ca e plictisitor deja, sa tot prepar una alta, din 10 in 10 minute, dar decat sa-l tot zdruncin pe bebe cu tusea, ne descurcam asa.


32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dana....eu ma asteptam la pornache asa cum ne-ai amenintat si cand colo parca m-am uitat la Mihaela (desenele animate) - esti o dulce
Miha, de Dominiquie nu mai zic nimic, e o parasuta!
Happy pe aici am fost, dar de 2 ori am vrut sa scriu si de 2 ori s-a luat curentul asa ca am zis ca e un semn ceva
Eu n-am facut furia laptelui, dar am fost pe-aproape. In maternitate abia scoteam 5 ml (dupa muls manual jumatate de ora). Mulgeam ca sa stimulez lactatia, iar ajunsa acasa s-a pornit de n-o mai oprea nimeni - sani rosii, mari si tari, f durerosi - ma trezeam noaptea si dupa ce sugea copilul sa mulg excesul (tot cu mana - am facut muschi seriosi)
Va rog fetelor care mai ajungeti prin Auchan (altul decat Militari unde ajung eu usor) sa va uitati dupa protectia de saltea aerosleep 140x70.
Ma apuc sa descarc materialele puse de Dana si sa mai citesc din urma.
A! si multumesc de urari, David e acum f bine, n-a mai facut febra doar putin miortait ce a fost zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Buna dimineata, Doamnelor.
Voi fi shortie, ca fug pe la spitale.
Mi-a iesit la urocultura un balaur care se ia de la instrumente medicale nesterilizate: proteus mirabillis.(am facut cultura de col acum 2 sapt la o clinica privata in Dorobanti si uite cu ce m-am ales).
Tala, am cumparat eu protectia aerosleep din Auchan-Titan, si am dat parca 84 de lei. Grabeste-te ca mai erau vreo 4.
Dara, cand Alex facea crizele alea de sufocare de la bronsita astmatiforma, fugeam la cel mai apropiat spital si ii faceau dexa intravenos. Daca vrei Desitin fara reteta, da-mi un semn pe mail sau pm.
Fug si vb mai tarziu

Niko, mami de Alex(1995) si 29+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Niko protectia era de dimensiunea 140x70?
nasol cu ploconul capatat
multumesc pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Dana, m-am dus la culcare aseara, dar a raspuns Dara. Astea sunt motivele (infundare, angorjare). Asa mi-au spus prietenele si am citit la alte mamici, ca pompa poate fi un real ajutor in cazurile astea. Bine, sunt si mamici fericite care nu au probleme, dar nu ma astept sa fiu printre ele In niciun caz nu am de gand sa-i dau cu biberonul. Ba chiar, planul meu nerealist este sa o pun la san macar in primele 2 ore, daca nu chiar in prima jumatate de ora, cand are inca reflexul de supt.

Anca, 37+ cu Natalia

Mergi la inceput