Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)
Raspunsuri - Pagina 17
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simonik21 Multumesc frumos, pt sustinere. Sper sa nu fie degeaba contractiile astea si durerile insuportabile de spate. De multa vreme bebele nu a mai fost atat de agitat k astazi. Nico cum te descurci cu bebita? Cand ti l a adus prima data in spital ti a aratat cum se alapteaza? nerabdatoare cu 39+ Stefan Darius |
Simonik bucurate de ele. Cu fiecare contractie corpul tau se pregateste. Foloseste respiratia ca sa te ajuti. Facand asta de pe acum... cand sunt mai dureroase o sa te ajute.
Nico, dupa ce il alaptezi poti sa il pui broscuta pe burtica ta si sa dormi. Eu abia astept bb2 sa ma bucur de momentele astea. Sunt atat de frumoase si zboara atat de repede. Picea mea nu mai sta asa broscuta pe mine. Se freaca de pieptul meu si se trezeste...
MElise spune:
citat din mesajul lui LenaC MElise, Oximed cumva...? noi am folosit la buricut... http://www.facebook.com/events/281233371944671/ Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Bioxiteracor parca... dar imi suna cunoscut si Oximed. oricum stiu ca era un spray care calma foarte bine usturimea, numai ca era de o culoare galui si ma dispera ca pata...
MElise
MElise spune:
Multumesc frumos MElise Deci nu exista sansa ca la urmatoarea sarcina sa fie fara taietura ...naspa rau de tot... Mami fericita cu Ioan |
Cam asa ceva...cel putin asa mi-a zis domnisoara de la cursul de Lamaze... Acuma na... dupa 10 ani am uitat oarecum cat de nasoala e epiziotomia...si incerc sa gandesc pozitiv, avand in vedere ca peste doua saptamani am toate sansele sa suport o a doua. Oricum, imi aduc aminte ca atunci, dupa nastere, mi se parea ca am ditamai taietura si pana nu am luat o oglinda si nu am vazut cu ochii mei ce e acolo, nu m-am calmat. Stiu ca pare ciudat, dar dupa aia parca ma durea mai putin...chestie de autosugestie probabil.
MElise
KATY_28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MElise
Bioxiteracor parca... dar imi suna cunoscut si Oximed. oricum stiu ca era un spray care calma foarte bine usturimea, numai ca era de o culoare galui si ma dispera ca pata... MElise |
Bioxiteracor si Oximed este una si aceeasi . Inainte se chema Bioxiteracor dar acum se cheama Oximed.
- Spray cutanat, utilizat in: dermatoze (eczeme exudative suprainfectate inclusiv eczema atopica, dermatita eczematiforma, dermatita alergica si seboreica, neurodermite diseminate sau circumscrise, prurit cu lichenificare, eczeme); dermatite de contact suprainfectate; ulcere crurale; arsuri chimice sau termice; leziuni de decubit.
- contine clorhidrat de oxitetraciclina 0,255 mg, hidrocortizona 0,085 g si excipienti
MElise spune:
Aha, de aia imi suna cunoscut...eh...au trecut 10 ani de atunci, ma lasa memoria, am imbatranit Uneori ma gandesc cum o sa ma descurc cu bebe care vine acus acus. Noroc ca nu ma apuca prea des gandurile astea.
MElise
KATY_28 spune:
citat din mesajul lui MElise Aha, de aia imi suna cunoscut...eh...au trecut 10 ani de atunci, ma lasa memoria, am imbatranit Uneori ma gandesc cum o sa ma descurc cu bebe care vine acus acus. Noroc ca nu ma apuca prea des gandurile astea. MElise |
MElise o sa fii in minte cu bebe si ai sa intineresti cu 10 ani. Si nu ai imbatranit ci ai devenit mai inteleapta
claumarcoci spune:
hello
Am fost la consultul de 5 luni la Dna dr Tugurlan, un bombon de femeie, like
In concluzie, aratam ca un bb de 1 an , adica 71 cm si 8630 gr si 2 dintisori care se vad prin gingie, suntem la cea mai dureroasa faza, dupa caum a zis dna dr. Bebe a stat pe cantar in fundulet, nu a reusit nici asistenta sa-l puna la orizontala.
Ce nu mi-a placut, ca e cazul sa-l tin numai intre perne, zic ...OK.., ca diversificarea sa o incep cu suc de mere limpede.....WTF??? si ce mi-a placut , la copii alimentati numai la san Ca se da doar in prima luna, iar la 6 luni sa facem un set de analize sa vedem cum stam cu FE,CA.....
Iar cu pielicica a zis sa nu ma stresez prea tare ca e ok ce folosesc si ca urmatorul pas e ca dr dermatolog sa ia mostra din pielea bb si sa-i faca analiza care e cea mai sigura, dar dupa parerea ei inca nu e cazul.
Aaaaaaaa cica din luna 5 se ia cate 250 gr, eu imi faceam probleme ca a luat doar 500 luna asta.
Gata am scris o gramada.. o seara frumoasa,
iulia_iulia spune:
Bravo bebe DAVID !
Claudia te-ai mai documentat in privinta diversificarii?ce ce incepi pana la urma ?eu am intrebat-o pe cumnata mea cate ceva ,si mi-a zis sa testez un aliment timp de 2 saptamani nu 3-4 zile cat am gasit eu in carti sau pe net .
Petele lui ANDREI nu trec ,abia astept sa-mi vina cremele de la MUSTELA! Are o chestie ciudata pe fata ,nu stiu cum sa explic...e rosu dar pielea e fina ,parca roseata aia e pe dedesupt ,ca si cum pielea ar fi transparenta si se vede roseata aceea pe acolo ,mi-e frica sa nu faca si pe fata scuame
LenaC spune:
Pt cine o sa mai aiba nevoie... azi am gasit
http://www.adfarm.ro/products/217-mustela-stelatopia-crema-emolienta-piele-atopica-200ml.aspx
si se face livrarea cu posta romana