Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti(64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arta spune:

Tot la 6 ma voi trezi si eu, in loc de 8.00.
...si prima lor trezire, in fiecare noapte, e pe la 12.30- 1.30, taman cand am adormit.
...de acoperit, ale mele nici nu vor sa auda- am incercat si cu sacii, au inceput sa urle ca din gura de sarpe cand s-au prins. Asa ca fac 21-22 grade in camera, si le pun pantalonasi intregi jos, la laba piciorului..si asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Noi am fost si mai mici 1910 Eva si 2140 Dragos la 37 saptamani
Anul trecut dormeau in saci, nu aveam problema asta. anul asta nici vorba. Am cumparat acum 2 zile alti saci, cu fermoar central si cu posibilitatea de a-l desface la picioare astfel incat sa fie cu ele libere si e mai bine, cel putin pt una bucata .Si Dragos doarme o parte din noapte in sac dupa ce a adormit fara, dar la prima trezire, foire mai serioasa in care realizeaza ca il are pe el, incepe sa se mataie si sa traga de el incercand sa se dezbrace....asa ca ajungem la paturica.
Pantalonasi cu talpica nu au vrut niciodata (exceptand cand erau mici si nu stiau) ....avem probleme si cu sosetele si mai ales cu dresurile....


La cat le culci seara, care e programul lor de somn? Poate reusesti sa modifici ceva aici astfel incat sa nu mai aiba trezire la 12.30 si reusesti sa eviti naveta intre dormitoare.
Noi ne ducem la culcare la 22, cat mai bem lapte, o harjoneala, un kk ratacit, niste povesti, etc...pana la 23 cel tarziu adorm si atunci fug si eu repede in patul meu. Ziua avem un somn, cam de 3 ore de la 2 la 5, cel mai tarziu 5.30 cand intervin si ii trezesc pt ca altfel nu se mai adoarme seara rezonabil. Nu sunt prea ok cu mine ca ii trezesc eu si nu ii las pe ei sa o faca natural, dar i-am last de cateva ori si ne-a prins si 12.30 noaptea neadormiti dar maraiti la greu iar dimineata s-au trezit foarte devreme. Ma asteptam sa fie dimineata mai tarziu trezirea, dar nu au dormit suficient noaptea, a doua zi au fost irascibili, obositi si asa ca am hotarat sa intervin.

2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arta spune:

Ce micuti la 37 saptamani! eu am nascut la 34s si 6 zile...si pana la urma, cand am vazut ca totul e bine, mi-a parut bine ca am scapat asa repede Intrasem in concediu cu 3 zile in urma...nu le-a placut sa stam si noi degeaba acasa
Deocamdata au doua perioae de somn/ zi, dar per total e tot pe la 3-3,5 ore. Si noaptea se culcpe la ora 22-22.15 -daca depasim ora devin foarte mofturoase si plangacioase.
De obicei noaptea scap doar cu pusul suzetei in gurita- bineinteles, la fiecare de 2-3 ori/noapte. Se mai intampla una sa refuze si sa planga, atunci e mai complicat: o iau pe burta la mine, stam sa ne linistim...bine ca totusi fac cu randul
Am vazut acum pozele by Gabitza: sunt minunati, sa fie sanatosi! ce par are fetita, o frumusete...asa visam si eu, dar se pare ca nu e nicio sansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Arta am vazut pozele, ce dulci sunt printesele!!

Ale mele dorm inca cu sacii de dormit, avem unii de polar pe care ii las deschisi jos la fermoar, ca sa se poata ridica in picioare. In rest pe dedesubt au cate doua maneci lungi.Am radiator in camera lor pe care il las aprins pe treapta mica-asta pe lg caloriferu obisnuit. Ooff sa treaca frigu asta!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arta
[Am vazut acum pozele by Gabitza: sunt minunati, sa fie sanatosi! ce par are fetita, o frumusete...asa visam si eu, dar se pare ca nu e nicio sansa

Mama de doua minuni: Sonia si Carina, 7.03.2011


multam ! Daca te uiti si la albumele cu ei mai mici vei observa ca evaei,nu numai ca i s-a incretit parul dar si a inceput sa ii creasca pe la un an... intrase ta'so la griji ca ramane fata cheala (aka doar cu ala de la nastere). Eu am soacra creata si de acolo i se trage (sper ca doar asta )

De polar am si eu sacii cei noi, de la C&A. eu ii culc, de cand cu frigu, in pijama si maieu. Este cald in casa, nu a fost nevoie sa pornesc caloriferul electric. Pe Eva, de cand doarme cu sacul, o simt dimineata cam jilava/transpirata.... probabil va trebui sa renunt la maieu, ca pijama mai subtire nu am cum ca e foarte subtire si asta. De fapt toate sunt subtiri, mucosii nu sunt genul friguros si daca le pun o haina in plus pentru ca au impresia bunicile din dotare ca ii tin dezbracati (zi sau noapte) se lasa cu proteste si cu dezbracat. Eva cel putin are asa o viteza la dezbracat si ramas in fundul gol.....

2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Yasmy, eu am avut la unul din copii TN 2.5 (mi s-a spus ca va avea capul mai mare) si ca limita e 3 , pana acolo nu ne ingrijoram, acum e un superb!!!RelaX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-eu ii imbrac cu body din material subtire, dresuri si pijama, fara invelit deloc.in casa e cald,ok. sergiu nu a suportat de mic paturica, statea cu picoarele in aer si facea bicileta pana cand azvarlea si ultima bucatica de paturica de pe el, sora-sa a adormit invelit primele 3 luni, apoi cand s-a obisnuit sa doarma pe burta, nu mai e chip- o invelesc, ea se foieste stanga -dreapta cu pernuta, si se infasoara in patura , de nu mai poate apoi sa se miste-ca intr-un cocon si ma cheama s-o salvezasa ca am renuntat..poate cand vor creste mari?!
- pe sergiu il gasesc nopatea la bara, camerele noastre sunt lipite, pana la patutul lor sunt 4 m,la primul scancet ajung la el si el e sus.l-am vazut si ziua, dintr-o parte- ajunge pe burta, strange genunchii sub piept, 4 labe, si in fundcu ochii inchisiasa ca il cobor, ii pun suzeta, mangai pe spate si readoarme, dc nu- plimbat un pic- 3-5 minute in brate, dc nu merge si asa..in pat la noi, ca sigur are o problema mai deosebitade obicei chemarile se indesesc cand apar dintii- noi avem 2 de persoana inca,si cand or porni iar, sa te tiii..sau dureri de burta la ceva din cursul zilei..am nopti cand nu se scoala deloc, unele cu 2 treziri, altele cu 6- la sergiu, sonia doar la dinti, cateva nopti s-a trezit urland, in rest de la 4,5 luni, doarme bine, se mai trezeste la zgomotul lu frasu uneori, nu mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-monas- vreau sa mai vad poze cu piticii tai.mi-e dor de eiiii,maxim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arta spune:

Sugubina: multumesc! nu-i asa ca seamana mai ales cu una din fetele tale? nu stiu care
Gabitza: si al meu sot se temea ca raman fetele chelioase A inceput totusi sa le creasca parul de 1-2 luni, macar sa avem de unde taia motul..
Viss: noi de cand am inceput cu aparitia dintilor, am inceput si cu trezirile nocturne...Tot sper sa fie o legatura intre cele doua, si sa se termine odata Noi am inceput in forta, uneia din fetite i-au iesit la final de decembrie 4 dinti odata...a fost jale mare, si plansete de 10 ori pe noapte. Acum e mai bine, dar mai au tanguielile alea de jale de cel putin 3-4 ori/noapte...si fac cu randul, bineinteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

arta, seunt tare frumoase. seamana cu puficele sugubinei. cred ca toata lumea are masina aia de plastic cu vola, aia cu galben si roshu.
unde sunteti la munte?
yasmi, valorile sunt in regula, relax.
viss, cu dresuri in casa? muama! io ii culc cu body maiou si salopeta cu maneca lunga, paturicile le folosesc pe post de obiect de mangaiat. dar cand nu e frig ca acum, ii culc in body cu maneca lunga si pantalon de bumbac, subtirel, nu de trening. avem incalzire de la radet, nu centrala proprie.
hai va pupi

Mergi la inceput