Nasterea la Arcadia - Iasi (30)
Raspunsuri - Pagina 11
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Claudia, tu cautai husa impermeabila pentru saltea... am gasit la Selgros. e 43 ron sau ceva de genu Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Merci Lena dar am luat demuult
oana.irina spune:
Merci, Gabi!
Bravo voua, mai fetelor ca iesiti! Eu sper sa nu faca muci de la prima ieseala.
claumarcoci spune:
Oana ma bucur pentru vestile bune
si da... bb David e voinic nu gluma, si tipaaaaaaaa cat il tin plamani
O noapte linistita va doresc
oana.irina spune:
Oana ma bucur pentru vestile bune si da... bb David e voinic nu gluma, si tipaaaaaaaa cat il tin plamani O noapte linistita va doresc |
Ehee.. sa se stie cine-i seful!
Multumim, si voua la fel!
Simonik21 spune:
Nico eu cand am semnat contractul, mi a facut programarea cu anestezistul, neonatologul si dr obstrician de garda si am facut toate analizele din contract, in rest nimic:(....acum nush, sa intreb eu oare?
vai ce emotii trebuie sa ai si mai ales k se lasa asteptat....noi iti tinem pumnii!!!
cu 37+
Nico_A spune:
citat din mesajul lui Simonik21 Nico eu cand am semnat contractul, mi a facut programarea cu anestezistul, neonatologul si dr obstrician de garda si am facut toate analizele din contract, in rest nimic:(....acum nush, sa intreb eu oare? vai ce emotii trebuie sa ai si mai ales k se lasa asteptat....noi iti tinem pumnii!!! cu 37+ |
Simo si noi am avut intalnirea cu cei trei si am venit a doua zi pentru analize, insa eu i-am spus atunci cand am semnat contractul ca vreau sa vizitez si rezerva. Daca mai treci pe la Arcadia poti merge sa spui ca vrei sa vezi rezervele, e dreptul tau, pana la urma sunt banii tai... si la un hotel cand mergi, intai vizitezi camera sa vezi cum arata si dup-aia dai banul.
Bebele mau e alintat, cred ca stie ca e frig afara si s-a hotarat sa mai ramana putin in burtica. In fiecare dimineata imi spun "Azi voi naste..."...doar ca sa nu-mi pierd si mai tare rabdarea
Poate nasti tu inaintea mea
Astept o minune-n viata mea ... +40 cu Ioan - Mihail
Simonik21 spune:
Vaii, Nico...dak era numai 1 sapt diferenta intre noi poate, dar asa nu cred:D....oricum sper sa vina pe la 39 sapt sa nu ma apuce 40 sau peste k sigur o sa stau in stres....ce sa zic...abia ast sa ne dai o veste buna. La dr cand mai mergi? Stii k dr Cacicovchi trebuie sa pl din iasi pt vreo 3-4 zile?
cu 37+ Stefan Darius
oiyoy spune:
Curaj Nico!in curand vei fi impreuna cu bebili tau.Nu te lasa intimidata de dureri!
Noi raportam dintisor nr3, stanga sus, sta sa iasa...avem una bucata fetita very mofturoasa, desi nu la fel ca la primul
Nico_A spune:
citat din mesajul lui Simonik21 Vaii, Nico...dak era numai 1 sapt diferenta intre noi poate, dar asa nu cred:D....oricum sper sa vina pe la 39 sapt sa nu ma apuce 40 sau peste k sigur o sa stau in stres....ce sa zic...abia ast sa ne dai o veste buna. La dr cand mai mergi? Stii k dr Cacicovchi trebuie sa pl din iasi pt vreo 3-4 zile? cu 37+ Stefan Darius |
Stiu Simo, parca in februarie trebuie sa place...sper sa nasc pana atunci..
Astept o minune-n viata mea ... +40 cu Ioan - Mihail