Andrei micul invingator are nevoie de o noua sansa

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Aramos iti multumim din suflet, i-am zis Nadiei azi cand vb cu dr sa intrebe daca se pot face plati cu cardul desi vezi ca a zis Andreea ca se poate, dar oricum intreaba. Iti multumim mult pt toate informatiile, pt sprijin si pt tot...de la Timisoara nu stii nimic? Ai reusit sa trimiti actele lui Andreiut?
Andreea am vazut de dimi apelul de la tine, dormeam atunci dupa cum ti-am mai zis ma culca copilul pe mine nu eu pe el, dar diseara cand poti tu da-mi un apel sa vorbim. Si eu am toata increderea ca va fi bine odata ajunsi la dr Sandica. Abia astept sa ajunga acolo, eu am emotii, sper sa fie bine.
Mai revin eu cu vesti dupa ce vb azi cu dr Sandica. Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramos spune:

Nu am nici un raspuns inca din TM, documentele au fost trimise Vineri seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale-andrei spune:

Buna ziua la toata lumea. Sunt Nadia, mamica lui andrei. Vreau sa va multumesc din suflet si eu si sotu pentru tot ce a-ti facut si faceti pentru ca andrei sa aiba o sansa la viata si sa aiba o viata normala ca si sora lui. Nu am cuvinte indeajuns sa pot multumi.
Andrei este "bine" cat poate fii un copil operat pe cord deschis; in sensul ca operatia a reusit si ne luptam cu complicatiile postoperatorii care le-a facut postoperator. Dar mergem inainte si cred ca cu ajutorul lui Dumnezeu si a voastra vom reusi sa devenim un copil normal si sa lasam in urma toate aceste griji.
Asteptam sa mergem la Bucuresti la dr. Nicolescu la Spitalu Budimex pentru un set de analize ( asa ne-a trimis dr. Sandica), sa vedem cum suntem si dupa aceea sa putem ajunge in Germania la dr. Sandica.
Avem programare la Bucuresti miercuri dimineata la 9.30. Sa vedem cum suntem.
O sa va tin la curent cu tot, acum ca am reusit sa-mi creez un cont, o sa fie mai usor.
Va pup si va imbratisez pana data viitoare, va doresc toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale-andrei spune:

buna seara iarasi, ne pregatim sa mergem marti dimineata la bucuresti. speram sa ne lase vremea sa putem ajunge cu andreiutu la medic. ne este putin groaza de drum, dar sper ca vom putea merge totusi. oricum ar fii,va tinem la curent cu toate noutatile. pe curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Nadia, te rog mult, marti dimineata la ora 9 sa ma suni sa imi spui daca confirm cazarea. Va astept la Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Dragele mele, ne ar putea ajuta cineva cu cazarea familiei lui Andrei? Ei ar trebui
Sa vina maine seara in Bucuresti. Eu am gasit in apartament cu 25 de euro pe noapte. Pot fi 3 nopti, ori 5 sau doar doua. Sunt insa bani pe care i ar putea scuti. Daca ne puteti ajuta, anuntati ne, va rugam mult. Nadia, astept un semn de la voi, daca porniti maine. Andreiut este asteptam miercuri la ora 9.00 la spitalul Marie Curie, pentru investigatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale-andrei spune:

draga andrea, pornim maine dimineata spre bucuresti. sper ca doamne doamne sa tina cu noi sa avem parte de vreme buna si sa ajungem cu bine la bucuresti.
sa ne tineti pumnii sa avem parte de drum usor si sa primim numai vesti bune.
va imbratisam pe toate si ne auzim cu vesti bune sper cand ne intoarcem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Nadia, va tin pumnii si vi i dau cand ajungeti la noi. Stiu ca nu uiti, dar actele medicale pune le primele! Tot dosarul inclusiv scrisoarea prin care se specifica faptul ca Andreiut poate face RMN. La Marie Curie este dr neurolog. Discutam maine pe zi aspectele legate de asta. Va astept. Ramane sa va cazati acolo unde ai confirmat. Tinem legatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dimineata!
Eu am un copil bolnav cu febra si n-am mai putut intra. Acum e mai bine dar tot raciti suntem...
Nadi drum bun sa aveti, sa nu intampinati greutati, aveti grioja de voi si sper sa ne dai vesti bune despre Andreiut.
Andreeaiti multumesc mult ca-i indrumi si ne esti alaturi si tuturor va multumim pt tot dprijinul vostru si ca faceti posibil sa ajunga unde trebuie cu Andreiutu scump. Va multumesc
Va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Am intrat sa va spun ca au ajuns cu bine la Bucuresti, drumul a fost ok, s-au cazat, sunt ok. Astept maine vesti de la ei sper ca bune. Sa le tinem pumnii pt ziua de maine, sa ne rugam ca Andreiutu sa nu aiba nimic grav.
Va doresc o seara placuta si ne auzim maine!


Mergi la inceput