Andrei micul invingator are nevoie de o noua sansa

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dragele mele,
Imi cer scuze ca nu apuc sa scriu in fiecare zi dar timpul zboara fara sa stiu.
Va multumesc mult pt tot interesul care-l aveti sa-l ajutam pe Andreiutu, eu chiar nu am asa mult timp sa stau pe net, cumnata mea si ea le are pe ale ei, va multumesc mult pt toate linkurile, le studiaza si cumnata mea in seara asta si dc nu primesc nici un raspuns weekendul acesta cu siguranta se vor indrepta in alta directie.
Katy nici nu vreau sa ma gandesc la operatia de care zici, doamne deja ma ia cu fiori, imi aduc aminte de cand zicea Nadia cand era in spital si zicea ca tot e furtunele si fire si ma ingrozesc, sper sa nu se ajunga la asa ceva
Gabby iti multumim frumos, banutii au intrat
luminita69, anyvovcu, marcia03,aramos, andreea, doina va multumesc tuturor pt tot sprijinul, au sa studieze linkurile lasate de voi si dupa ce iau o decizie am sa va spun ce au hotarat.
Stiu aveti dreptate ar trebui sa mearga in stanga si in dreapta, sa rezolve biletele de trimitere, dar stiti cat de dezamagiti sunt de dr de aici nu chiar de toti dar...sa nu mai zic ca la ultima vizita la Tg Mures au fost programati la neuro si au merg pana acolo ca sa le spuna ca au venit degeaba ca dr e in concediu si ei au batut atata drum, plus altele, plus opinii diferite, la Tg Mures le-a zis una ca lichidul s-a format in urma operatiei, aici le-a spus ca acuma s-a format... ei de aceea ar fi merg in Germania pt un spor de siguranta pt a cere o opinie diferita, nu stiu cum sa ma exprim nu vreau sa fiu inteleasa gresit( si sarac si cu pretentii), dar si-au pierdut increderea in dr de aici...nu vreau sa generalizez ca toti dr sunt la fel dar de aceea au vrut ei sa mearga dincolo plus ca le-a fost sugerat si de catre dr de aici inclusiv dr de la Timisoara dr Lacatusu. Acum este drept nu pot astepta la infinit raspunsul dr din Germania trebuie actionat rapid in cazul lui Andreiutu, vor lua o decizie dupa ce studiaza ce le-ati pus voi pe forum si am sa va anunt.
Eu va multumesc inca odata ca ne sunteti alaturi si ca ne ajutati cu informatii pretioase.
Va si mai revin cu noutati cand stiu!


Am editat sa-mi corectez greselile am scris in graba si trasa de maneca de fiu meu, va

Rareselul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramos spune:

Inteleg de ce si-au pierdut increderea, si nu ii invinovatesc si nu cred ca cineva poate sa ii invinovateasca. Nu e vorba de sarac si cu pretentii, dar cu cat se asteapta mai mult aceasta problema se agraveaza, nestiind in ce stadiu e acum e si mai problematic pentru ca in orice moment se pot intampla multe si sa ramana cu probleme. Indiferent de cata incredere au in doctorii de aici, primul pas e acel RMN, aparatul e tot acelasi, ca e aici sau in Germania.

Stiu ca e greu pentru parinti sa geaseasca calea, de aceea au nevoie de un plan, primul pas e acea hartie de la doctorul din Tg.Mures, un telefon poate o rezolva, daca nu un drum pana acolo din partea mamei sau al tatlui si sa obtina acea hartie, ii va fi folositoare is pe viitor sa se stie ce fel de valva este, cum s-a inchis sternul si asa mai departe.

Al doilea pas care se poate face in acelasi timp cu primul, telefoane la linkurile postate si la altele. Intre timp poate primiti vesti din Germania, si poate o sa se stranga si banii pentru Germania, dar banii pentru Romania cu siguranta se vor strange.

Operatia nu e chiar super complicata si cu riscuri care se pot rezolva, dar trebuie facuta din timp pentru a preveni alte probleme, o alta intrebare e ...ok se cheltuie 2000E sa ajungeti in Germania pentru RMN si cei de acolo spun, trebuie operat de urgenta si operatia costa 20000E....ce se intampla atunci? Nu ar fi mai bine investigatiile initiale pornite cat mai repede aici cu aceeasi aparatura performanta si eventual continuate in Germania? Dar cel putin se face ceva ca acest copil sa aiba o viata cat se poate de normala.

Doar parerea mea, nu critic pe nimeni, vreau sa ajut, dar este nevoie de un pic de munca pe langa efortul meu si al celor de pe DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dragele mele,
Revin cu ceva noutati, mai tarziu voi sti si mai multe. Am vb cu Nadia si am reusit sa o mobilizez sa zic asa...azi a sunat la Tg Mures a vb cu pediatrul care s-a ocupat de Andreiut acolo si i-a zis ca dr e plecat in State si ca pana miercuri-joi trebuie sa ajunga deci dc pe joi sunt acolo primesc hartiile de care au nevoie pt RMN. Totusi nu se stie pana nu vorbesc cu dr Suciu dc are voie sa faca sau nu RMN-ul deoarece pediatrul i-a spus ca Andreiut are doua cleme metalice deci pana nu vb cu cargiologul nu stie. Dupa toate hartiile trebuie sa mearga acolo personal nu i le trimite prin mail deci va trebui sa mai cheltuie si cu drumul pana acolo, asta in conditiile in care ei nu au acesti bani chiar dc e vorba de 200 ron ei nu ii au, abia se descurca cu medicamentele lui Andrei, mai sunt pe cont 55 ron deci ar mai fi nevoie undeva la 145 ron pt a plati motorina pana acolo. Acuma sper ca eliberarea hartiilor nu va costa. A intrebat Nadia dc nu le poate pune pe mail ca e drumul lung pana acolo si cu copilul e mai complicat si a zis sa lase copilul acasa sa se urce in masina si sa vina dupa hartii. In fine....principalul e sa le obtina. A fost suparata ca nici macar nu i s-a spus cand au iesit din spital ca are cleme metalice si era umpic socata cand a aflat lucrul asta...Acum este la o prietena de-a ei profesoara de limbi straine si vor suna dincolo sa afle ce acte ii trebuie pt RMN si costurile exacte caci prin mail nu a primit un raspuns. Prima data i-au raspuns mai rapid dar acum nu stiu de ce nu mai scriu. Am sa revin mai tarziu cu vesti.
Aramos asa este ai dreptate
Va multumesc tuturor pt ca ne sunteti alaturi si ne ajutati


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita69 spune:

ei da lavinia e un inceput decit nimic si era firesc sa fie clame metalice numai ca se fac ca uita sa spuna si apoi sunt surprinsi ca nu stim cred ca merge sa faca CT pt caput RMN NU CRED CA MERGE PT CA DA ERORI SI PIUIE APARATUL pt mami de andreutu curaj ca dumnezeu nu ne paraseste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramos spune:

Ok considera banii de drum pana la Tg.Mures ca si obtinuti, cand vorbiti in Germania, mentioneaza ca are cleme metalice caci s-ar putea sa nu poata sa ii faca nici acolo RMN. Intre timp, luat ti legatura cu un Neurolog pediatru si vedeti ce va recomanda, RMN sau CT sau se poate pune un diagnostic doar cu CT.

Daca aveti nevoie de recomandari pentru neurologi, spune, sunt sigur ca se vor gasi printre noi care pot sa recomande pe cineva si hai sa demaram demersurile sa vedem ce e de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramos spune:

Imediat ce luati hartiile de la Tg. Mures, am vorbit cu cineva din domeniul medical din Timisoara, daca sunteti dispusi as mergeti acolo sunteti asteptati incepand de maine, cazare si masa incluse inclusiv toate cheltuielile medicale. Persoana din Timisoara o sa va preia si conduce la fiecare doctor de specialitate si examinarile necesare, doar sa aveti toate actele necesare cu voi.

Dac#259; sunte#539;i interesa#539;i o sa va trimit num#259;rul de telefon pe privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dragele mele,
ieri n-am mai apucat sa revin sa va mai scri, a sunat Nadia in Gemania si a vb cu secretare dr Sandica si i-a promis ca-i trite un raspuns saptamana asta. oricum fara acordul dr cardiolog nici acolo nu prea au ce merge. deci totul depinde de ziua de joi dupa ce vor veni de la Tg Mures. Nadia mai suna si azi la Tg Mures in caz ca a venit dr Suiu, merg maine, cu cat mai repede cu atat mai bine. Dupa ce au actele si acordul bineinteles vom sti in ce directie sa ne indreptam.
Aramos iti multumim din suflet pt ajutor si implicare, dupa ce vin de la Tg Mures iti scriu
Va si va doresc o zi buna!

Daca mai am nouati dupa ce vb la Tg Mures va scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Lavinia, Domnul sa le calauzeasca pasii parintilor!

Stiu ca e greu in momentele astea si mai stiu cat esti de bulversat ca parinte si nu stii pe ce drum sa apuci. Este foarte important sa aiba alaturi pe cineva care sa judece lucrurile la rece si sa ii povatuiasca.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Maine dimineata la 8.45 trebuie sa fie in Tg Mures, a ajus si dr are operatii maine. Bine ca-i poate primi si sper sa fie totul ok.
Katyasa e sunt bulversati, atatea informatii nici nu sti incotro sa o apuce sa fie bine, plus ca au aflat multe noutati despre Andreiut pe care nu le stiau ...o sa-i ajute Dumnezeu sunt sigura.
Va doresc o zi buna!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Copiii operati la Mures au lasate in interior 2 fire care se observa la radiografie. Probabil ca acestea sa fie acele cleme metalice...
Noi am facut la Timisoara angio-CT, am incredere in clinica Neuromed.
Va tinem pumnii stransi sa obtineti documentele necesare de la Mures !

_
Rares

Mergi la inceput