Andrei micul invingator are nevoie de o noua sansa

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Andreea cand am vb pe la 17 cu ei erau la Sibiu, ziceau ca in jur de 21-22 ajung. Nu i-am mai sunat ca le trebuie incarcatorul pt GPS si baterie in tel nu prea mai avea si nu-l putea pune la incarcat din cauza GPS-ului. Ma suna cand ajung dc nu e prea tarziu intru sa va scriu dc nu o sa intre ea maine sa va povesteasca mai multe. Ma bucur si eu ca au ajuns pe la tine, asa e o dulceata de copil si pt el ne luptam sa-i fie bine si sa fie sanatos. Multumim pt tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale-andrei spune:

buna ziua tuturor. am ajuns aseara acasa cam tarziu si nu am reusit sa mai intru sa scriu. andrei a fost foarte agitat tot drumul si nu am reusit sa ma ridic de langa el pana acum.
avem vesti mai bune decat m-am asteptat: la cardiologie ni s-a facut un ecograf si s-a vazut ca are probleme cu vena cava. nu stim inca cat de grave sunt dar cert este ca nu sunt de neglijat asa ni s-a spus. pentru asta ni s-a spus sa facem o angiografie ca sa vedem mai exact despre ce este vorba. din pacate la spital aparatul este defect si nu am putut face nimic acolo.am incercat sa gasim o clinica particulara unde am fi putut face, dar nu am gasit. in rest din punct de vedere cardio o sa stim mai multe dupa aceea angiografie. operatia a spus ca nu e infectata si ca poate se inroseste si de la presiunea atmosferica; el fiind micut cand a fost operat, e mai sensibil.
pe partea de neuro ni s-a facut un eco transfrontanelar unde ni s-a spus in mare ca nu sunt probleme de dezvoltare si nu prezinta leziuni craniene din ce se poate vedea la ecograf. ni s-a spus ca nu este caz de operatie si ne-a trimis la spitalul obregea la sectia de neurologie pentru mai multe investigatii. acolo i-au facut un eeg cu greu, deoarece nu statea linistit. intr-un final, din ceea ce au reusit sa vada mi-au spus ca nu pare a fii inceput de epilepsie si nu se pot pronunta asupra unui diagnostic concret deoarece nu au vazut exact simptomele copilului. adica din descrierea facuta de mine nu si-au putut da seama cam ce fel de probleme ar pute fi. ele asa zic ca nu e inceput de epilepsie. ni s-a spus sa-l filmez cand mai are astfel de simptome, sa le pun pe e-mail ca sa se poata pronunta asupra unui diagnostic exact. numai dupa aceea, o sa-i mai faca un eeg in stare de veghe si ulterior un RMN, zice ca asta e politica spitalului.
cam asta am rezolvat la bucuresti cu andrei.
multumim ca ne sustineti si ca sunteti alaturi de noi.

laviniap.: multumesc, ca ne ajuti sa-l facem bine pe andrei, si scuze ca au venit informatiile cu putina intarziere la tine, dar din cauza oboselii si a plimbatului mult de la un spital la altu poate nu am reusit sa comunic in timpul cel mai scurt cu toata lumea.

magdaz ina: multumesc pentru informatiile date in legatura cu angiografia de la timisoara. am sunat si mi s-a spus ca acest tip de investigatie nu este decontat de casa de sanatate si nu-mi trebuie trimitere de la medic sau de la spital deoarece nu se deconteaza. sa duc numai actele medicale cu operatia. practic mi s-a spus ca nu ne interneaza in spital, ne face numai interventia si doar peste 48 de ore este gata rezultatul dar nu stam internati in spital. i-ti doresc multa sanatate la rares si sa va bucurati de el.

aramos:: multumesc pentru ajutorul pe care ni-l oferi si pentru informatiile cu care ne ajuti.

andrea as ma bucur ca ne-am putut intalni, si ca ai putut sa-l vezi pe andrei. are ochii cam schimatori. cand sunt caprui cand sunt verzi. este mai ciudata culoarea. am ajuns bine, drumul a fos ok, putin frig dar ok.
vrem sa va multumim tuturor pentru tot ce faceti pentru noi si sa speram ca reusim sa aflam un diagnostic corect pentru ce are andrei ca sa poata primi tratamentul corect sa se faca bine. pentru asta ne luptam si va multumim ca sunteti in aceasta lupta alaturi de noi. sper numai sa nu mai aflam vesti soc cum am am mai primit in ultima perioada; vezi informatia cu cele 2 cleme metalice de la operatie de care nu am stiut decat abia acum si faptul ca abia acum ni s-a spus ca are probleme cu vena cava dupa 9 luni de operatie si dupa nenumarare ecografe facute.
sper sa gasim odata diagnosticul corect sa sa putem sa ne tinem de un tratament sa se poata recupera 100%.
va doresc tuturor din suflet numai ce e mai bun, si sper sa ne auzim curand cu vesti si mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale-andrei spune:

buna seara tuturor. ne uitam cu groaza la vremea de afara si ne bucuram ca nu am avut parte de ea cand am fost plecati la bucuresti.
andreiutu e foarte agitat, de doua zile, nu prea doarme, nu mananca cat trebuie si plange cum ma ridic de langa el. sper sa fie vremea devina. cautam unde sa mergem la angiograf. astept un respuns de le dr. Oprita de la institutul inimi din cluj sau am mai luat legatura cu clinica goldenmed unde le-am pus tot diagnosticul lui andrei sa vedem ce zic si ei.
va tin la curent cu ele. va doresc o noapte calda si linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Nadia, pare apatic? Scaunul este normal? Transpira? Este molesit? Incearca sa ii ridici manutele in sus si lasa le sa cada. Daca i cad moi, cred ca este de vazut un medic. face lucruri pe care le facea in mod normal? Daca toate acestea persista, parerea mea este sa faci un drum maine la medicul de familie. Este inca la varsta la care trebuie sa ghicesti daca ceva este in neregula.
Ps. In scurta noastra intalnire nu mi am putut da seama daca isi tine capsorul si daca sta in fundulet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

azi am virat online 26 de lei de la Mercedes, tranzactie bazar, sper sa intre repede banutii

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale-andrei spune:

buna ziua tuturor. am primit azi raspuns de la clinica din viena. ne primeste la controlul amanuntit pentru vena cava si pentru partea de neuro. trebuie sa fim acolo joi dimineata la prima ora. o sa ne faca si analizele de sange sa ne poata da un diagnostic cat mai exact.
ni s-a spus sa nu facem angiografie ca e prea mic si este prea riscant, si ni s-a spus ca ne face o sonografie si o radiografie cu contrast si asta ajuta foarte mult pentru un diagnostic bun.
suntem foarte bucurosi ca insfarsit putem afla ce este cu andrei si ce tre sa facem ca sa fie bine. ni s-a spus ca trebuie sa stam 2 zile acolo ca sa fie gata toate rezultatele. costurile se ridica la 3500-4000 eur toate investigatiile plus cheltuelile de drum si cele neprevazute si pentru cardio si pentru neuro.
avem pana acum cam 2500 euro. ni s-a spus ca putem plati si cu cardul.
va rugam pe cei care puteti si doriti sa ne ajutati sa putem pleca cu andrei la viena. va ramanem profund recunoscatori pentru tot ce a-ti facut pentru andrei si faceti incontinuare.
multumim szivarvany pentru ajutorul pentru andrei..
va mai scriu si maine sa va spun ultimele date ce le primesc de la viena si sper ca doamne doamne sa fie cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Nadia, tin pumnii stransi! Va doresc sa gasiti raspunsurile la
Intrebarile voastre! Sa aveti un drum bun si fara peripetii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale-andrei spune:

andreea multumim pentru urari.

dragele mele, ne pregatim de plecare incet. suntem la capitolul bagaje. am reusit sa-i facem si pasaportul la andreiutu. are o mutrita in el.... tare nostima.
pornim la dimineata sa ajungem pe lumina la viena si speram sa venim cu vesti bune.
avem stransi 3.000 euro (pentru care multumim mamicii care ne-a ajutat) si ne mai lipsesc 1.000 euro pentru analize.
speram sa trecem cu bine peste toate analizele si sa venim cu vesti bune de acolo. multumim tuturor pentru tot sprijinul ce i-ati dat puiutulul meu. pana ne intoarcem o sa va tina la curent lavinia.
va imbratisam si sa ne tineti pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramos spune:

Cum am promis va pot ajuta cu 1000E, dar din cauza fondului din care provin banii, acesti bani nu pot fi accessati decat de catre o institutie medicala. Daca am posibilitatea sa vorbesc cu spitalul si ei sa aiba posibilitatea sa incaseze 1000E in contul lui Andrei de pe card, va ajut cu mare placere.

Intreaba daca un asemenea aranjament este posibil si o sa ii contactez sa le dau datele necesare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Nadia drum bun sa ajungeti cu bine si sper sa nu prindeti multa zapada pe drum, iar de acolo sa veniti numai cu vesti bune Dumnezeu sa va ajute!
szivarvany imi cer scuze ca n-am confirmat pana acum, timpul asta nu e prietenul meu, au intrat banutii multumim din suflet
Aramos vom tine legatura cu Nadia si am sa scriu pe forum dupa ce stim ceva...multumim din suflet
Va doresc o zi buna si calduroasa ca la noi e tare frig!

Mergi la inceput