PROGRAM VACANTA 9-13 IANUARIE 2012

PROGRAM VACANTA 9-13 IANUARIE 2012 | Autor: ioanatzuca

Link direct la acest mesaj

Dragi parinti de scolari,

Pentru ultima saptamana a vacantei de iarna (09-13 Ianuarie 2012) ii invitam pe copiii dvs. cu varste cuprinse intre 7-12 ani la AFTER SCHOOL CEI TREI MUSCHETARI la programul interactiv - "Muschetarii in cautarea comorii!"

In fiecare din cele 5 zile vom "calatori" prin cate o tara: SPANIA, MAREA BRITANIE, JAPONIA, EGIPT si ELVETIA, familiarizandu-ne cu obiceiurile, geografia si istoria, misterele si jocurile sale.

In acelasi timp vom intra si intr-un concurs - joc cu indicii care ne duc zi de zi spre urmatoarea destinatie, iar la final spre gasirea unei Comori!

Detalii cu programul detaliat al fiecarei zile gasiti in fisierul "Program vacanta iarna 2012" aflat pe pagina noastra: http://www.ceitreimuschetari.ro/after-school/activitati-extra

Programul zilnic s-ar putea sa se mai imbogateasca si cu iesiri (la derdelus, la piscina, la patinoar) in functie de dorintele copiilor si de vremea de afara.

Costul acestei aventuri este de 300 RON pentru toata saptamana. Programul: 8:00 - 18:00, mic dejun, pranz si gustare incluse.

Va asteptam pentru inscrieri la telefon 0724.384.924 Corina Tuca