experiente mistice - (5)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui 3x3
draga doamna simplyana, observ ca pertinenta dv nu are limite, si va extindeti autoritatea unei cunoasteri si vis a vis de ce nu stiu.

simplyana, fuga la Ikea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

simplyana, crede-ma ca nu are nevoie 3x3 sa fie aparata, cel putin nu de mine

Eu vorbesc la modul general, in orice situatie si indiferent de persoana, nu inteleg incrancenarea de a tot zgandarii pe cineva cu toate ca nu sunt si nu vor fi convinsi indiferent cat de lung poate fi dialogul intre ei, indiferent de dovezile plauzibile ori nu sunt aduse in discutie.
Ok, tu o suspectezi ca e impostoare, asa.....demonstrezi ca este......si.....continuarea vietii tale o sa fie mai placuta, mai abundenta, ti se vor inalta statui in rai, aici pe pamant, dormi mai bine noaptea , iti faci mai multi prieteni?
Si am facut referire la sufletul credintei, pentru ca experiente mistice se claseaza undeva la spiritualitate, doar nu vrei sa fac referire la finante
Si nu pun nici o mana in sold cand ma adresez tie si nici nu fac misto de tine (nu-mi sta in caracter, dar nu ai cum sa ma crezi pe cuvant,nici nu ma cunosti), dar tu ai pornit de la inceput dialogul in dorinta de a demonstra ca e impostoare dupa cum spui, dar zici ca-i intinzi mana si ii oferi credit.
Nu are rost sa mai continuam dialogul asta, dar in opinia mea, lasa oamenii sa creada in ce vor ei, fiecare are discernamant si stie ce e mai bine pentru el (in cazul unui adult).




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui 3x3

draga doamna simplyana, observ ca pertinenta dv nu are limite, si va extindeti autoritatea unei cunoasteri si vis a vis de ce nu stiu.
In acest context raspunsul meu nu mai are nici un rost.judecata ati facut-o inainte de a purta un dialog.


Bineinteles ca cine are o parere, o are in urma unei judecati, iar un dialog este un schimb de pareri, nu un interviu.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui 3x3
draga doamna simplyana, observ ca pertinenta dv nu are limite, si va extindeti autoritatea unei cunoasteri si vis a vis de ce nu stiu.

simplyana, fuga la Ikea!




http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Katya, nu cred ca vrei sa stii ce este Dumnezeu in viziunea mea

Este ceea ce cred eu, este personal si nu spui la nimeni, ca nu ma intereseaza sa impartasesc cu altii ceva atat de personal.
La cate religii sunt pe pamantul asta, toti cred ca a lor e aia adevarata, si le respect dreptul asta.
Nu voi incerca niciodata sa le spun ca gresesc (am facut greseala asta si mi-am promis ca nu o mai fac), sau sa ma simt ranita ca prin ceea ce spun sau practica imi ofenseaza mie credinta.
Fiecare da socoteala singur singurel cand ne vine randul, nu vine toata congregatia sa ne tina partea sau sa ne ofere apararea in caz ca am calcat in strachini.
Au trecut 2000 de ani de la plecarea lui Iisus, si oamenii tot se cearta/razboiesc pe motive religioase.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irisM spune:


Ironie usoara? Sa faci pe un om drogat e ironie usoara? E ca si cand as intra eu la fetele care vor sa slabeasca si le-as intreba ce-au facut cu porcu' l-au mancat sau ma traieste.. Doar o ironie..usoara. Dar care spune multe si arunca cu noroi in stradaniile unor oameni. Daca eu personal sunt impotriva dietelor, asta nu inseamna ca trebuie sa intru pe forumul respectiv sa fac "ordine". Imi vad de stilul meu de viata si ii las pe altii sa isi vada de al lor. Dar daca totusi vreau s-o fac ma duc si combat o IDEE nu sa blamez O PRESOANA.

Nimeni nu a fost "gonit" de aici. Nu s-a cerut decat respect pentru ceea ce crede un om, care dealtfel nu a facut rau nimanui si nu s-a abatut de la regulile unui forum public.Daca cineva vrea sa combata o IDEE sa vina cu ARGUMENTE si sa DISCUTE nu sa arunce cu "ironii" in PERSOANE. Ca nu suntem la gradinita. Si nu e valabil doar pentru Silvyana. Oamenii vin aici si spun "Nu exista chakre. Esti dus cu capul". E OK, eu de aici iti respect parerea si nu cred ca esti dus cu capul ca nu crezi..Ce vrei de la mine? Crezi ca sunt dus cu capul? E parerea ta,am luat la cunostinta, o respect, altceva ce mai vrei? Esti dus cu capul..OK omule, am inteles ce vrei de fapt..

Noi astia cu ciupercile am stat frumusel in zona rezervata PARANORMALULUI, ZODIACULUI SI MISTICELOR. Despre asta se vorbeste aici,despre MISTICE. Daca DC considera ca subiectele dazbatute sunt imorale sau mai stiu eu cum sa inchida forumul. Dar sa nu se pretinda LIMITAREA discutiilor pentru ca unii useri sunt contra, dar n-au intelepciunea si cunoasterea sa argumenteze si atunci arunca cu "ironii". Dupa cum noi astia de aici n-am intrat in zona credintelor sa "ironizam" pe nimeni. Cand eu personal am intrat acolo a fost doar sa discut in conformitate cu natura topicurilor. N-am ironizat si n-am jignit pe nimeni si nici nu le-am pretins sa discute in conformitate cu credintele mele. A fost decizia mea sa intru acolo si am facut-o cu respect fata de ceilalti. NUMAI DACA OFER RESPECT POT SA SI PRETIND RESPECT.







Citat:
citat din mesajul lui viviana

Sunt p-aici si cu ciuperci si fara.
Am citit ultimele pagini.

Ar trebui sa stiti ca noi moderatorii, nu putem citi chiar tot. De aceea exista un buton de raporteaza.

Acum la modul foarte serios:
Ceea ce a scris simplyana mi s-a parut o ironie usoara nicicum atac la persoana, insa o rog sa fie mai atenta.

Voua fetelor va atrag atentia ca topicul la care scrieti voi nu este proprietatea voastra exclusiva si are dreptul sa intervina oricine, oricand si cu orice in limita subiectului.
Este incorect sa "goniti" persoanele care au pareri contrare sau va deranjeaza confortul creat.




Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irisM spune:


Si pentru Nati o , pentru multa ei intelepciune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Sunt sigura ca biblia vorbeste despre dinozauri, numai ca sub influenta drogurilor (care se gaseau la orice pas), oamenii in halucinatile lor ii vedeau ca fiind doar niste 'giganti'. La fel trebuie sa fi fost cu mersul pe apa a lui Isus, numai un betiv/drogat poate sa vada asta. Capcaun stie foarte bine cum se explica stiintific chestia asta, ce procese au loc in creieri. Si nu, nu il paresc la 'credinte' ca nici el nu crede.

Studentul de teologie cu care am vorbit odata, a zambit cand l-am intrebat ce crede el despre chestia asta. Si a mai zambit cand a spus 'sunt colegi care chiar cred ca s-a intamplat asa'. Dar probabil ca si ei se drogau, drogurile fiind ceva 'normal' in tara respectiva.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Imaginati-va ce ar fi ca fiecare user ce citeste forumul, sa intre hodoronc tronc intr-o discutie pentru ca nu este de acord cu ceea ce a spus persoana x, si sa ii tranteasca doar cuvinte de genul "ce ciuperci ai mancat?" sau "cand ai fost ultima data la doctor?" Imaginati-va cum ar arata forumul. Conform principiului lui simply, ar trebui sa arate absolut normal. Am gasi la aproape fiecare subiect cateva atacuri de genul asta si probabil s-ar alege praful de acest forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Iris M, as vrea sa iti trimit un mesaj privat si nu ai activata mesageria. Imi poti trimite tu pe pm te rog, adresa ta de mail?

Mergi la inceput