Cum vrei sa petreci zilele de Crăciun?

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONICA98 spune:

Felicitari pentru concurs.Ne vom petrece CRACIUNUL in familie :eu ,sotul,mama si copilasii nostri dragi baietii cei mari de 13,5 ani, Tudor si George, si printesa casei de 18 luni Maria .Vom impodobi bradul Maria va participa si ea ,vom cinta colinde asteptam si colndatori si pe MOS CRACIUN ,eu impreuna cu mama pregatim bucate traditionale ,copii ne vor fi alaturi .Vreau sa petrecem Craciunul in liniste si pace sa simtim cu adavarat sarbatorile departe de agitatia din restul anului ,sa fim impreuna sanatosi si fericiti .In dimineata de Craciun vom merge mai intii la biserica unde vom primi binecuvintarea lui Dumnezeu iar apoi acasa vom lua masa in familie.Poate vom merge si la sanius asta daca vom avea zapada .Vreau ca si copii mei sa stie ca sarbatorile se petrec in famile,alaturi de cei dragi .Va doresc tuturor un CRACIUN binecuvintatcu sanatate si cu cei dragi alaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rocs90 spune:

Anul acesta am sa-mi petrec Craciunul intr-un mod diferit fata de anii trecuti. Am sa ies din tipare si am sa fac lucruri pe care oamenii din ziua de azi nu le mai fac in perioada Sarbatorilor. Vreau sa fie special si va fi special!
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira86 spune:

Tot ce imi doresc e sa stau cu sotul si baietelul meu langa bradut, sa primim colindatori si sa ne bucuram de magia minunatei sarbatori. E atat de agitata viata in general ,incat putina liniste aproape de cei dragi poate fi cea mai mare binecuvantare. Craciun luminat si sarbatori fericite si linistite tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidiazuzi spune:

As vrea sa fiu alaturi de familie bineinteles sa impodobim bradutul ca in fiecare an, sa vedem filme de Craciun si sa ninga.
Dar in primul rand as vrea sa nu se mai blocheze netul asa cum s-a intamplat anul trecut de Craciun si de revelion.
As vrea sa joc in retea cu sotul si fetita tot felul de jocuri de strategie si de echipa, cum ar fi Age Of Empires sau Monopoly (asta bineinteles daca nu cade netul :))). Am renuntat demult la forma lor fizica, traditionala si un pic invechita :) (Mai rar asa mama nu-i asa ? )
In concluzie as vrea sa petrec alaturi de cei dragi un Craciun traditionalo-modern plin de dinamism, de veselie si de iubire. E peioada cea mai potrivita pentru aceste lucruri :)
Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Craciunul acesta il vom sarbatori alaturi de cei dragi, asa cum il sarbatorim in fiecare an.Iedutele il vor astepta pe Mos si noi ne vom bucura alaturi de ele.Va uram si noi un Craciun Fericit! bogat si plin cu toate bunatile!
Si un colind:
Deschide usa crestine
Ca venim din nou la tine
Drumu-i lung si-am obosit
De departe am venit.

Si la Viflaeem am fost
Unde s-a nascut Hristos,
Si-am vazut pe a sa mama
Pe care Maria-o cheama.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiatutas spune:

Sa va spun mai intai istoria recenta a Craciunului in familia noastra. In 2008 eram insarcinata, trebuia sa nasc la inceputul lunii ianuarie 2009. In saptamana dinaintea Craciunul din cauza serviciului, a curatienie... am uitat pur si simplu de brad. Cum nu puteam sa concepem un Craciun fara brad, in 24 dec. ne-am trezit, ne-am baut cafelutza, am mancat si am pornit in cautarea unui brad. Din pacate nu am gasit bradul dorit si de la prea multe drumuri, la Practiker mi s-a rupt apa, asa ca am plecat direct la spital. In 25 dimineata, la ora 5:07 s-a nascut minunea noastra de Craciun, Andrei Alexandru. A fost cel mai frumos Craciun din viata noastra, chiar daca nu am avut brad.
Astfel, Craciunul nostru va avea intodeauna dubla semnificatie si il vom petrece impreuna cu familia si cu cei dragi.
In 24 dimineata, ascultand colinde traditionale, vom impodobi bradul care ni l-a adus "zana iarna". Seara asteptam colindatori, inca suntem mici sa mergem la colindat, intre timp a mai venit si o surioara, care are doar un anisor. Inainte de culcare vine bunica sa ne aduca cadourile pe care Mosu le-a lasat acasa la ei sub brad si cand o conducem vine si la noi Mosu (asta pentru a nu confunda cadourile lui Mosu' cu cele primite de ziua lui).
Dimineata de Craciun o petrecem in familia restransa iar apoi vin la noi bunicii, unchii, matusile si prietenii apropiati pentru a-l sarbatori pe Andrei.
Abia in 26 mergem si noi la colindat pe la prieteni si mai iesim sa admiram beculetele din oras.

Sarbatori Fericite tuturor si An Nou Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiamihaela spune:

imi doresc ca acest craciun sa-l petrec cu cei dragi mie,cu fetitele mele sa inpodobim bradu si mosu sa le aduca multe cadouride care ele sa se bucure nespus si eu si sotu sa servim un ness cafe delicios.CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_dojo spune:

Anul acesta vom petrece CRACIUNUL in familie.Mi-as fi dorit sa fim cu totii, dar cum unii au plecat dintre noi ne mai raman doar amintirile.Sper ca acolo in cer unde e tata sa stie ca ne gandim la el.Mi-ar fi placut sa putem ajunge la munte,intr-o cabana de lemn si sa avem multa,multa zapada..........dar sa fim sanatosi e cel mai important si sa nu uitam sa spunem in fiecare zi TE IUBESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Abea astept Craciunul...E cea mai frumoasa sarbatoare din an..pentru noi.Imi place sa alerg dupa cadouri, sa le impachetez.Aseara am stat vreo 2 ore sa impachetam cadouri, cu fundite si etichete la fiecare. Abea astept sa vad daca am ales bine..si vor fi primite cu bucurie.
Eu sper sa nu lucrez maine..sper, abea pe la 18 e sedinta si vom afla.Si daca sunt acasa maine am de gand sa impachetez sarmalele si sa fierb piftia. Si sa marinez carnea de friptura. Si sambata doar sa le pun toate la foc si sa fac o praji.In seara de ajun impodobim bradul..toti 4 anul asta.Vine Mos Craciun..tiptil tiptil cand suntem noi la masa....
Sambata pana pe la amiaz mergem la socrii..mai stam la povesti, un vin, un cozonac..un sorici.
Si acasa ..abea astept sa stau acasa in pat sa ma uit la filme cu Mos Craciun....
Pentru mine Craciunul e sfarsitul anului.....
Sarbatori fericite!

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009


Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

Este al doilea Craciun pe care-l petrec alaturi de fetita mea, Ileana. Anul trecut era doar fascinata de multimea de luminite si de culori, anul asta e "mai mare" si de la inaltimea unui an si sapte lunite vrea sa stie cat mai multe despre "mingile" si "cioco" din bradutul de Craciun. Sunt fericita ca e Craciunul, ca o am pe Ileana si pe el, dragul meu sot, in viata mea. Si sunt bucuroasa ca viata mea e asa cum e ea, ca ma pot bucura de ceea ce sunt, nu de ceea ce am sau fac. Si sunt mama, sotie, femeie si mai mult decat atat. Iar cand simti in felul asta, nu ai cum sa nu ai un Craciun fericit. Asa ca imi doresc sa-mi petrec zilele de Craciun alaturi de ei si de toti oamenii dragi care ne vor calca pragul casei, imi doresc sa mergem cu totii la biserica si sa ne imparatasim cu sangele Celui care se naste, sa "daruim" cat mai mult, fara a ne limita la lucruri materiale si mai ales, sa lasam copilul din noi sa se bucure ca odinioara! Sarbatori cu bucurie tuturor...

Mergi la inceput