Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Neata

La Multi Ani Andreea! Sa fi sanatoasa si fericita!


Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 12 dintisori si 4 maselute
31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La multi ani, Andreea, mamica frumoasa!!! Iti doresc sa fii iubita in fiecare clipa, sa fii sanatoasa mereu, sa te bucuri de barbatii tai dragi (mai mici sau mai mari), sa ai parte de tot ce iti doresti! Sa ramai la fel de optimista, calma si puternica! Te pup cu mare, mare drag!



Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Andreea, la multi ani!!

Vreau si eu cafea. Am schimbat aseara la pampersi de mi-a venit rau plus ca de pe la 3 si ceva pana la 6 a stat treaza, dar cuminte. Am vorbit cu doc si mi-a zis sa ii dau regim, hidrasec si protectis. In rest toate bune, acum se joaca, danseaza, ii merge gura intr-una.
Fug sa mananc ceva ca mi-e foame

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ati aflat ca s/a sinucis malina olinescu? :(

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ati aflat ca s/a sinucis malina olinescu? :(

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)




CEEEEEEEEEEE????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Eladeea

Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de cei mici si de sot!


Cris2010, nu stiu daca si-a revenit cu kk, ieri a facut moale si mult, azi sa vedem, probabil ca nu va face, ca face o zi da, una nu. De ieri l-am trecut pe regim, a papat orez cu morcovi fierti+peste fiert la pranz, seara orez cu mar copt, azi juma de banana la gustare, LP-ul i-l dau la fel deocamdata. Aaa si ceai de menta a baut ieri destul de mult. Si fiindca a aparut si coltisorul nr. 6, sper sa se mai dreaga kk. -ici blondei SN

Histamina, si in conditiile astea tu te gandesti la bb2? Eu as mai astepta, macar sa mai creasca primul si sa se regleze programul de masa-somn si apoi as mai vedea . Sper sa nu te superi, e doar opinia mea, dar ma gandesc ca ti-ar veni muuuuult mai greu si cu un bb mic...

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Alice, ce noapte ai avut...Nu vine mami tau sa te ajute acum in ultimele 2 sapt inainte de nastere? Trebuie sa te odihnesti sa ai putere pentru flacau

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

nu stiu ce sa-i mai dau azi la pranz lui Raducu...nu cred ca mai mananca orez cu morcovi...ce sa-i mai dau de regim? Supa de radacinoase ma gandesc...dar nu prea mai mananca blenduit/zeama...acum vrea numai bucati, sa mestece

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

incearca ceva carnita sau morcovi cu conopida, in aburi la cuptor, apoi trase in unt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hellalaau!!
Va salut cu drag din patuc, de acasa!

Am citit tot din urma, am uitat totul, sinapsele au ramas anesteziate .
Vineri m-am prezentat la hacuiala, de dimineata. Pe la 9:30 a inceput operatia, pe la 11 am intrat in ATI. Imi revenisem de pe drum, din sala, nu stiu exact, pt ca-s incurcate amintirile, asa, ca prin vis. Dupa ce m-am dezmeticit putin eu am vrut sa ma ridic, am intrebat-o pe asistenta cand pot pleca la plimbare? Aia (o acritura) se uita asa lung la mine, ca nu pot eu sa ma dau jos. Eu ii tot spuneam ca eu plec de acolo dansand, ca deh, la cezariana plaga era mai mare si sigur m-oi descurca. Dupa vreo 3 ore m-au bagat pe sector. Cand m-am mutat de pe patul de la ATI pe targa, ajutata, am avut niste senzatii.. tari, am transpirat instantaneu si efectiv nu puteam, durerea era smechera.
M-au bagat intr-un salon de 6 persoane, nu era nicio rezerva libera. Dr vorbise cu medicul de la ATI sa ma tina acolo, in loc de rezerva, dar pt ca acriturei nu i-am bagat nimic in buzunare, ea a facut de capul ei. In orice caz, mai bine a fost asa, chiar daca buda era yucks si departe, am avut colege de camera faine, o bunica de 75 de ani, care inca a ramas internata, o doamna de 70 de ani suuper (soacra lui Pustiu' de la Cronica Carcotasilor), o domnisorica de 19 ani (ieri a fost ziua ei), o femeie la vreo 50 de ani cu o operatie asemanatoare cu a mea (a stat 17 zile internata) si inca o buni pe care am lasat-o in operatie.
Operatia dpdv medical a fost simpla, tehnic vorbind, plasa de Buzau de 18 sudata in puncte, mi-a strans mushii, 'prapurul' si mi-a cusut plasa de polipropilena. Mi-am revizuit scara durerilor, desi nu spun au sau altele, de 2 ori era sa-mi pierd cunostinta de durere. Si din cauza mea, ca tot vroiam sa ma ridic, sa ma foiesc, ca na, cine se intelege cu mine.
In orice caz, a trecut, mai merg gheboasa, inca ma mai jeneaza la clavicula (mi-a explicat medicul ca e de la anestezie), am abdomenul inca umflat, dar am scapat de tratamente, de tubul de drena, am ramas cu o durere in ntregul abdomen, dar suportabil, tb doar sa fiu mai linistita.
A fost bine ca am stat la comun, ca sa ma mai trezesc putin la realitate.. Multa suferinta, multi batrani internati, multe povesti, unele triste, unele tragice.
Eu am savurat o carte 'Gestapo' de Sven Hassel, am avut vizite, m-am plimbacit, am stat in compania colegelor, timpul a trecut. Azi noapte am dormit cel mai mult, 4 ore .
V a stat toata ziua de vineri la socrela, si a ramas si peste noapte, sotul a plecat pana la urma singur la microrevelion. Nopatea a fost aiurea, o ora juma de plimbare/plans/foiala pt fiecare ora jumate de somn. Cand au venit la mine, sambata, V era atat de obosit ca nici nu prea m-a bagat in seama. Dar mai bine asa, decat sa sufere ca pleaca, mai bine ca nu era in apele lui.. Ajuns acasa si-a revenit, si-a imprastiat jucariile si a revenit la felul lui de-a fi.
Sotul meu s-a descurcat exemplar cu el, mi-a facut si mie supe din astea, de spital, nici nu ma indoiam ca ar fi altfel.
Ieri cand George l-a imbracat sa iasa la plimbare si sa-l lase la maica-sa (ca sa vina la mine, am preferat fara V din mai multe motive, de la mediul spitalicesc, pana la frica de a-i starni dorul si a-l face sa planga, ceea ce m-ar fi terminat si pe mine) V la iesire a intrebat: MAMI? Tati i-a spus, NU, Mergem la buni.
De azi dimineata tot ma striga, dar l-a dus sotul la soacra inainte sa vina dupa mine, ca nici nu stiu cum va fi diseara cand il va aduce.. Am putine emotii, mi-e un dor de el.. n-am cuvinte, dar tb sa am grija sa nu ma cafteasca la operatie.
MINIM 6 SAPTAMANI nu am voie sa imi ridic puiul in brate. Nu vreau sa ma gandesc atat de departe, am sa iau fiecare zi ca atare.
In afara astistentei de la ATI, care era o naspeta, toate asistentele erau f amabile. La chirurgie nu-i ca la maternitate, aici urla mai mereu cate unul de durere, mai o perfuzie, tratament, nu stateau deloc! Infirmierele nu erau la fel de dragute, dar ajutau, si saracele aveau atatia oameni care erau imobilizati, am dat aproape tuturor cate ceva, dar nu toata lumea da, salariile lor sunt mici si sunt si oameni implicati, devotati cu dragoste fata de semeni.
Medicul care m-a operat, este un mare chirurg, un specialist fff bun. Desi la inceput mi s-a parut cam necomunicativ, am vazut ca daca e ceva ce tb spus, o spune. Mi-a placut f mult attitudinea lui, faptul ca se uita la vizita medicala la orice pacient, nu doar la ai lui (era singurul care a facut asta) si multe altele. Eu am fost pt o treaba simpla, dar sunt oameni care vin la el pt o speranta de viata, un tip f sincer, dar si profi, atent la om, fara vreo atitudine superioara sau impresii.

Desi am scris ff mult, as mai avea multe sa va spun, dar voi umple paginile pe masura ce-mi voi aminti.

Edit: cicatricea nu va fi mare , dupa ce se strange buricul si pielea isi va reveni, pot merge in costum de baie in 2 piese pe strada.



Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput