Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 14

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LGabiL spune:

Kovacsc imi pare rau de asa vesti. Totusi din cate spui exista sanse mari sa fie totul bine. Sa inteleg ca Ig M este pozitiv in prezent?
Incearca sa repeti repede analiza si sper din suflet sa iasa bine de data asta!
Ma bucur ca ai un medic echilibrat, care cantareste corect variantele si nu te sperie degeaba. Sper sa vii curand cu vesti bune.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna fetelor!!
LA MULTI ANI ROMANIA!!LA MULTI ANI TUTROR ROMANILOT DE PRETUTINDENI (si tatalui meu ca e ziua de nastere azi)
KOVACS imi pare rau de vestile primite fii optimista si ai sa veezi ca totul va fi bine.
in legatura cu celulele stem nu stiu nu ne-am gandit la asta nu imi inspira incredere ca ar avea rezultate daca ar fi nevoie!!
vergeturi nu am facut ..inca ma dau constiicios cu ulei de migdale natural de la erboresterie si pana acum e ok.
felicitari fetelor cu vesti bune la eco!

multumesc de raspuns fetelor cu privire la schimbatul scutecelor probabil asa va fi ma vor invata in maternitate,cateodata ma cuprind toate grijile si imi zic ca nu voi face fata niciodata la tot dar apoi imi simt fetita cum se misca si trece totul ,stiu ca voi putea intr-un fel sau altul!!

va pup
in seara asta e seara fotbalului!!!off urasc serile astea sotul e fan STEAUA!!Si vin fratii lui(bine nu toti vreo doi)sa se uite la meci ,eu plec de acasa la cumnata mea ca nu te mai intelegi cu ei cand sunt meciurile astea!!off barbatii astia!!

o seara faina va doresc!


mada 26+ MAYA-ERIKA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

v-am spus ca maine dimineata merg la analize???printre care si testul de glucoza!!si am un morcov...MARE!!!!!!!!!!!
tineti-mi pumnii!!

mada 26+ MAYA-ERIKA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Mada la multi ani tatalui tau! . Tin pumnii sa iasa toate analizele bine

Monica, fericita 24+ cu Cezar-Andrei


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Mada: si eu maine dimineata merg la analize. O sa fie bine, n-are cum altfel
Monna: si eu tot imi zic ca nu va fi nevoie dar ticalosul de "what if" reapare. Am zis ca mai citesc o saptamana, sambata mai povestesc o data cu medicul si apoi decizia va fi finala.
Kovacs: Eu zic ca e important sa ramai optimista si sa astepti sa refaci analizele. Tu o singura data ai facut analiza pentru virus?
LGabiL: si mie imi place de el asa , dar parca macar in sarcina sa stie si el cum e sa te umfli . Nu stiu daca chiar o sa o programam, eu vreau sa intreb. In principiu vreau sa stiu daca vrea sa mearga pe cezariana la rece sau vrea sa astepte sa se porneasca travaliul. Si nu cred ca e devreme ca sarcina mea e cu vreo 2 luni mai avansata
Dara: eu cu CBC si cu Regina Maria am povestit. Un coleg de serviciu a colaborat cu cei de la CBC si i-am scris sa il intreb daca scrie ceva de kg si mi-a zis ca la ei nu scrie nimic.
Emma: eu folosesc Shea Butter - Mom and Baby Balm de la L'Occitane pentru vergeturi. Eu insa cred in continuare ca vergeturile sunt in functie de tipul de piele. Daca ai noroc si ai mostenit o piele "buna" nu faci vergeturi chiar fara creme. Sora-mea a folosit tot felul de creme zi de zi si a facut vergeturi. Eu la Carina nu am folosit nimic si nu am vergeturi. Acum ma dau cu asta cand im i amintesc si deocamdata e ok.
Chito: multumim de gandurile bune - sigur au efect
JD: ai scris o chestie pe care nu am inteles-o: "de aici de la banca din cehia pleaca mereu celule stem pentru diverse persoane persoane care deja aveau celule prelevate.". Imi spui la ce te referi please?
Nelli: bafta la eco si te asteptam cu vesti bune.
aredwynn: unde ai citit treaba cu valabilitatea de 3 ani a celulelor?
Tala: ma bucur ca esti mai bine.

Sa aveti o seara minunata,


Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma 27 s
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emmaella spune:

kovacsc-gandeste pozitiv, ai un medic bun si trebuie sa ai incredere in el si in Bunul Dumnezeu.Ai sa vezi ca vei naste o fetita sanatoasa si frumoasa
-magddalena- la multi ani tatalui!Bafta la analize si.... multa rabdare cu baietii....
Am auzit ca si uleiul de masline e bun pentru vergeturi....fetelor va multumesc pentru sfaturi

Emma,mami de Andrei(7 ani) si24+ Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Carina eu am mai facut si acum doi ani aceasta analiza. Si iesisera pozitive si igg si igm. Nu m am dus la un doctor pentru un tratament, rau am facut. Dupa mai bine de un an si jumatate am ramas insarcinata si am facut din nou analizele au iesit la fel.
Ulterior doctorul mi a dat sa fac analiza doar pt herpes de tip 2 care arata dc este localizat genital. Celelalte analize aratau doar ca este virusul in organism nu se stia unde este localizat.
Niciodata nu am avut efectiv un herpes pe vulve, ulceratii dureri nimic. Doar analiza arata lucrul asta. Acest lucru este curios si pt doctor ca nu am si nici nu am avut simptome.
Suntem optimisti amandoi , nu plangem, nu disperam pentru ca nu ne lasa cele 75% sanse care ne spun ca o sa fie bine.
I-am zis doctorului ca o simt in fiecare zi ca misca dar el mi a zis ca nu prea se poate chiar in fiecare zi pt ca este inca mica. Eu am tinut-o pe a mea iar el a zis ca nu ma mai contrazice. Sunt eu la prima sarcina si deci nu prea multa experienta dar el nu a fost insarcinat niciodata deci chiar nu are cum sa stie ce simt eu.

20+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Multumesc tuturor de incurajari!!! O sa va tin la curent cu evolutia sarcinii.
Tocmai azi cand as vrea sa o simt mai bine nu prea a miscat. Am simtit ceva dar foarte vag.

20+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

buna seara burtici!
magddalena, la multi ani tatalui tau. tot azi e si ziua tatalui meu.
fetele.. vad ca toate suntem bine.. cu mici exceptii.. dar sunt convinsa ca se vor rezolva toate. kovacsc, cred ca e vb doar de o alarma falsa. stai linisita sa nu stresezi bebele.
nici noi nu suntem hotarati in privinta recoltarii de celule. eu tind sa recoltam.. dar n-as vrea sa arunc banii aia pe fereastra. ma intereseaza sa fie utilizabile si la mai mult de 20kg. bine, ideal e sa nu ai nevoie vreodata.
saptamana viitoare sunt in co si o sa profit sa imi mai rezolv din prb.. printre care am trecut pe lista si o noua intalnire cu bebelusa. abia astept
cam atat..
in week end mergeti la targ?

24s6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

va multumesc pt cuvintele frumoase fetelorintr-adevar bunul Dumnezeu m-a ajutat sí am primit vesti bunesotul imi spune sa nu imi mai fac griji k e totul in regula dar eu tot ma preocup k nu am cum altfelbebe are tot ce trebuie unde si cum trebuie, mie mi-a dat din nou suplimentul cu fier pe care l-am intrerupt acum ceva timp pt k nu il suportam sper de data aceasta sa reusesc sa-l iaucat despre munca,asta este nu sunt genul kre sa dau fuga imediat in libere, medicale sau invoiri,pe Dumnezeu sa ne ajute sa fim bine,dr ca sa-l necajeasca putin pe tatic i-a zis k acum sansele sunt la jumate dar tot fetita a ramas asa fericita sunt k este bineacum mai am mult si bine de asteptat, urmatorul control este abia spre jumatatea lui ianuarie pt k mergem in concediu in Ro, mi s-a spus k pot sa merg fara probleme, pfff deci totul este bine, asa de fericita am fost ca de la dr nici nu am ajuns acasa am mers direct la plimbare eu cu bubulina

17+ Maria-Simina

Mergi la inceput