Prietene la bine si la greu - 147

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Fetele care aveti planuri de purtat bebelusii mici mici , poate va intereseaza ceva bun de la Bogdana




Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

O intrebare: are cineva de vanzare o perna pentru gravide?
Ma gandesc sa-mi iau una pt ca va fi foarte folositoare

Mami fericita de Mariuta
si de samburel de 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

monica, nici nu mai tin minte daca te-am felicitat pt sarcina sau nu... Asa ametita sunt. Daca nu am spus-o, o fac acum: FELICITARI din toata inima, SARCINA USOARA si un BEBE SANATOS iti doresc!

Despre perna de gravide. La Timi nu am avut. Am considerat-o un moft initial, apoi, pe cand imi crescuse burtoiul mi-am tot bagat patura intre picioare o vreme, ca pe final oricum am dormit mai mult in fund sau cumva semi-orizontal. (nu puteam respira in nici o pozitie de culcata)

La a doua sarcina am simtit nevoia inca din primele luni sa am ceva intre picioare (moooama, ca mor de ras cum suna ), asa ca mi-am luat o perna din asta. Si rau am facut ca m-am zgarcit si am luat-o pe cea mai ieftina. In scurt timp mi-a devenit indispensabila, efectiv nu puteam adormi fara ea; insa...nu a fost de mare calitate ( are ca un fel de vata inauntru...insa cea cu granule de polistiren am citit ca e mai buna!). Vata asta s-a adunat cumva la capete si exact acolo unde imi tineam picioarele, de la atata uzura, a ramas doar materialul.

Pe ultima suta de metri cu sarcina ma gandeam sa-mi iau una de calitate, pe care sa o folosesc si la alaptare. Dar am renuntat, pt ca pe caldurile din August (cand am nascut eu...), abia rezistam sa alaptez in maieu si pantaloni scurti - curgeau efectiv apele pe mine...daramite cu perna aia in jurul meu...
Daca ma gandesc bine acum, poate ar fi fost si asta o metoda de sauna si de reducerea straturilor si substraturilor de pe burtoi.

Hai ca am limbarita in seara asta. Pe sot l-am zapacit destul, pe voi la fel, ma duc la somn.

noapte buna!





Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiviaG spune:

Buna dimineata!

!

Noi nu dormim de la 4, ne tot cacaim si macaim, iar eu ma tot plimb cu ea princasa, sa nu ii trezeasca pe baieti!


Pupici la toata lumea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata,

Vin si eu la cafea ca sunt moarta, de la 2 nu am mai dormit. A facu Vlad febra, am incercat una alta,nu a scazut nici cum asa ca pe la 5 i-am dat nurofen pe care 20 min. mai tarziu l-a vomitat, am pus pe la 6 un supozitor si a picat in somn, dar cand am plecat eu tot ardea, am mai pus o compresa pe frunte. Acum astept sa ma sune tati cand se trezeste sa vedem cum este, daca merge la gradi ori ba. Tocmai ce vorbeam ieri cu Lili si ii spuneam ca am scapat de M si tuse, nu prea ma mai tin balamalele sa o luam de la capat .

Smara legat de perna de gravide, tot pe aici am citit, poti sa-i scoti umplutura si sa cumperi bobite de polistiren (din Obi, Bricostore, sau ce aveti voi pe acolo) si pui bobitele, asta daca mai ai nevoie de ea, poate la bb3

Acum ma apuc de centralizat situatii, domnii de la control vegheaza

O zi faina sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Va las, la niste poze facute saptamana trecuta la Kinetobebe. Protagonistii sunt Pinky si unul din amorezii ei.

https://picasaweb.google.com/102033086594026986450/CezaraLaKinetobebe#5678284748004520290


Moni Eu am perna cu bobite de polistiren, dar in ca mai sper sa mai fac un bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata!
Dankutza, voi cat mai mergeti la kinetobebe? ca cezara a recuperat ft bine, sau ii place asa mult si o duci mai mult din obisnuinta?
Many, tin pumnii sa treaca febra lui Vlad.
off off..cand va citesc cat e de greu cu bolile luate de la gradi asa imi vine sa aman la infinit si eu dusul asta la gradinita..
Monis, am intrat si eu pe la bogdana, ehehe, asa viseaza si ochiu meu la un mei tai sau marsupiu...dar scumpe nene scumpe. Tot astept sa inceapa sa mearga asta micu, noroc ca e iarna si oricum nu prea iesim din casa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

Noi suntem pe drumul cel bun, cred eu, muci nu se vad, tusea e f f rara...

Monis, noi avem Charisma Hr de la TotalSoft, are integrata si declaratia 112 si revisalul, fisele fiscale. este usor de folosit dar mai apar cateodata si probleme cand se mai modifica legislatia si fac ei update-uri

Many, sanatate lui Vlad, sper sa nu fie nimic

Licu, maine poimaine alergi dupa Dragos prin casa si iti vei dori sa fie inapoi bebe mic

am restante la poze si filmmulete, nu'sh cand apuc sa le vad...

o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Va multumesc mult dragelor! De data asta am scapat repede intradevar...probleme au aparut la putin timp dupa nastere...a fost nevoie sa ma curete inauntru sub anestezie totala, am pierdut f mult sange...din fericire de astazi sunt mai bine. Lucas e minunat, suge f bine la san dar mai primeste si completare ptr a-i regla glicemia. Sambata dimineata mergem acasa.


Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 39+ cu AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna dimi !
Imi pare tare rau sa citesc ca s-au imbolnavit Alex si Vlad . Sanatate multa pui mici!
Nici Iustin nu e prea bine ,dar macar nu are febra .De duminica o tine doar cu M ,M si iar M si un pic de tuse de aseara. Acum m-am trezit si eu cu nasul praf . Pana acum Stefi nu a luat ,ea e bine.

Am vazut pozici tare faine cu dansatorul Bubu si pupacioasa si balerina Cezara .

Ieri am avut sedinta la gradi .
Jumatate din colegii Stefaniei vor pleca toamna viitoare la scoala pt ca implinesc 6 ani pana la 1 sept .Nu mai pot ramane in gradinita sunt obligati sa mearga la scoala in clasa zero . Stefi e noroacoasa ca nu e nascuta inainte de sept asa ca repeta grupa mare (dar cica la un nivel mai ridicat ,sa nu se plictiseasca copiii) si abia apoi va intra in clasa zero .
Fac serbare pe 15 dec ,sceneta cu Nasterea Domnului ,ea e ingeras cica .
Si bomba : in Brasov sunt foarte multe cazuri de scarlatina . La ei in gradinita au fost probleme la o grupa ,cativa copii s-au imbolnavit ,iar altii au fost purtatori sanatosi de streptococ beta hemolitic .Asa ca toata grupa a luat ospen ,chiar si cei cu exudate negative.
Acum doresc sa recolteze din toata gradinita exudate in data de 22 dec ,penultima din acest semestru si din acel moment toti copiii sa ia ospen pana la venirea rezultatelor sau sa stea acasa ,sa nu mai vina in colectivitate in 22 si 23.Deci pana in 22 dec toti copiii pot veni la gradi fara ospen ,purtatori sau nu .Mai exista si varianta sa le facem noi exudatele in vacanta si sa venim cu rezultatele la inceputul sem 2.Nimeni nu a inteles aceasta logica a sanepidului ,dar nah nu putem schimba decizia asta ca stiti voi ...traim in Ro
Eu inca sunt socata de "logica" asta .Mi-a placut ca nici un parinte nu a fost de acord sa dea ospen degeaba copiilor .Oricum pana in 22 dec pot aparea multe alte cazuri .

In alta ordine de idei ,Denis ,nepotelul meu ,a avut scarlatina in aceasta vara ,in vacanta ,nu la cresa .A fost horror .A debutat cu febra mare ,peste 40 ,a facut convulsii .La urgente i-au spus ca are puroi in gat ,tratament augmentin .Febra dispare curand . Lunea ,dupa 2 zile ,control la med de fam care zice ca nu are nici un puroi ,are doar gatul rosu ,dar sa continue cu tratamentul .Joi dimineata alt control ,copilul e bine ,mai are gatul rosu ,sa mai continue cu tratamentul . Dupa amiaza reapare febra ,ies bubite pe corp ,cei de la Sp de infectioase il suspecteaza de scarlatina si il interneaza .Abia a doua zi med specialist pune clar diagnosticul de scarlatina .Face 6 zile de penicilina intravenos ,continua acasa cu ospen .Repeta analizele de sange dupa o luna .

Scuze de abaterea de la subiect .

Mihamora ma bucur sa te recitesc ,vreau popze cu frumosii tai

acum ma striga "haide mama lui" asa ca fuuug si gasca

Mergi la inceput