Tatuajele si body piercingul

Tatuajele si body piercingul | Autor: Anda08

Link direct la acest mesaj

Pentru majoritatea adolescentilor, tunsoarea si imbracamintea sunt la fel de importante precum hrana si apa. Fie ca e vorba de tatuaje, de body piercing sau de ultimele trenduri in materie de haine, tinerii isi exprima cel mai bine personalitatea prin ceea ce poarta si prin felul in care arata.

Cititi articolul complet www.supereva.ro/info.asp?id=7567" target="_blank">Tatuajele si body piercingul - o decizie importanta (pentru adolescenti)

Adolescentii vostrii cum se comporta? Au trecut cu bine peste aceasta etapa sau inca va mai "luptati" cu deciziile?



Va doresc o zi buna !

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nici eu n-as fi crezut acum ceva vreme
Stiti care-i cadoul pentru Ioana de majorat? Un cercel in partea superioara a urechii stangi si un tatuaj micut (un fluture) pe inelarul de la mana dreapta.
Si stiti cine a fost cu ideea? Tora! Cu ea a fost, au ales...
Asa ca nu ma mai lupt cu nici o decizie

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput