A ce miroase hartia?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Puisor, am facut bradutul. Multumesc. Facusem unul anul trecut si am uitat de el

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA


http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Fetelor, am facut acum cateva zile un oras 3D, din cutii, lipici, vopsea si "tissue paper". Aveti poze pas cu pas aici: (mi le-a incarcat in ordine inversa, deci mergeti spre stanga)

https://picasaweb.google.com/107801762197623476381/Crafts#5689821316186125650


E un pic mai mult de lucru dar iasa foarte frumos, merita.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

http://victorianadiagraham.blogspot.com/" target="_blank">VICTORIA


www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

La multi ani!

Cu gandul la tine, Karula, cand am dat peste linkul de aici... Miroase a floricele hartia ei:). Dragalase, de pus la fereastra si lucrate impreuna cu copiii:

http://blog.crescendoh.com/gallery/2011/07/paper-flowers-by-becky-shander.html

Va mai jucati?

Doamna respectiva a confectionat si niste "borcane" amuzante, umplute cu fel de fel... prin urmare, mi-am amintit ca fata mea a avut in clasa a 4-a un proiect... se numea borcanul cu visuri (citeau pe atunci BFG de Roald Dahl). Copiii isi umpleau, in timp, borcanelele (din sticla insa) cu hartiute pe care desenau ce "vedeau" noaptea. Sau ziua :). In final au avut expozitie in biblioteca scolii, fiecare cu borcanelul lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

De necrezut! Sa-ti zic de ce: acum am descoperit ce-ai scris, tocmai vin de la fete pe care le-am culcat ca de obicei cu povestea de seara. Ei, in seara asta a fost dificil de citit, caci Chira cerea mereu cartea s-o mai adulmece putin... Nu mai citisem de mult din cartea aia si a redescoperit mirosul ei. Daca n-as cunoaste-o bine, poate ca m-as ingrijora :))
Si tot de necrezut mi se pare ca de cateva luni si ea face la fel: deseneaza toate visele. E drept ca nu le pune in borcan, dar voi fura ideea!

In legatura cu linkul... eu sunt fericita ca odata descoperite limitele mele in ale mestesugelilor, scoala fetei a preluat cu mult mai mult succes stafeta. Atatea minuni fac la scoala, din atatea soiuri de hartii, incat eu m-am retras batraneste si cuminte la pasla, lana si acele mele... Adulmecam, adulmecam... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Oh, mi-am pus in gand sa te caut pe e-mail si nu ma mobilizez (mai mult cu gandul la prietene decat cu scrisul :(. Vreau sa te intreb despre felting (implaslire??), una, alta...).

Daca ai timp sa povestesti despre activitatile de la scoala, mi-ar face placere sa te aud.

Sunt fascinante visele lor, nu? Fata mea a visat (si apoi desenat in jurnal) o cascada. Dar nu formata din picaturi de apa ci din dintisori de rodie (cu cateva zile inainte fusese la dentist si, fara legatura, ravnea sa guste din nou rodie (ii plac bobitele cand le sparge in dinti)).

Dar revin la hartie... visez sa-i fac baiatului o cutie secreta dintr-o carte veche (le-am spus ca la urmatoarea vizita la biblioteca sa cotrobaiasca in cos dupa cele free si sa-mi aduca una bine legata, de-i posibil pentru copii. Sper sa am rabdare sa masor si apoi tai cu "cutitasul" prin toate paginile.

Fetei i-am facut de ziua ei o papusica kokeshi tip origami din pagini colorate de reviste ( http://www.flickr.com/photos/69265867@N06/8095969036/in/set-72157627960087159 ). Cel mai mult am bibilit floricica din par (am lipit petalele in straturi cu penseta :))

Mergi la inceput