Sisteme de securitate casa/curte

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Problema e ca am copii mici si daca se trezesc noaptea si bantuie prin casa, ce se intampla, porneste alarma? ca unul din senzori va fi in camera lor orientat spre balcon si celalalt spre usa de la intrare si celalalt balcon (noi vom locui la etaj).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

destul de complicat cu sistemele astea.
Din experienta iti spun ca ce am dorit nu s-a prea putut din punct de vedere tehnic. probabil ca se putea, adica sigur, daca aveam un buget muuuuuuuuuuult mai mare.Si era si dupa o experienta neplacuta cu hotii deci oarecum urgenta.
Ce poti face: senzori de miscare pe exterior si in interior. in interior senzori de contact la geamuri si toate usile de intrare din exterior. Se pot arma pe zone pentru "bantuitori" prin casa. Cuplata la centrala care apeleaza telefonic pe fix si mobil. In cazul in care se "taie" curentul alarma functioneaza in continuare pentru ca are o baterie care ii asigura independenta o perioada destul de lunga. Fara camere ca vine politia ... si nu poti folosi ca proba in instanta chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Senzorii de miscare exteriori declanseaza alarma la orice miscare ???!! ... zbor de pasari, pisica in trecere, crengi de copac batute de vant etc. ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Pe exterior nu se pun senzori, pe afara se misca multe lighioane, ar suna alarma aia mereu. Se pun camere de supraveghere. Din cate stiu eu, probele sunt ok, din moment ce orice spatiu comercial trebuie dotat cu astfel de camere, care servesc la prinderea infractorilor.
Sunt multe posibilitati de protectie, cei de specialitate va recomanda cel mai bine. Dar nu uitati: vreti firma de paza serioasa, faceti si cum va spun ei, altfel nu semnati contractul.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

Nu stiu din punct de vedere tehnic, dar din experienta pot spune ca pot detecta orice miscare. Acum depinde cum sunt reglati ca din cate stiu eu au un unghi cam de 120 de grade deschidere, pe orizontala. Pe verticala nu mai stiu cum sta treaba. Pot spune ca nu declanseaza la crengi batute de vant.
La restul da, declanseaza. Depinde de reglaje la ce inaltime de la suprafata solului declanseaza etc...

Filmarea, da Rufus, ai dreptate, poate ajuta la prinderea infractorilor dar la condamnarea lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Pentru exterior se pot monta bariere IR.

De asemenea, exista si detectori de miscare speciali ptr exterior care se regleaza ptr a elimina alarmele false cauzate de miscarea obiectelor sau a animalelor mici.

32+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

barierele le montezi la gard. Detectorii in exteriorul casei.

32+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Eu am reusit sa iau contact cu o firma de paza din zona noastra (langa bucuresti). Deci ne costa 120 ron pe luna abonamentul si 2500 ron instalarea sistemului de supraveghere. Senzori de miscare, etc. Are cineva si a verificat (fara sa vrea) operativitatea firmei si au venit la 7 minute de la declansarea butonului.
Pentru problema care ma rodea pe mine exista rezolvare, adica: odata cu incheierea contractului primesti 2 telecomenzi care au si buton de panica. Deci vine hotul peste tine, dormi cu telecomanda sub perna si declansezi butonul. Simplu, asa-i?

Mergi la inceput