Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi



Lissa cum mai este Filip dupa vaccin?

Numai noi am ramas nevaccinati...o tot lalaim de 3 saptamani .

Roxooxyyy !!! nu mai zici nimic !!!

Si sa nu uit: Amaia bine ai revenit ! Si poate o sa "ne vedem" mai des

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...







de ce o lalaiti? din cauza racelii?
mie si dc de familie si pediatra mi-au dat verde ca nu avea febra in ziua vaccinului si mucii nu pun probleme.
cereline multumesc pt rasp


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Mai fetelor, azi a fost sotul la bisericuta de langa noi, o biserica de cartier unde am botezat-o si pe Irina, si sotul a venit cam socat cand a vazut tarifele ... Cica un botez e 4 milioane + ce-or mai vrea nasii sa dea la preot

Voi cat ati dat la biserica pt botez ??? In Bucuresti m-ar interesa cel mai mult, ca trebuie sa ne hotaram repede, ca sa arvunim si restaurantul ...

*****************************
Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele


Noi pt botez care e sambata am platit taxa de 50ron, iar contributia e 50 ron care oricum o pltim in fiecare an. Cand am botezat-o pe Stefi nu am platit nimic in plus de taxa la care am primit si chitanta.

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Fetelor, mai ales cele care alaptati...Voi luati anticonceptionale? Mie mi-a recomandat Cerazette. Nu am luat niciodata, si nu stiu ce sa fac... Ati mai luat? Mie imi e frica de trombi si alte efecte secundare....Nu stiu deloc ce sa fac
Pupici si noapte frumoasa sa aveti!



Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Buna seara, mamici

La multe lunite bebeilor sarbatoriti azi!

Burtocika cam astea sunt tarifele la bisericile de cartier, iar la cele renumite sunt duble sau triple.

Crispy la biserica aceea vom face noi botezul duminica pt ca stam in zona si nu am vrut sa ne trambalam prin Bucuresti, iar tariful este 510 lei.

Laura si eu am avut o scurgere ca si cum ar fi fost ciclu acum 2 saptamani timp de 3 zile, dar inca nu am ajuns la doctor sa vad ce a fost. Semana oarecum cu lohiile...

Anamaria
asa haos a fost si la gradinita unde sunt nasicii mei.

Alex a scapat de colici momentan si ne jucam toata ziua. Parca este alt copil Doarme cam 6 ore noaptea si ziua inca vreo 2-3 in reprize de cate 30 minute.
Sunt foarte obosita pt ca nasa a insistat sa respectam traditiile si sa cumpere ei ce tine de nasi si cu patru zile inainte de botez ne-am trezit ca i-a cumparat fas gros de iarna si set de hainute de botez pt 3-6 luni foarte groase, iar duminica vor fi in jur de 30 de grade. De lumanare, cruciulite de botez, fasa, prospop si ce mai trebuie nici nu mai spun... Alergam tot noi seara dupa ora 19 cand vine sotul de la serviciu.

Noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Buna seara dragelor
aseara dupa ce am postat si a papat domnisoara habar nu aveam ce ma asteapta, o noapte de cosmarrr, a stat treaza de la 12.30 pana dimineata la 6.30 am turbat sincer , chiar nu stiam ce sa ii mai fac de la colicile astea. Ziua a fost linistita dar aseara saracuta incepuse sa si tuseasca de la atata plans . Sa vedem acum ce ne asteapta...
Am citit tot dar mi-a ramas asa printre picaturi ..sunt chiauna si terminata de cap, chiar daca il am si pe sot langa mine,ma simt epuizata si parca nu reusesc sa termin ce incep . Azi aveam programare la dr pentru control, dar nu am fost ...nu am putut ma duc saptamana viitoare .
Sper ca zilele urmatoare sa pot sa fiu mai concentrata
va pup si o noapte linistita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Buna seara mamici! Azi am chiulit un pic de pe site, caci am avut o zi minunata aici la noi. Nu puteam sa pierd asa o zi, caci de acum se cam raresc pe aici. Asa ca, pe la 9.30 dimineata ne am luat carutul si la plimbare. Aseara mandra mi a adormit la 9, a dormit pana la 12.30 si apoi dupa ce am alaptat o mi a dormit pana la 4 dimineata!!
Dupa aia s a mai culcat ea pana la 5.30 si dupa aia colicii si au zis cuvantul. Nu mi a mai tacut!! De aia nici nu m am mai pus la dormit. La 9.30 dimineata am pornit la plimbare pana la 12.30, deci 3 ore!!!M a obosit, dar Imi efectiv a dormit toate aceste 3 ore. A fost grozav!!!

Dupa aia am venit acasa, am stat la alpatat, plans, etc pana la 3 jumate, cand iar m am dus la plimbare, caci m am intalnit si cu o prietena. Mi a stat mandra treaza si in aer liber toata ziua, deci spre sa mi doarma dusa la noapte!! Mi a adormit acum 10 minute, deci incepem cronometrarea.

In legatura cu cura mea de slabire!! Ha, cand am citit ieri ca toate efectiv mancati mai mult dulce ca de obicei am uitat de cura mea!! Si ca sa vedeti cat de neserioasa sunt, azi in loc de 1 tiramisu, am mancat 2 tiramisu!! Si credeti ma ca nu e o portie mica, are 500 g o caserola!! E si de plans si de ras!! Lisssa, am vazut ca mi ziceai ca Imi s ar putea sa fie agitata de la Tiramisurile mele. Cine stie, se poate, caci acest Tiramisu are si Sicilian Marsala wine si cafea! Le are pe toate draga mea!! Deci cine stie, s ar putea sa fie agitata si de la el, dar nu mai rau ca la mancarea indiana sau chinezeasca!

Eu nu am avut pofte in sarcina (poate foarte foarte rar), dar acum, vai, parca m au apucat toate! Asa cum m am abtinut toata sarcina de la Tiramisu (din cauza alcoolului si a cafelei), acum parca imi iau revansa!! Stiti si voi, cand ti e interzis ceva si deodata ti se da voie, nu te mai controlezi. Nu mai comentez nimic!!

Lisssa, cum a fost azi la vaccin? Noi l am programat pe 22 septembrie. Wow, ce de lume aveti invitata la botez!!!

La noi botezul va fi pe 22 octombrie. Si efectiv vin parintii lui Ralph, familia mea (4 insi), nasii (2), cativa prieteni (nu cred ca vin mai mult de 15), deci sa tot fim pana in 40 de persoane, dar nu cred! O sa va zic. Eu nu dau nici invitatii, nici marturii. Abia astept sa se termine si plus de asta nu sunt asa de traditionalista. O vreau crestina, dar totul e de biserica. Invitatii vor veni la masa la noi acasa si bunica mea va gati toata mancarea!! Anul asta suntem saraci, caci eu nu sunt platita pana ma intorc la servici. V am zis ca sunt doar pe beneficii de la stat, dar banii astia numa ce reusesc sa mi platesc rata lunara la banca pentru casa.

Anca, bafta multa sambata la botez!! Voi unde l faceti?

Babyblue, ma bucur mult ca esti mai bine. M a intristat foarte mult faptul ca nu mai poti alapta, dar la urma urmei daca asta e cel mai bine pentru bebe, asta conteaza!!Vreau sa te intreb si eu: de la ce ti s a declansat aceasta boala de rinichi? Ca am si eu niste dureri de spate (au inceput in timpul sarcnii si se continua si acum de 2 ori mai mari) si de multe ori ma gadesc daca nu e ceva de la rinichi!

Azi am descoperit de la prietena mea cu care ma plimb ca la supermarket pot gasi aluat frantuzesc. Pana acum nu credeam ca pot gasi din asta aici. Eu cand eram in Iasi faceam pateuri cu ciuperci, asa ca ma voi da curand sa fac pateuri cu ciuperci!!



azi dimineata, somnorila 1 si 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Ma apucasem de un mesaj si desigur ca l am pierdut!! Imi vine sa innebunesc cand pierd cate unul!! Imi cer scuze daca nu am raspuns la toata lumea, dar am pierdut mesajul ala si nu mai tin minte ce scrisei in el!!

Stiu doar ca am urat La multe lunite celor 3 sarbatoriti de pe 14 iulie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

tre' sa ma plang: mi-a venit ciclul! de ce oare? ca totusi alaptez ... sunt ofticata ... asa bine era fara
mai era cineva parca, nu? sau sunt singura? e normal? ca la dani mi-a venit cand am terminat cu alaptatul ...


Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi


Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.


Laura, am inteles ca la cezariene vine mai repede ciclul! Eu am avut ca un spotting in jurul datei de 1 septembrie, dar cand m am dus la doctor mi a zis ca s niste hormoni. Acu sa vad ce s o mai intampla!! Sunt curioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Cereline, am vazut ca tu ai nascut natural. Chiar nu mi vine sa cred ca ti a venit ciclul! Hm, poate spottingul ala pe care l am avut eu a fost si la mine ciclu!! Cine stie, doctorul nu a zis asa ceva, dar daca o sa mai am spotting si luna asta e clar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Fetelor, mai ales cele care alaptati...Voi luati anticonceptionale? Mie mi-a recomandat Cerazette. Nu am luat niciodata, si nu stiu ce sa fac... Ati mai luat? Mie imi e frica de trombi si alte efecte secundare....Nu stiu deloc ce sa fac
Pupici si noapte frumoasa sa aveti!



Oana mamica super-fericita de Eliza Maria



Babylicious, eu nu am luat niciodata anticonceptionale si nici nu voi lua!! Cand o sa vina timpul potrivit, o sa procedam ca si pana am ramas gravida, afara!!! Asa cum nu am ramas insarcinata 3 ani, n oi mai ramane daca nu vrem! O sa fim atenti. Daca se intampla totusi, asta e! Dar nu cred ca o sa se mai intample!!

Chiar ma gandeam, ca acusi o sa se deschida odiseea de iulie-august 2012!! Tin minte ca in odiseea noastra, unele fete au avut UM la sfarsitul lui septembrie. Deci fetele care vor face parte din odiseea iulie-august 2012, vor avea UM luna asta!! Incredibil ce trece timpul!! Mai ieri si noi aveam UM!!

Mergi la inceput