Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

off..rody, am o zi proasta azi..de maine incep munca, departe de casa, trebuie sa plec repede dimineata, trebuie sa bag viteza in stefan sa fim gata repede- si el atata trage de timp dimineata, ca vrea ba sa se mai joace, ba sa manance..pana il conving sa mearga la pisu si spalat pe dinti..ooff..
de cel mic ..de-abia am timp sa il pup..nazdravan si asta, vrea numa la mine in brate, o impinge cu manutele pe mama...vrea si el sa se joace cu stefan-asta il impinge..si uite-asa..
sotu- "normal"- el nu face nimic cu copiii dimineata. doar iese din baie..sunteti gata?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ioi, Victo, ce ma distrezi cum ii descrii pe ai tai. Primele zile va fi un pic mai greu, pana va intrati in ritm. Dar is convinsa ca te descurci, ca tu chiar face fata la orice.

Btz, bafta maine la neuro. la noi problema mare e ca sta treaz 2 ore, ca adoarme foarte greu. Trezirile dese peste noapte sunt rarute. Tu oricum intrebi de trezirile lui Paul, nu? Sa ne spui ce zice, chiar is curioasa!



Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Victo, deci tu incepi munca de maine? Of...cred ca ti-e tare greu, mai ales sa-l lasi pe Mihai, ca Stefan macar merge la gradi.

Mi-a placut cum ai spus de Stefan dupa vacanta la bunici - "parca s-a mai cumintit" ceea ce e bine, de obicei de la bunici vin mai rasfatati.

Foarte bun site-ul de care ne-ai zis acum cateva zile - viatalagradi.ro

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da, mai mult de mihai mi-e greu sa ma despart..ca stefan oricum e la gradi pana la 5-cd eu ajung inapoi acasa.el oricum s-a obisnuit de anul trecut ca pleaca cu tati.
mi-ar placea sa stau un pic mai mult dimineata acasa-sa plec pe la 9 la serv., sa il dragalesc un pic pe Mihai. dar nu pot, ca nu am masina(pleaca sotul sa il duca pe stefan la gradi) si oricum nu conduc singura 50 km dus, 50 km intors

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Puiutz am noroc ca noaptea nu mai suge,vroia dar ii bagam suzeta imediat,sau daca nici asa nu se linistea il lasam sa planga pana adormea.Desi ma durea inima groaznic,intr-o noapte mi s-a facut mie rau de la plansul lui de am si vomat.dar stiam ca daca ii voi da iarasi noaptea cu greu il voi dezvata.Ziua se comporta urat,trage de tricou,de mine,de tita,ma apuca de sfarc (si e groaznic de dureros),urla,tipa,vrea sa suga la 5 minute si ma musca de urlu de durere.Nu vreau sa il intarc inca,planul meu era prin martie sa o fac dar cred ca voi fi nevoita deoarece ma dor groaznic sanii,musca foarte tare,trage de sfarc cu dintii,plus ca am facut ragade.Incredibil,nu am avut la inceput si am acum,la un an si ceva.

Diagnosticul l-a pus momentan doar kineto,maine mergem si la neuro,iar daca va fi acelasi,vrem sa mergem la bucuresti la un consult amanuntit.
Din ce citesc de la voi,Paul se comporta fix la fel,nu e atent deloc,are momente cand se joaca frumoc cu jucariile,cu mine,cu taica-so,dar face aceleasi lucruri cu ele.De exemplu:el in loc sa puna cercurile unul peste altul,le ia si le baga in gura,le bate,le arunca.De pus le pune doar daca o fac eu inainte.
Cu masinile nu se joaca,ci le tranteste,formele le baga tot pe deasupra.In schimb tot cu telefoanele,tot cu telecomenzi,a lasat laptopul in schimb in pace,nu il mai atrage deloc.
Cand sunt reclame sau muzica e atat de atent incat orice as face nu ii atrag atentia,doar sa inchid TV-ul.Iar afara daca se uita dupa masini pe strada la fel.
Nu stim nici noi ce sa mai credem,suntem foarte bulversati.

CRISPO la noi trezirile sunt dese,cam 4-5-6 ori pe noapte,plus plansete,se ridica in fund/picioare in timp ce inca doarme.Dar voi intreba si pt tine

Ieri mi s-a rupt un colt de la o masea (in gura la mine e jale oricum) si vorbesc stalcit.Offf nu stiu cand ajung la dentist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Paula, gata? Deja incepi si tu munca? Lasa ca il dragalesti mai mult pe Mihai seara. Raul nu mai sta deloc la pupacit!!!
Mai fetele, eu nu mai reusesc sa ies din starea asta nasoala nicicum, aseara m-am culcat la 9 , odata cu Raul si de abia am deschis ochii la 8, odata cu Raul. Nu stiu ce naiba am, ma simt extraordinar de obosita. Cred ca ar tb sa imi fac niste analize.
Mi-am facut poze cu noua freza, dar credeti-ma ca nu am curajul sa va arat cearcanele mele mari, mari.
Oana si noua ne e plina casa de jucarii si se joaca maxim 5 minute, in rest inspecteaza casa. Si continui sa ii iau jucarii. Si eu ma simt vinovata ca nu stiu sa il stimulez sa se joace. Am incercat cu joculetele puse de Crissy pe mail, degeaba...Sta 2, 3 minute atent, apoi pleaca in treaba lui.
In plus, ieri eram in parc cu Raul si un tatic a vrut sa sa-i dea pufuleti lui Raul si a incercat sa comunice cu el, sa-l intrebe daca vrea pufuleti. Dar Raul statea si se uita la el , a luat pufuletul si si-a vazut de drum. Omul s-a uitat la mine un pic nedumerit. I-am explicat ca e mic copilul, nu are inca 1 an si 2 luni si nu stie sa comunice. Ar fi tb sa stie sa se exprime? Adica , afara vad copii cam de 2 anisori (aproximez eu), care stiu sa ceara, sa zica ce vor, cand ajungem si noi la faza asta?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hi hi..la 2 ani :)
stefan nici acum nu cere- se invarte pe langa omul care are pufuleti sau sticksuri..daca ii da, nu ia, da nu zice nimic..eventual urla..

m-oi adapta, ce sa fac
si va invidiez pe toate cele care stati acasa

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

paula, hihi! rad si eu ca victo. nepotica mea are 2 ani jumate, cere daca are chef, uneori aduce ce vrea si-ti arata, alteori doar urla ca vrea "ceva"! Isa imi aduce papucii ca vrea afara sau trage de tricicleta/carucior sa se urce in ele, imi aduce aparatul de masaj si se pune pe burta in pozitia preferata, ia sticla cu apa si mi-o da mie sa-i mai pun apa si altele asemnenea... dar nu cere (verbal). daca ii dai ceva ce-i place, intai te studiaza sa vada daca ai si alte intentii (s-o prinzi, s-o iei in brate) si apoi se serveste!

btz vezi si tu ca descrierile tale sunt ca ale noastre! Isa are momente cand isi ia jucarii si se joaca singura o vreme buna, acum ii place mult un carucior cu o papusica de-ale Mariei, le plimba prin toata casa si cu fata si cu spatele. iar daca aude reclame la tv, pai nu-i mai atrag atentia cu nimic!! asa era si Maria, deci nu ma mir prea tare. mie mi se pare, din ce spui tu, ca Paul e un copil absolut normal, face/nu face ceea ce fac/nu fac si alti copii la aceeasi varsta, cred ca sunt prea exigenti specialistii care se tin prea strans de niste tipare

crispro, cum zic fetele, poate il inveti sa coboare singur din pat cu spatele. nu e greu, o sa i se para chiar amuzant. pentru Isa e inalt patul, nu poate urca singura. dar cand coboara ia pozitia de 4 labe, apoi pe burta si se taraste pana simte ca nu mai are sprijin in genunchi. si-atunci se apuca cu mainile de cuvertura/asternuturi si-si da drumul pana simte ca a ajuns cu picioarele jos, chiuie si se aplauda

ma duc pe la bucatarie


Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

VICTO servici usor maine :)

Da,interesant site-ul,deja am preluat cateva retete.
Vreau sa ii fac azi chiftelute din piept de pui,ceapa,ou,verdeturi,pesmet,cartof,condimente,puse la cuptor cum am invatat de la BUMBLE.
De cand il avem pe Paul am renuntat la multe chestii nesanatoase .

PAULA poate ai o lipsa de magneziu in organism si de aici si starea de oboseala.

Si eu vreau sa imi fac un set complet de analize,inclusiv colesterol si trigliceride (bumble,ca mi-am adus aminte,astazi incerc sa pun pe mail ce am promis,asta daca nu imi face probleme netul)

Paul e foarte sociabil in parc,daca vede copii fuge spre ei si incearca sa se joace.In week-end am vizitat si Ocna de sare (va recomand sa mergeti pt aerosoli) si la un momentdat s-a dus spre un baietel mai marisor,l-a luat de mana si au inceput sa se plimbe amandoi pe acolo de parca erau prieteni de o viata.
Aseara in parc s-a dus la o fetita mai marisoara,o tot mangaia pe fata,ii baga degetul in gurita :)),dadea noroc cu ea,dupa care a luat-o si pe ea la plimbare.
Si nu va zic ca la ora 8.30 stateam amandoi pe peronul garii in asteptare de trenuri (tare-i mai plac,am sa vb cu cei de la CFR poate ne dau unul acasa )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Victo iubita, o sa te obisnuiesti si o sa treaca repede timpul la birou! desi ma doare sufletul sa il las dimineata, imi dau seama ca am nevoie si de munca mea. dar dimineata, cand isi da seama ca plec, asa ma mai strange in brate si asa plec eu mereu cu lacrimi in ochi. dar dupa-amiaza e asa mare bucuria cand ne vedem

Cris pe Vladut, sa treaca buzita incearca sa il inveti sa coboare cu spatele, eu am inceput cred ca de la vreo 9-10 luni, cred ca si mai devreme, ca eram inca acasa, mereu il dadeam asa cu spatele jos din pat, chiar daca el nu stia atunci sa se dea singurel sau sa mearga. la inceput voia sa se arunce in cap, dar am fost consecventa si uite ca acum numai asa coboara.

tot e riscant cand se arunca prin pat ca nu isi da seama de pericol, dar macar stau linistita ca stie sa se coboare, sa treaca praguri, ca ii zic mereu atentie, cu grija, si se opreste, si trece frumos, sa nu cada...doar sa se urce nu stie inca, dar eu tot incerc sa il invat ...

Rodi tu ce faci, mai incepi munca?

Saddie cum e Medeea?

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput