De la ce varsta au mancat fast food ?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emeria spune:

La 2-3 ani a mancat pentru prima data, si acum la 6-7 mai mananca, dar ocazional (o onomastica, o zi cand ni se face pofta de mc...adica o data pe luna maxim). Cred ca e normal, atata timp cat nu abuzeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Oribil! Asta e cuvantul echivalent cu Mc,KFC...chinezesc & CoNu cred ca sunt mamici timide cum spunea Freedelia care nu au curajul sa recunoasca ca dau copiilor fast-food. Nu e deloc de felicitat o astfel de atituudine gen "le dau eu curaj si spun ca noi mancam frecvent". Jesus!!! Mda...nu mai comentez...nu are rost...Nu sustin ca sunt o mama "sfanta"(parca asa te-ai exprimat) dar consider ca daca am o responsabilitate atat de mare si de frumoasa, aceea de a creste un copil...incerc atat cat imi sta in putinta sa-i ofer variante cat mai sanatoase ( si crede-ma, chiar EXISTA! Daca in propozitie exista si bunavointa, evident). De ce sa comand acasa , de exemplu, micul dejun? Am 2 maini functionale si ii pot prepara EU ceva bun si sanatos. In fine, discutia e interminabila...Michelle-subscriu la cam tot ce ai postat si spun ca...pare ca te lupti cu morile de vant. Tine-o tot asa pt tine si famila ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

despre mcdonald's...

http://news.yahoo.com/blogs/sideshow/mcdonald-confirms-no-longer-using-pink-slime-chemicals-171209662.html



michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Da, mai Cory, ce sa faci, asa sunt unele mamici, mai inconstiente. Nu ca mamicile din Romania impotriva carora au pornit e-urile malefice o lupta acerba care nu se mai termina. Pentru mine responsabilitatea de a fi mama e mult mai mult decat a pune un blid de mancare in fata copiilor. Timpul ala, sambata dimineata, cand comandam micul dejun de la McDonald's, este un timp nepretuit, cand toti suntem acasa, copiii vin la noi in pat, ne dragalim si facemplanurile de weekend. E un timp minunat pe care nu l-as schimba in ruptul capului pe facutul micului dejun. Astea sunt prioritatile mele, alte mamici au ale prioritati, cum ar fi sa faca ordine in casa nopn stop si sa gateasca 3 mese pe zi de la zero, ca deh, ce e pre-preparat e cah! Hai sa nu mai judecam... Mancatul in oras (si la fast food si la restaurante normale, care nu sunt nici alea culmea mancarii sanatoase) este o parte importanta din cultura altor popoare, ma incumet sa soun ca probabil 95% din familiile americane care isi permit (deci nu cei care locuiesc in projects) mananca in oras cel putin o data pe saptamana si comanda mancare acasa cel putin o data pe saptamana.

Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Eu n-am zis ca esti inconstienta...tu ai folosit acest termen. Plus ca eu ma refeream la ce fac eu si la parerea mea despre fast-food. Si noi avem momente de nepretuit in weekend-uri, dimineata, fara sa comand junk. Si nici nu pierd 3 ore prin bucatarie. "Mamicile din Romania".. pff, pe bune acum, incepe sa devina absurda discutia. Eu nu judec, daca asta ai inteles din ce am scris. Fiecare e absolut liber sa-si creasca copiii cum crede ca este mai bine pt. ei. Daca tu crezi ca tb sa le dai fast-food, go for it! Eu nu pot sa aprob asta niciodata si faptul ca-mi sustin opinia nu inseamna ca judec. Atentie!In alta ordine de idei, ce legatura are curatenia in discutia asta? Anyway...eu mi-am spus parerea vis-a-vis de mancarea de tip fast-food si atat!

Citat:
citat din mesajul lui freedelia
Da, mai Cory, ce sa faci, asa sunt unele mamici, mai inconstiente. Nu ca mamicile din Romania impotriva carora au pornit e-urile malefice o lupta acerba care nu se mai termina. Pentru mine responsabilitatea de a fi mama e mult mai mult decat a pune un blid de mancare in fata copiilor. Timpul ala, sambata dimineata, cand comandam micul dejun de la McDonald's, este un timp nepretuit, cand toti suntem acasa, copiii vin la noi in pat, ne dragalim si facemplanurile de weekend. E un timp minunat pe care nu l-as schimba in ruptul capului pe facutul micului dejun. Astea sunt prioritatile mele, alte mamici au ale prioritati, cum ar fi sa faca ordine in casa nopn stop si sa gateasca 3 mese pe zi de la zero, ca deh, ce e pre-preparat e cah! Hai sa nu mai judecam... Mancatul in oras (si la fast food si la restaurante normale, care nu sunt nici alea culmea mancarii sanatoase) este o parte importanta din cultura altor popoare, ma incumet sa soun ca probabil 95% din familiile americane care isi permit (deci nu cei care locuiesc in projects) mananca in oras cel putin o data pe saptamana si comanda mancare acasa cel putin o data pe saptamana.Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

HI life pe bune...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Nu, nu ti-ai spus doar opinia, ci ai spus ca nu e de felicitat (adica e "naspa") faptul ca eu am spus ca ii dau copilului fast food si ca sunt convinsa ca majoritatea copiilor mananca fast food mai des de o data pe luna, cum reiese din postarile la topic... Si tot din ce ai scris tu reiese ca daca responsabilitatea ta de mama este atat de importanta incat tre sa ii dai copilului mancare sanatoasa tot timpul, iar eu nu fac acelasi lucru, asta pe mine ma face iresponsabila. Poate ar trebui sa citesti inainte sa postezi, cu atentie.

si daca nu stai 3 ore in bucatarie, e ii servesti atat de sanatos copilului la micul dejun? ca eu si in zilele in care fac micul dejun (cel putin 6 pe saptamana), tot nu sunt data pe spate de cat de sanatoasa e mancare. Adica tot saussage cu oua sau bacon cu oua si oat meal instant mancam, sau lapte cu cereale. Toate au coloranti, toate au aditivi... atata zgomot pentru nimic...

Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Devine tot mai amuzanta discutia. Da, nu este de laudat, tb neaparat sa fii laudata ca voi consumati fast-food? No way. Este fix treaba ta dar nu e nimic de laudat aici.Zgomot? unde,cand? Eu nu vad decat pareri pro si contra vis-a-vis de un subiect. Daca tu le percepi ca"zgomot"...ce sa mai zic?!La micul dejun saussage?bacon? pe bune acum...Ce ii servesc eu? Pai cous-cous cu lapte si fructe, iaurt cu banane, fructe asortate, mei cu fructe de padure, ou fiert cu branzica, etc. Crede-ma, imi ia fix 15 min sa i le prepar, in nici un caz 3 ore ! Eu zic ca voi incheia aici discutia pt ca oricum nu ajungem la nici un rezultat, fiecare oricum face cum doreste si subiectul este oricum mega-dezbatut. Este inutil sa mai comentam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Ei, pai uite de aici pleaca probabil aceasta neintelegere. Adica parte din ea. micul dejun e pentru noi o masa mai importanta ca cea de pranz, trebuie sa fie o masa satioasa, cu cat mai putin zahar si cu mancare din cat mai multe grupe - adica mancam si carne si lactate si fainoase.

A, si voiam sa mai adaug ca de 2 zile, eu si unul dintre copiii mei suntem in spital, un spital international, nu chinezesc, si unl dintre restaurantele care le fc catering pt pwcienti este McDonalds.

Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Da, sunt de acord ca tb sa fie o masa satioasa, acum depinde de viziunea fiecaruia ce contine acea masa. Imi pare rau ca sunteti in spital. Cat despre firmele de catering...ma bucur ca la noi nu a ajuns inca aceasta practica, sa dea in spitale KFC&Mc. Brrr. Nu zic ca mancarea din spital e buna sau nu(nu ma pronunt pt ca nu cunosc si nici nu vreau sa aflu vreodata) insa la romani(in spital) am obs ca inca se practica "pachetelul de acasa".(in special la copii, ca despre asta era vb initial).Sanatate

Mergi la inceput