FIV 293

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mahaui spune:

Buna seara fetelor
Mariuca eu nu am facut recent fiv -ul , deci ceea ce eu va povesteam s-a intamplat in anul 2007 in noiembrie, acum sant convinsa ca s-au aranjat lucrurile, eu sincera sa fiu nu am fost foarte multumita de clinica, si ca s-a nu credeti ca sant rautacioasa am sa va spun si de ce nu sant multumita, de ex eu sant purtatoare de virus hepatic hcg, cand am inceput pregatirea pt fiv ni s-au facut analizele printre care si hcg-ul care ca printr-o minune la mine a iesit negativnu i-am spus nimic medicului la momentul respectiv dar am cerut repetarea analizei..care a iesit tot negativa, deci concluzie sant lucrate foarte bine analizelesi ca sa iti raspund la intrebare Mariuca, la mine din pacate nu a prins sau poate din fericire nu stiu, consider ca este mai dureros sa reuseasca fiv-ul si apoi sa ai nesansa de-a descoperi ca este oprita din evolutie sau mai tragic sa ai avort spontan in saptamanile 8-25 ...

subhanAllah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Amy , imi pare tare rau, dar sa la DD ca bebe cel luptator sa fie bine. Si ca o paranteza si Vlad la prima echo. a avut 174 b/min.deci pe aproape de voi Mahaui sunt una din multele fete care au pierdut sarcini. LA mine au fost 3, ultima in mai 2011. Niciodata nu m-am gandit ca nu mai continui lupta. Este adevarat ca in urma unui FIV nereusit am sters repede lacrimile, insa dupa o sarcina pierduta suferinta nu se masoara in cuvinte, fiecare pierdere a luat o parte din mine, dar am luptat si probabil ca atunci cand voi fi pregatita psihic ptr. orice, voi fi pe baricade. Eu cred ca trebuie sa plecam optimiste la drum, un drum tare anevoios. Ca urmare nu pot fi de acord cu cele scrise de tine
mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Buna seara tuturor
Intr-adevar,am trecut mai usor peste cele 2 IA nereusite, si inca nu mi-am revenit dupa pierderea bebelusilor, speram ca din 3 macar unul sa lupte, nu ma impac inca cu ideea ca asa a fost sa fie. Maine merg la Fundeni sa-mi fac screeningul pt trombofilie , macar mai elimin o cauza. Nu vreau sa pornesc urmatorul FIV pana cand nu stiu rezultatul analizelor, macar sa stiu ce am de facut.
Many imi pare rau pt pierderile tale si te admir pt curajul cu care mergi mai departe. mie imi este f teama sa nu se repete povestea.
Amy imi pare rau pt bebelusul care nu a mai evoluat, sunt sigura ca bebele luptator o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariuca83
Many imi pare rau pt pierderile tale si te admir pt curajul cu care mergi mai departe. mie imi este f teama sa nu se repete povestea.


Si mie imi este tare teama, insa dorinta de a-mi tine copilul in brate a fost mai mare. Si eu am facut dupa cea de a 2 a sarcina pierduta tot felul de investigatii, am facut inclusiv si cariotipul ambii parteneri, insa nu am gasit nimic in neregula. Ma bucuram dar si plangeam ca nu stiam cauza si nici acum nu o stim. Poate la formarea embrionului ceva nu a fost in regula.
Foarte dureroasa povestea ta. Bafta multa pe mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Mariuca, mesajele tale sunt moderate si noi nu le vedem in timp real. Asa ca scrie repejor 10-12 mesaje sa scapi de moderare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!

amy-special ptr tine am intrat!nu stiu daca stii cazul meu..insa am trecut prin aceeasi situatie!si uite ca acum micuta luptatoare e bine!saptamana asta imiplinim 7 luni-mai avem un pic!asa ca nu iti pierde speranta si fii tare ptr bebelusul luptator!
am vrut sa iti zic de la inceput ca exista si posibilitatea asta..insa cred ca e mai bine sa speri..dar asta e viata!cu bune cu rele mergem inainte!insa-suntem ff norocoase ca Dzeu nu ne-a lasat de izbeliste si avem un bebelus in burtica!
e ok ca dimensiuni bebe al tau!singura diferenta dintre noi e faptul ca eu nu am sangerat,nu am avut dureri-s-a intamplat pur si simplu ca al doilea bebel sa se opreasca in evolutie!si asta dupa ce ii auzisem inimioara si il vazusem..
in orice caz..tu fii cumintica si nu iti fa probleme-bebe e bine si asa va fi pana la capat!

many,dany si restul gastii-

Doamne ajuta pana la capat!
+30 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mahaui spune:

Many esti de admirat
Amy fruntea sus , ne rugam pt tine sa fie bb bine
Mariuca

subhanAllah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:






Multumesc Bunului Dumnezeu!
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Fetelor aveti dreptate cand spuneti ca se trece mult mai greu peste o pierdere de sarcina decat peste un insucces.
Am avut o singura pierdere de sarcina, SE in iunie 2005 si mi-a luat aproape un an sa imi revin. Erau zile cand efectiv imi dadeam cu pumnii in cap si urlam de durere. Si mereu imi ziceam 'de ce eu Doamne, de ce eu care imi doresc atat de mult un copil si care ii voi dat si sufletul doar sa fie fericit'. Am vorbit si cu preotul despre asta, i-am spus ca imi pierd credinta si nu inteleg de ce eu. Apoi la aproape un an de la eveniment sefa mi-a spus ca ar fi bine sa merg la un psiholog, abia atunci am inceput sa realizez in ce stare psihica eram. Pana si sotul ii spusese sora-mi ca nu crede ca mai rezista mult asa. Dar am reusit sa trec peste asta, fara psiholog, rugandu-ma sa-mi dea Domnul putere. La psiholog m-am dus la recomandarea consultantului cu care am facut al 2-lea fiv, inainte de a-l incepe, si mi-a prins foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

toate fetele.

Mergi la inceput