Redoutistele sfideaza speculantii romani (182)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Madau, ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Gata, am mai facut o comanda la clothingattesco, am luat o haina 3/4 pentru sotul meu la 20 lire si pulovere, fiecare la 5 lire. Din pacate nu am gasit pe nimeni care sa vrea sa facem comanda impreuna, asa ca iar am dat 10 lire pe transport. Comanda cu ghetele inca nu a sosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

riverisland au transport gratuit pentru 24-25 noiembrie

http://www.riverisland.com/Online/

Alipiticot , mai faci comanda de la tesco? Eu am gasit o jacheta si niste maruntisuri pentru baiatul meu si putem sa impartim costurile de transport, pentru ca sunt tot din Iasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Alipiticot, acum am vazut ca geaca pe care ai cumparat-o tu pentru baietel e la fel cu cea pe care vreau sa o iau lui Calin, doar ca eu vreau cu cars. Ai zis ca nu e foarte groasa? Merge pe vremea asta? Baiatul meu are 6 anu si jumatate, daca iau de 8 ani o fi prea mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Mi-a venit coletul de la clothingattesco: http://www.clothingattesco.com/shoes+boots/f+f-signature-leather-brogue-boot/invt/ek123236/ pielea e putin cam rigida, dar banuiesc ca se lasa.
http://www.clothingattesco.com/f+f/f+f-3-pack-of-white-vests/invt/ai139639/ sunt super.
http://www.clothingattesco.com/hosiery-and-socks/f+f-signature-1-pair-pack-of-140-denier-opaque-tights/invt/ch122002/, grosi, arata foarte bine, culoarea este pewter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Ghetele le-am vandut, din pacate ii erau f mari sotului meu. El poarta 40 si ma gandeam ca merge si 41 cu o soseta mai groasa, dar cel care le-a cumparat poarta 43 si ii vin bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna,
Cand mai dau comanda dau un semn,momentan nu fac.
Geaca e f buna,tot cu cars am luat si eu,dar atunci nu era pe site sa pun link.
uite http://www.clothingattesco.com/coats+jackets/disney-cars-padded-coat/invt/aq120421/&bklist=icat,4,shop,catgkids,kids-coats-and-jackets asta am luat,e ff buna,doar spuneam ca si grosime,este un pic mai subtire ca acele dodoune de pe LR.Dar ca fas si restul materialelor este net superioara.Ca si marime,s-a potrivit.au am luat 6 ani,el are 5 si e f putin mare.
o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Am facut comanda pe riverisland. M-am chinuit ca naiba ca nu aveam cardul inrolat 3D Secure si nu puteam face plata. Pe site mi se tot spunea ca e o eroare si sa incerc din nou. In fine, am reusit sa platesc pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

UNIQUE imi cer mii de scuze, nu am mai apucat sa-ti trimit produsele pt ca a fost o defectiune in cartier si nu am avut net pana azi. Sa mor de ciuda si nu alta... Poate data viitoare, sper ca nu te-am incurcat foarte tare

In alta ordine de idei, am primit si eu comanda de la tesco, sunt foarte frumoase botinele dar sunt mari. Eu port 37 si am zis sa iau 38 pt ca ziceau pe site ca sunt putin stranse. Ei bine nu-i asa. Sunt exact pe marime... Asa ca trebuie sa gasesc sa le dau, ma doare sufletul, mai ales ca atat le-am asteptat sa vina, nu au fost nici scumpe... Asta e

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2


bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Nici o problema, Madau. Ramane pe alta data . In alta ordine de idei riverisland mi-a anulat comanda. Motivul: produsul nu mai este pe stoc. Asa ca le-am trimis mail sa-mi dea alt produs la acelasi pret si in aceleasi conditii ( transport 0). Inca nu mi-au raspuns . De curiozitate, a mai comandat cineva la riverisland pe 24-25 noiembrie?

Mergi la inceput