Toate forumurile Generatia 'Desprecopii.com' / Teme specializate  Asteptand o minune in viata noastra !

3 medici de la Polisano - alaturi de noi - Q&A

Pagina precedenta

Autor Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator
Pag. din 18
kammyL
kammyL



14 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns
Buna ziua,

Va deranjez si eu cu o intrebare: ultima menstruatie pe 01.11; 05.11-09.11 tratament cu CLOSTYLBEGYT 1/zi; 13.11 - PREGNYL 5000UI; la monitorizare pe 16.11 2 foliculi erau sparti si aveam lichid in DOUGLAS; 16.11-25.11 - DUPHASTON 2/zi; 23.11 cateva picaturi de sange; 30.11 - o scurgere maro f deschis; 01.12 - sangerare in prima jumatate a zilei si apoi scurgere maro inchis si atat; pe 05.12 ecografie transvaginala: endometru trilaminar 5.5 cm; lichid in DOUGLAS...tratament recomandat: 10 zile DUPHASTON si apoi la ecografie....as avea vreo sansa sa fiu insarcinata (medicul a spus ca nu insa toate semnele: sani sensibili si durerosi; stare de somnolenta; greturi indica contrariul)?
Mergi la inceput

diarnyina_s



143 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luidiarnyina_s Adauga semn de carte la raspuns Trimite diarnyina_s un Mesaj Privat
Buna ziua D-na Dr Moise
Am urmatoarele rezultate hormonale:
1-ziua 3: FSH = 5,807 mmi/ml (VN: 2-10)
LH = 6,75 mmi/ml (VN: 2-20)
estradiol = 45 pg/ml (VN: 30-120)
prolactina = 18,01 ng/ml (VN: 2,39-25,15)
2- ziua 14 : FSH = 2,4 mmi/ml (VN: 7-20)
estradiol = 125 pg/ml (VN: 130-370)
3- ziua 21: LH = 1 mmi/ml (VN: 2-20)
progesteron = 5,412 mg/ml (VN: 4-25)

HSG trompa dreapta partial permeabila, trompa stanga permeabila, uter talie normala, omogen opacifiat, lateral deviat spre stanga.
Tratament cu ovamit 1/2 pastile pe zi din a 2 zi a ciclului, 5 zile. Injectie Pregnyl 5000, timp de 3 luni si nimik....
Spermograma sotului e ok:
-volum : 3.1 ml
-ph = 9
-aspect = opalescent
-timp omogenizare = 30 min
-nr spermatoz = 110 mil/ml
-motiliotate = ok
-viteza motil ok
-leucocite = >3000 mm3
-celule epiteliale = > 30%
Procent capacitate fecundanta 80%
Spermocultura : sterila.
Care este interpretarea analizelor facute de mine si ce probleme avem de nu reusim sa avem un bebe? Mentionez ca tot incercam de aprox 6-7 ani.Ce ar trebui sa mai incercam, sa gasim care e problema?
Va rog din suflet sa-mi dati un raspuns. Pot avea copii sau nu?


in asteptarea unei minuni
Mergi la inceput

MACARIE



830 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiMACARIE Adauga semn de carte la raspuns Trimite MACARIE un Mesaj Privat
buna ziua
am si eu o intrebare va rog
pe 17 noiembrie a fost prima zi de menstruatie , pe 28 noiembrie am facut o operatie laparascopica pt desfundare trompe care a fost un succes deplin , ambele trompe fiind permeabile si eliberate de aderente , la cinci zile de la operatie am avut primul contact sexsual la cateva zile inca unul , menstruatia trebuia sa vina pe 14 decembrie dupa calculele mele avand la 28 de zile fix
dar nu a venit ....este posibil sa fiu insarcinata sau este o intarziere de la operatie ?
am facut un test de sarcina azi dupa amiaza si a iesit negativ
v-as fi recunoscatoare daca m-ati lumina si pe mine ca sa stiu ce am de facut mai departe
cu deosebit rescpect

------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................


Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
Mergi la inceput

diarnyina_s



143 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luidiarnyina_s Adauga semn de carte la raspuns Trimite diarnyina_s un Mesaj Privat
va rog imi raspunde si mie cineva?
Buna ziua D-na Dr Moise
Am urmatoarele rezultate hormonale:
1-ziua 3: FSH = 5,807 mmi/ml (VN: 2-10)
LH = 6,75 mmi/ml (VN: 2-20)
estradiol = 45 pg/ml (VN: 30-120)
prolactina = 18,01 ng/ml (VN: 2,39-25,15)
2- ziua 14 : FSH = 2,4 mmi/ml (VN: 7-20)
estradiol = 125 pg/ml (VN: 130-370)
3- ziua 21: LH = 1 mmi/ml (VN: 2-20)
progesteron = 5,412 mg/ml (VN: 4-25)

HSG trompa dreapta partial permeabila, trompa stanga permeabila, uter talie normala, omogen opacifiat, lateral deviat spre stanga.
Tratament cu ovamit 1/2 pastile pe zi din a 2 zi a ciclului, 5 zile. Injectie Pregnyl 5000, timp de 3 luni si nimik....
Spermograma sotului e ok:
-volum : 3.1 ml
-ph = 9
-aspect = opalescent
-timp omogenizare = 30 min
-nr spermatoz = 110 mil/ml
-motiliotate = ok
-viteza motil ok
-leucocite = >3000 mm3
-celule epiteliale = > 30%
Procent capacitate fecundanta 80%
Spermocultura : sterila.
Care este interpretarea analizelor facute de mine si ce probleme avem de nu reusim sa avem un bebe? Mentionez ca tot incercam de aprox 6-7 ani.Ce ar trebui sa mai incercam, sa gasim care e problema?
Va rog din suflet sa-mi dati un raspuns. Pot avea copii sau nu?

in asteptarea unei minuni
Mergi la inceput

ella43



150 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiella43 Adauga semn de carte la raspuns
Buna ziua, am si eu cateva intrebari dar mai intai sa va spun pe scurt istoricul meu: Am 43 de ani am un copil de 24 de ani, sunt la a doua casnicie, am ramas insarcinata in 2006 dar din anumite motive am avortat, iar de atunci am ramas insarcinata in 2010 dar ne stiind ca i-mi trebuie tratament de sustinere ,iar medicul la care am fost nu avea interes sa-mi dea deoarece m-am dus la el pt fiv si intre timp am ramas natural , am pierdut sarcina la 8 saptamani,dupa 4 saptamani cand am inceput sa pierd sange si avand si dureri m-am dus la el si m-ia zis ca e normal, dar la 8 saptamani cand am facut un nou consult era doar sacul gestational dar era gol, in aprilie 2011 am facut un fiv cu rezultat negativ, in octombrie pregatindu-ma de un nou fiv iar am ramas insarcinata natural, iar in saptamana 7 de sarcina nu era activitate cardiaca si am facut avort, acest medic la care am facut avort a zis sa incep imediat tratament de stimulare hormonala iar ziua de avort sa fie considerata prima zi de ciclu si de tratament, binenteles ca nu am raspuns bine la tratament am avut 2 foliculi maturi si unul mai mic dar nu sa fertilizat niciunul deci fiv 2 sa finalizat la punctie.
Parerea dumneavoastra, e corect a se incepe tratament hormonal imediat dupa avort?
De ce mi se intampla mereu sa raman insarcinata si sarcina nu avanseaza sa fie din cauza ovulelor ca nu mai sunt de calitate la varsta mea? dupa spusele ultimului medic si recomandarea de fiv cu ovule donate...
Si eu si sotul avem toate analizele bune eu am FSH 8.0 iar AMH nu l-am facut
Ce analize i-mi recomandati ca as mai putea face care nu fac parte de cele normale pt FIV
adica analizele hormonale de ziua 3 histerosalpingografia, fiv si cele din aceasta serie cele de secretie din col, deci toate bune, nici macar una care sa nu fie buna, ce mi-ati recomanda dvs ca medic in plus.
Va multumesc anticipat
Mergi la inceput

ella43



150 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiella43 Adauga semn de carte la raspuns
NU MAI RASPUNDE NIMENI AICI???
NU A-TI VENIT DIN VACANTA SAU SUNTETI F OCUPATI SI TREBUIE SA RECUPERATI DUPA VACANTA?
O ZI BUNA
Mergi la inceput
lavim
lavim



2 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luilavim Adauga semn de carte la raspuns
Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

dragi aspirante,

Avem bucuria sa avem alaturi de noi 3 medici renumiti de la Clinica Polisano. Ei vor raspunde, la acest topic intrebarilor voastre legate de fertilitate/infertilitate.

Iata pe cei trei medici care au avut amabilitatea sa vina intre noi:
[img]http://www.desprecopii.com/Images/Upload/drMoise.jpg[/img]
Dr. Oana Moise, Medic specialist Obstetrica - Ginecologie in cadrul Centrului de Fertilitate - Clinica Polisano, Bucuresti

[img]http://www.desprecopii.com/Images/Upload/drAnghelescu.jpg[/img]
Dr. Anghelescu Ionela, Medic specialist Obstetrica - Ginecologie in cadrul Centrului de Fertilitate - Clinica Polisano, Bucuresti

[img]http://www.desprecopii.com/Images/Upload/drispasoiu.jpg[/img]
Dr. Florin Ispasoiu - Medic Specialist Obstetrica - Ginecologie - Centrul Medical Polisano, Sibiu

Va asteptam intrebarile!

Cititi neaparat si:
De ce sa alegi Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti?
Polisano iti pune la dispozitie principalul set de analize de fertilitate


Sanatate si o zi cu soare va doresc!

**************
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | DC pe Facebook


Buna ziua,
In urma cu cateva luni am fost la ginecolog, situatia nefiind tocmai OK: prolactina marita, progesteron mic, estrogen marit(toate valorile fiind in afara limitelor)...Medicul mi-a spus ca vede un singur folicul si ala micut plus ca am endometrul foarte subtire.
Nu m-am speriat foarte rau, mi s-a spus, de asemenea, ca prin medicatie aceste probleme se pot rezolva.
Insa, medicul a cerut si spermograma sotului...rezultatul fiind azoospermie severa.
Spermatozoizi sub 1 mil, motilitate 0, spermatocite 0.
Asa ca...dintr-o situatie gri a devenit una neagra.
Vom incepe investigatiile lui...sa vedem cauza si vrem sa facem asta la Bucuresti.
Intre timp...as fi avut nevoie de niste incurajari...
Multumesc,
Lavinia
Mergi la inceput
gabi_ducu
gabi_ducu



252 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns
Buna ziua dna doctor,

Ma bucur ca sunteti atat de implicati si va faceti timp sa raspundeti la multele intrebari pe care nu li putem. Eu am facut o fertilizare in vitro la clinica dvs si am fost foarte multumita de modul cum v-at comportat. Am fost total nemultumita de esec, dar asta nu e vina dvs.
Recent am facut analiza amh si mi-a iesit 0,7. La fertilizarea facuta la clinica dvs am raspuns destul de bine 7 embrioni formati din care 2 embrioni au fost imlantati in ziua 3(embrioni de catalog foarte buni asa i-au numit) ceilalti s-au pierdut nu s-au putut congela. Mai pot sa sper la o reusita sau la o stimulare mai buna altadata? Analizele toate au fost f bune atat ale mele cat si ale sotului. Estradiolul foarte bun. Am aplicat si la Bucuresti pt a beneficia gratuit de fertilizare, dar mi-au zis ca au stabilit ca amh sa fie de la minim 1 si la mine a fost 0,7. A fost singur motiv pt care mi-au respins dosarul.
Ma intreb daca nu avem nici o sansa cu un amh mic atunci de ce nu se face inainte de fertilizare pentru a nu ne mai chinui.

Multumesc!

P.S Exista mai multe tipuri de tratamente pentru stimulare, adica a 2-a oara se incearca cu ceva mai puternic?

http://tt.lilypie.com/OFKOp2.png
Mergi la inceput

desprecopii



8061 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui desprecopii Adauga semn de carte la raspuns Trimite desprecopii un Mesaj Privat
Ne pare rau, acest topic este inchis.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

**************
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | DC pe Facebook
Mergi la inceput
Pag. din 18 Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator  
Pagina precedenta

 Subiect inchis
Mergi la:
Forum DC © desprecopii.com - marca inregistrata La inceputul paginii
(c)




DESPRECOPII.COM - NAVIGARE
Preconceptie
Planificarea unui copil
Perioada conceptiei
Infertilitate
Ovulatie
Metode de tratare a infertilitatii
Conceperea unui copil sanatos
Alegerea sexului copilului
Adoptie
Sarcina
Sarcina la inceput
Calculul datei nasterii
Odiseea Sarcinii
Teste in sarcina
Nume de copii
Momente cheie in sarcina
Factori de risc in sarcina
Alimentatia in timpul sarcinii
Frumusete, sport si sex in sarcina
Pierderea sarcinii
Album: Miss Odiseea Sarcinii
Staruri+in+Odisee
Nastere
Pregatirea pentru nastere
Nasterea: modalitati si calmare a durerii
Pregatirea pentru nastere
Starea depresiva postpartum
Recuperarea mamei dupa nastere
Nasterea povestita de mamicile DC
Bebelusul 0-12 luni
Bine ai venit acasa!
Alaptarea bebelusului
Igiena & ingrijirea nou-nascutului
Sanatatea bebelusului
Dezvoltarea in primele 12 luni
Diversificarea si hranirea bebelusului
Bebelusii gemeni
Nou-nascutul: semne de ingrijorare
Copilul 1 - 3 ani
Bolile copilului intre 1-3 ani
Educatia unui copil inca bebelus
1-3 ani, varsta crizelor de independenta
Trecerea de la scutec la olita
Grafice de crestere
Dezvoltarea intelectuala intre 1-3 ani
Alimentatia intre 1-3 ani
Copilul 3 - 6 ani
Inteligenta emotionala a copilului
Educatia copilului intre 3-6 ani
Repere de dezvoltare fizica intre 3-6 ani
Sanatatea copilului intre 3-6 ani
Sportul intre 3-6 ani
Alegerea unui animalut de casa
Alimentatia copilului intre 3-6 ani
Copilul 6 - 10 ani
Repere de dezvoltare intre 6-10 ani
Sanatatea copilului intre 6-10 ani
Copilul de 7 ani
Copilul de 8 ani
Adolescentul
Pubertatea - pe intelesul parintilor
Scoala si notele
Sanatatea adolescentului
Dezvoltarea adolescentului
Siguranta copiilor pe internet
Utilitare: Calculatorul Ovulatiei | Calculul nasterii | Nume de copii | Dosarul bolilor | Doctorii raspund | Top 50 articole | Cele mai noi articole | Actiuni umanitare | Portalul taticilor | Viata de familie | Hai sa ne jucam | Concursuri | Carte de Bucate | Portalul Comunitatii Desprecopii | Galeriile Comunitatii | Toate Forumurile DC | Subiecte active | Mica Publicitate | Copilul tau pe coperta Revistei Desprecopii.com