Bazar umanitar (67)
Raspunsuri - Pagina 49
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim laura, eu tocmai am licitat 30 de lei pentru bluza de trening imi pare rau, dar nu am vazut mesajul tau, dar mie mi se pare totusi ca fiecare liciteaza cat isi permite, si acum cu cat mai multi banuti putem licita cu atat mai mult il ajutam pe Alex. |
Sigur ca e super daca se strang mai multi bani. Eu am zis numai in ideea sa nu fie castigatoare dezamagita si sa spuna ca nu merita banii dati si eu am tacut malc. De asta mi s-a parut corect sa aertizez .
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ancadragoman spune:
daca vrea cineva laptele si pretul i se pare mare sa imi spuna si mai scadem http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=29608&n=Aptamil-2
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
carminabulina spune:
Dodo asa ca sa vezi raspunsul meu sa nu zici ca ti-a scapat.
Flory agent03 nu s-a sinchisit, scuzati cuvantul dar asa a fost, nici macar cand s-au licitat produse de la ea. Ma intreb si acum ce a fost in capul meu de am tras de ea o luna jumate sa-i platesc nicte produse. Deci?
Eu trebuie sa dau niste calificative, cele mai multe vor fi pozitive fara urma de indoiala, dar am si cateva...daca nu negative macar neutre
o sa fac si un top ...
Dodo-pui spune:
Azi am pus la posta colet pentru saratmultumesc ca ne sunteti alaturi!
Laura,Carmina
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
olim spune:
laura eu nu cred ca e o bluzita foarte uzata, nu cred ca mirela doneaza asa de dragul publicitatii
si apoi pana la urma pretul mare se explica, ca doar e donata de SEFA, era o gluma binenteles sper sa nu se supere mirela.
am luat eu un plover de ff calitate si e tot scamosat, dar nu cred ca merita sa avem discutii de acest fel aici.
Eu vad bazarul ca pe o chestie de ajutor, nu stau sa ma plang ca tricoul cu 10 lei are o pata, sau caciula platita in februarie nu a ajuns nici azi.Cred ca ideea e sa putem ajuta niste copii care nu au avut sansa de a se naste sanatosi, iar noi putin cu putin putem sa le alinam durerea si sa ii sustinem si pe parintii lor care fac eforturi supraomenesti,Din pacate nu locuiesc in tara, dar de cate ori am avut ocazia am ajutat cum am putu mai bine, si asta cred ca trebie sa o faca fiecare, nu sa aruncam cu reprosuri.
o zi frumoasa va doresc si multa putere sa continuati acest bazarsunteti cateva fete deosebite, nu ma apuc de enumarat sa nu imi scape niciuna.
anahadasa spune:
Fetelor, va rog, sa ma lamureasca si pe mine cineva! Vreau sa cumpar niste haine de gravida si nu stiu cum se procedeaza... Produsele sunt postate la anunturi umanitare si vin in sprijinul unui baietel pe nume Darius. Dar cum iau legatura cu vanzatorul, cum licitez, cum intru in posesia hainelor? Va rog, daca poate sa-mi raspunda si mie cineva ca sunt noua si cam aeriana pe aici... Multumesc!
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anahadasa Fetelor, va rog, sa ma lamureasca si pe mine cineva! Vreau sa cumpar niste haine de gravida si nu stiu cum se procedeaza... Produsele sunt postate la anunturi umanitare si vin in sprijinul unui baietel pe nume Darius. Dar cum iau legatura cu vanzatorul, cum licitez, cum intru in posesia hainelor? Va rog, daca poate sa-mi raspunda si mie cineva ca sunt noua si cam aeriana pe aici... Multumesc! |
Uite un extras din 'manualul -regulament' al bazarului:
PENTRU LICITATORI
Licitarea
Pentru a licita produse, este necesar sa oferi suma minima ceruta, in casuta corespunzatoare la "Oferta dumneavoastra maxima". Poti oferi initial suma maxima pe care esti dispus sa o oferi pentru acel produs, Bazar Desprecopii.com va licita (daca va fi caz de supralicitare) treptat pentru tine pana la aceasta suma. Oferta ta maxima este secreta, alti utilizatori nu au acces la aceasta informatie.
Edit:
La Bazarul Umanitar se folosesc licitatii de 2 zile, cu prelungiri la nevoie de cate 24 ore dupa ultima licitare. Daca un donator pune un interval mai mare, poate opri o licitatie in curs daca indeplineste urmatoarele conditii:
- au trecut minim 24 ore de la ultima licitare;
- au trecut minim 48 ore de la inceperea licitatiei.
Licitarea inseamna intentie categorica de cumparare!
Plata
Banii trebuie depusi in contul cazului pentru care a fost donat produsul castigat sau daca a fost donat pentru toate cazurile, alege unul dintre cazurile active.
Nota: Deoarece bancile percep comision la platile efectuate prin internet banking sau transfer din alte conturi, indiferent de suma depusa, cumparatorul care plateste in acest mod este rugat sa depuna 3 lei in plus fata de suma platita pentru produsele cumparate.
A alege sa platesti la ghiseul bancii inseamna a evita plata a numeroase comisioane de transfer, cu exceptiile intalnite de noi pana acum: in cazul BCR, comisionul de DEPUNERE e 4 lei pentru oricine, in cazul ING e 7 lei pentru neclienti ING.
Confirmarea platii
Daca in termen de o luna de la incheierea licitatiei produsul nu a fost confirmat platit, acesta se pierde. Donatorul il poate repune in licitatie.
Dovada unei plati se face prin trimiterea unui mail la adresa bazargeneral @ gmail . com si la adresa responsabilului de caz (cu virgula intre ele in campul “To:” din mail).
Mailul va trebui sa contina:
- chitanta (scan, foto sau print-screen) sau datele de identificare ale unei plati (nume, data, suma si id/nick bazar) si
- linkurile produselor platite.
Nota: mai multe cazuri, mailuri separate.
Nota 2: daca produsele de confirmat plata sunt donate chiar de responsabil, nu e nevoie de scan-ul chitantei si nici de mail la bazargeneral.
In momentul verificarii, responsabilul cazului sau una din persoanele care se ocupa de administrarea bazarului va confirma plata, trimitand mail de confirmare la fiecare produs cu un text de genul "Se confirma plata acestui produs in contul lui X".
Apoi restul ramane intre donator si cumparator. De aceea e bine ca de la inceput sa aveti adresa corecta in cont, pentru ca atunci cand se genereaza factura, donatorul sa o aiba la indemana. Pentru a evita intoarcerea coletului la donator, cumparatorul este rugat sa ia legatura cu donatorul produsului pentru a-i confirma ca adresa de pe factura este corecta, iar pachetul se poate trimite (cumparatorul poate ridica pachetul de la posta).
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
anahadasa spune:
Laura, multumesc frumos pentru clarificari, am inteles regulile, in mare, urmeaza sa ma hotarasc exact ce vreau si sa licitez. Pare foarte interesant, mai ales stiind ca prin cumpararea acelor produse ajutam viata unui puiut.
dicirstea spune:
Fetelor , doar eu ma chinui cu bazarul?
Incerc de dimineata sa mai pun niste produse care am vazut ca au cautare si nu reusesc deloc. Intr-o ora am pus un produs, cu toata bunovointa mea imi vine sa depun armele.
Mi-ar fi de 1000 ori mai usor sa va invit sa va uitati pe Picassa
deci am chestii super dulci de 0-3 luni, 12-18-24 luni, 5-6 ani + 1 pereche de balerini piele intoarsa TinaR kaki cu aplicatii amargelute mov, o nebunie, nr 36 scrie pe ei dar merg la 35-35 1/2.
Totul va fi la "cumparatorul alege", pe masura posibilitatilor voi incerca sa le urc in bazar, dar am ceva de lucru si nu cred ca mai reusesc in stilul asta.
Sper sa se rezolve ceva...
Carminabulina, te intrebasem ceva in factura...cand te gasesc sa iti aduc produsele? Sau mai vrei ceva?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
ana l spune:
Am pus si eu 2 perechi de pantaloni pentru Alex. Sunt in stare foarte buna, cei negri sunt dublati. Sunt pentru baieti de 7 ani.
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=ana&searchtype=2
Dici, dar daca tot ai spus de picassa, da si adresa. Am vasut ca ai pomenit de o virsta care ma intereseaza.