Praline belgiene (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

La Multi Ani Reina!!! Sa cresti mare, sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor! Nina, sa va traiasca domnisoara!!!

Diana, am mai gasit ceva interesant pentru tine www.festivals.be/festivals-belgique/" target="_blank">aici! Sa ne spui si noua daca ai fost la vreun festival si cum ti s-a parut!

MoRo, cu placere! Ma bucur ca ti-a fost de ajutor site-ul!

Fetelor, o zi buna si mai vorbim!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonesy spune:

Ajutor de la pralinute:

astept un/o bebe si sunt complet debusolata.
Am un medic care pare ok, spun doar "pare" pentru ca increderea mea in sistemul medical belgian este undeva aproape de 0, dupa experiente care de care mai interesante.
Ecografia de primul trimestru este programata la 14 saptamani, un pic cam tarziu, in opinia mea. La ecografia lunara de la 12 saptamani nu s-a putut masura mai nimic pentru ca bebe nu a avut chef sa miste deloc.
Un alt ecograf dinainte de sarcina a ratat niste chestii importante care erau lipite de ovarele mele.
Intrebare: cunoasteti un loc /medic specialist in ecografii in Bruxelles? Ca de incercat la nimereala incep sa ma satur.

Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Jonesy, depinde de zona in care locuiesti...Ar fi aiurea ca eu sa iti dau numele doctoritei mele de la spitalul Erasmus, cand tu poate locuiesti in Uccle si deci nu te-ar incalzi cu nimic.
Hai, nu mai fii atat de stresata, ca sigur vei gasi un doctor, pe placul inimii tale!

Restul fetelor, va pup pe toate si un we placut!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

Saluti scumpe pralinute!!!!
Tot vacantaaaa bantuie pe aici,adica pt pralinutele mai vechi si bun venit celor noi!!!!
Ne-am intors si noi de prin micele vacante,cu ploi si tuneteOlanda,acum pe acasa si bicicletele sa traiasca!!!mai mergem si la bioscop la filmulete,asta sa treaca timpul ca acusica vine scoalaStefi e incantata si ne bucuram dar e scoala!!! si va fi in clasa I ,ooooo trece timpul.. si apoi si noi la scoli....
Ce mai faceti voi?????LA MULTI ANI REINA,SA CRESTI MARE SI FRUMOASA!!!!.....in rest astept sa ne zarim in gasca maree!!!
Va doresc sanatate si o saptamana cat mai buna si frumoasa!!!
va pupacim

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Carmen, bine v-ati intors din vacanta! Spuneai ca in Olanda erau tunete si fulgere, cred ca au venit dupa voi! E incredibil cum e in momentul asta afara! Imagini horror zau asa! E intuneric si tuna si fulgera, cum nu am vazut in viata mea! Sper sa treaca cat mai repede furtuna, ca imi da o stare negativa...

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanar spune:

Buna la toata lumea si imi cer scuze ca intru pe forumul vostru dar negasind un forum al mamicilor din Olanda m-am gandit sa ma aesez voua datorita apropierii geografice dintre voi si Olanda.
Am acasa o adolescenta de 17 ani care se pregateste pentru a studia arhitectura. A ales acest um inca dinainte de a intra la liceu. Arhitecta cu care se pregateste ne-a sugerat sa se gandeasca de acum sa aleaga o facultate in Europa si nu pe cea din Bucuresti. Nu intru in detalii privind argumentele aduse de ea pentru aceasta alegere si merg mai departe spunand ca as opta pentru facultatea de arhitectura din Delft , Olanda.
Rugamintea mea ar fi daca ma puteti ajuta cu informatii despre acest oras universitar, despre posibilitatile de integrare ale unui tanar roman in aceasta tara, despre costurile de intretinere, orice informatie ar fi de folos.
Vad ca toate sunteti mai tinere decat mine, aveti copilasi mici cu alte nevoi si probleme dar uite ca si pentru copii mai mari avem nevoie de sfaturi si informatii si ma gandesc ca ati terminat scoli sau ati avut burse de studii in tara in care locuiti acum si aveti informatii mai recente legate de scoli in aceste regiuni din Europa.
Multumesc si astept orice fel de informatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Hello, hello,
Iata ca m-am urnit si eu din loc si incerc sa scriu cateva randuri, e drept am lipsit o gramada de pe forum (mea culpa), vad ca nu-s singura, pralinele veterane s-au dat la fund, mai mult pe FB (unele), eu la fel, ce sa-i faci, asta-i viata, fiecare cu alegerea lui, FB e trendy, hot, etc dar la o adica cand avem nevoie de un sfat sau ceva mai de suflet tot aici ne intoarcem si ne pornim cu toatele sa scriem.
Se apropie septembrie si implicit scoala, mamicile se intorc acasa cu copilashii deci sunt sperante ca dupa ce se intra in rutina de zi cu zi sa ne fixam intalniri la cafea, la un shopping sau la cineva acasa. Mi-e dor de voi mah!
Inainte era bunul obicei sa ne povestim cum fu in vacanta, acum ne postam direct pozele pe acelasi site de socializare (ca sa nu ma repet) si cu asta spunem totul. Dedesubtul pozei dam un comment si iaca tabloul complet al vacantei. Deci avansam, avansam.....
Totusi remarc ca avem fete noi pe forum, unele chiar au nevoie de ajutor, nu degeaba au intrat acia, imi pare rau ca nu am putut sa dau vreun sfat sau macar sa zic ceva de incurajare. Sper ca intre timp problemele s-au rezolvat si ca toata lumea e fericita.
Ileanar, nu stiu daca cineva de aici te-ar putea ajuta dat fiind ca locatia e Olanda dar am facut un "search" special pt tine si uite ce-am gasit:
http://www.romanians.nl
E un site al romanilor din Olanda, deci intri pe forum si intrebi ce te intereseaza. Sper sa-ti gasesti raspunsurile dorite. Iti doresc multa bafta si in special fiicei tale.
Jonesy, bun venit pe forumul pralinelor. Si in cazul tau sper sa fi gasit intre timp un doctor asa cum ti-ai dorit, iti doresc multa sanatate si sa nasti un bebe sanatos, frumos si mancacios. Sper sa ne mai ti la curent cu noutatile.
Cleo78, esti de admirat, mereu saritoare la intrebarile fetelor noi dar si plina de umor. Imi place de tine. Sper sa ajungem sa ne cunoastem intr-o buna zi.
Despre mine ca sa va zic...sunt bine, sapt trecuta am venit si noi din Ro, a fost scurt dar intens, mi-am vazut baiatul si asta a meritat tot efortul.
Acum am intrat in programul normal adica casa, birou, casa dar la o adica daca e nevoie poate deveni mai flexibil in cazul in care trebuie sa vad vreo pralina sau mai multe.
Dragelor, hai ganditi-va cam cand v-ar conveni o intalnire la un BBQ in gasca mare ca anul trecut. E timpul sa facem ceva o rezervare ca stiti, locurile sunt limitate.
Astept reactiile voastre pt ca stiu ca, chiar daca nu scrieti de citit asa pe fuga tot cititi forumu ;))
Pana una, alta, va pup apasat si va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_sofia spune:

Salutari pt praline,printre care ma aflu si eu de un an si jumatate.sunt proaspata mamica de DIANA GABRIELLA(4 luni) si locuiesc in Nieuwpoort. ma bucur sa dau peste mamici din belgia aici si sper sa impartasim din experientele noastre si bune si rele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_sofia spune:

Jonsey ,eu locuiam la brxelles cand eram insarcinata si am fost la dct phillipe pattyn, cabinetul il are pe langa oseghem.insa nu ti l recomand cu atata caldura are parti rele si parti bune,insa sunt ft multe fete din romania care merg la el pe perioada sarcinii. mai este o doctorita Radulescu Andreea 0723/26100 si mobil 0487292260 de care am auzit numai de bine. succes si sa auzim de bine. multa sanatate pt cel mic/a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Fetelor, sunt mai noua pe aici. Nu exista topic pentru mamici din Italia?
am nevoie de niste info extrem de rapid si nu stiu pe la cine sa apelez.
Am cam rascolit diaspora si nu gasesc nimic pe nicio pagina.

Va multumesc pentru raspunsuri anticipat.

Mergi la inceput