M-am hotarat.............adoptie(74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MYH spune:

Multumesc pentru tot!
Astazi am fost la Directia pentru Protectia Copilului de la noi si am citit rapoartele fetelor. Fetitele sunt perfect sanatoase. Mai au inca 3 fratiori. Unul este dat spre adoptie (din cate am inteles, deja a fost adoptat), iar ceilalti 2 sunt acasa cu parintii. Cei de acasa nu au acelasi tata cu ceilalti 3. Fetitele pe care urmeaza sa le vedem au aceeasi parinti cu baietelul dat spre adoptie. Parintii fetitelor sunt acum despartiti. Ei si-au abandonat copiii pentru ca traiau intr-o saracie lucie. Nu le caut justificare dar nici nu-i condamn. Eu ma bucur pentru ca au ales sa nasca copiii si sa nu faca avorturi. Pe fetita cea mare au gasit-o vecinii in casa, parasita, dupa 5 zile de la abandon. Saracuta! E foarte bine ca ele au fost la aceeasi maternala, de micute. Mi s-a spus ca sunt foarte bine crescute, educate.
Cea mai mare parte a informatiilor am aflat-o inainte de a primi rapoartele, de la asistenta sociala care s-a ocupat de cazul fetelor. Este o doamna ff draguta si f deschisa.
Le-am trimis fotografii cu noi ca sa le arate fetelor saptamana viitoare, in prezenta psihologului lor. Tatoneaza terenul pentru marea intalnire.
Analias, foarte comica povestea cu chilotii si cu tocurile. Ma bucur ca aveti o familie fericita.
Le felicit pe toate fetele care au reusit sa-si intregeasca familiile si le urez mult succes tuturor care au pornit pe drumul adoptiei.
Sunt foarte frumoase povestile tuturor. E foarte frumos cand finalul este fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LittleAngel spune:

MYH,abia astept sa povestesti de prima intanlire cu fetele:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebeAnda spune:

Buna, ma numesc Anda si am hotarat sa intru si eu in "clubul" vostru daca pot sa zic asa.Eu deocamdata imi pregatesc actele ptr atestat(cateva dintre voi stiu asta ptr ca am scris si la alte subiecte de aici...ptr modele de caracterizari, adverinta de venit...etc. Mi-as dori sa invat de voi, cele care sunteti mai vechi aici si nu numai....din experiente, din emotii si din sfaturile voastre care sunt sigura ca sunt menite spre bine.Eu ...despre mine as putea sa va spun ca imi doresc sa fiu mamica cam de cand am inceput sa pricep jocul cu papusile...va spun asta ptr ca nu imi amintesc o data exacta cand m-am decis ca imi doresc un copil...Am terminat un liceu pedagogic,un colegiu de institutori si apoi o facultate de drept(licenta fiind pe DR.Familiei,si culmea...Adoptii).Deci pot spune cu tarie ca imi doresc de cand ma stiu sa fiu mamica....imi amintesc faptul ca la bloc toti copii ma strigau "mama"...ptr ca ma jucam cu ei "de-a scoala", le dadeam premii si note si ii invatam fel si fel de lucruri(ce invatam si eu pe la scoala, ca si eu eram de varsta lor...11-12 ani).Am fost casatorita insa am divortat de comun acord...fara scandal si taraboi iar in prezent pot spune ca am ramas amici cu fostul sot.In timpul casniciei am incercat sa avem copii insa am pierdut sarcina la 7 sapt.,dupa un tratament.Acum chiar daca am o relatie insa nu sunt casatorita, nimic nu ma opreste sa imi doresc si mai mult un copilas si de aceea cred ca poate imi dati si mie o sansa aici langa voi.Va multumesc si va imbratisez pe toate urandu-va toate cele bune si sa deveniti parinti(mamici si tatici) cat mai curand!

Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Bine ai venit ANDA-esti atit de deschisa si de draguta cu felul tau de a te prezenta ,si sint sigura ca o sa fi o mamica deosebita.
Esti un om cu experienta si tu stii ca trebuie sa ai rabdare pina o sa-ti gasesti copilasul.


mami di Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebeAnda spune:

marumiha- iti multumesc frumos pentru apreciere si ca raspuns: da stiu ca e cale destul de lunga...cu urcusuri si coborasuri insa totul are o finalitate care de multe ori e una fericita de ambele parti.Eu una am avut rabdare si speranta ca intr-o buna zi o sa imi strang puiutul la piept si acum mai mult ca niciodata am aceasta convingere si speranta si ambitie spre reusita
Pentru cele si cei ce citesc aceste randuri,acum ca fac parte din aceasta comunitate, va promit ca o sa incerc pe cat posibil, sa va dau putin din entuziasmul si ambitia mea, din experienta mea si din cunostintele pe care le am, pentru ca voi toate sa va vedeti visul implinit...Cu drag,

Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacris77 spune:

bebe anda, esti binevenita printre noi! aici vei gasi sustinere si drumul iti va fi mai usor catre puiutul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebeAnda spune:

Iti multumesc foarte mult pentru cuvintele frumoase si caldura raspunsului tau!

Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebeAnda spune:

dacris-Iti multumesc foarte mult pentru cuvintele frumoase si caldura raspunsului tau!

Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MYH spune:

BebeAnda, felicitari pentru decizia luata. Dumnezeu iti va indrepta pasii spre copilasul mult dorit daca aceasta este si dorinta Lui. Chiar daca vei intampina multe probleme, le vei depasi cu bine pe toate si izbanda va fi mult mai mare. Cu cat o fapta se face cu mai mare greutate cu atat fericirea din reusita este mai mare.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare tuturor si bine v-am regasit, am fost 2 saptamani in concediu medical cu varicela si apoi 2 saptamani in concediu de odihna. Din acest motiv nu am mai avut intalniri cu doamnele de la DPC si le reluam saptamana aceasta. Sper sa reusim sa finalizam etapa aceasta de atestare cat mai rapid...
BebeAnda, bine ai venit...iti doresc rabdare si succes. Ma bucura infuzia de entuziasm pe care ai adus-o cu tine .
Myh, sper sa fie frumoasa intalnirea cu fetitele si sa fie dragoste la prima vedere. Astept cu interes noutatile tale.

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput