Ziarul Libertatea

Ziarul Libertatea | Autor: codruta_grg

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca si voi ati inceput sa cumparati DVD-urile si cartile care sa vand impreuna cu acest ziar, dar eu le-am cumparat, 2 din fiecare pana acuma.
Ziarul contine exagerat de multe poze cu femei dezbracate sau reclame sau reportaje unde e amplasat o poza nud. Ma rog, nu ma deranjeaza, dar nu mi se pare normal ca sa se vanda impreuna cu acele carti sau DVD-uri pentru copii. Voi ce parere aveti?

primul DVD s-a blocat de la prima utilizare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Eu nu cumpar ziare, doar revistele pentru copii, dar m deranjeaza tare mult cand sunt expuse in vitrinele chioscurilor de ziare, acele reziste, ziare sau ce-or fi, cu poze de-a dreptul obscene! Cand il duc la scoala, asteptam la semafor, chiar langa un chiosc de genul acesta, copilul se mai uita la revistele pentru el, si cumea, ultima oara m-au apucat nervii si i-am spus si vanzatoarei. Lana revista spiderman, era o revista cu o tanti cu niste sani imensi (goi bineinteles) si cu fundul aproape gol. Mi-a fost mie tare ruine de ce a vazut baiatul!
I-am spus vanzatoarei, macar sa nu le mai puna in apropierea revistelor pentru copii, a zis ca da. Nu stiu daca a facut-o sau nu, ca acum evit locul acela, si traversam prin alta parte, chiar daca este mai incomod.
Dar nu e singurul loc in care am vazut asa ceva. Oare putem face ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

In momentul de fata, este o intrecere acerba intre ziare/reviste, ce inserturi sa puna fiecare. Si credeti-ma, cel mai bine vandute sunt cele care contin diverse pentru copii; copiii vad reclama, iar parintii cumpara.


Exemplu (serviciul meu implica si lucrul cu ziarele): acum vreo 2 luni era "nebunie" cu revista "Mari corabii", la doar 6,99 lei. Nu va spun ce disperati intrebau parintii! La nr 2, au dublat pretul, s-au mai linistit oamenii. La nr 3, n-a mai intrebat nimeni.
Zilele trecute, un domn mi-a spus ca a facut calculul si pana termina corabia, va plati...25 milioane lei vechi! Da, dar i-a promis baiatului...

Este foarte simplu de cumparat separat/descarcat de pe net. Asa se evita Mickey Mouse+sanii la vedere si nici nu se plateste si ziarul.
Un alt pont este sa asteptati reeditarea lor si atunci se pot cumpara la jumatate de pret (vezi cazul Kemy curiosul).


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui tlaura
Langa revista spiderman, era o revista cu o tanti cu niste sani imensi (goi bineinteles) si cu fundul aproape gol.


Laura, vanzatoarea respectiva nu cred ca stie ce e aceea o planograma, ea le pune dupa cum are spatii libere.

Teoretic, se aranjeaza dupa inaltime:
-sus, revistele pentru barbati
-la mijloc cele pentru doamne/d-re
-jos, la nivelul ochisorilor si manutelor care apuca inaintea parintilor,...da, cele pentru copii...ehe, sunt gandite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

La intrarea in piata din orasul meu sunt 2 chioscuri de ziare.Il urmaream peunul dintre vanzatori cum aseza tacticos revistele cu coperti porno, da asa erau.Imi venea sa-l strang de gat, sa i le rup bucati. Intr-o zi m-am dus la el si i-am spus ca daca nu le muta de la vedere revistele ii aduc pe cap OPC, televiziunea etc.Mi-a replicat ca daca nu le pune "la vedere" cei care doresc asa ceva, saracii de ei nu le mai vad, si el nu mai are vanzare.Asta m-a scos din minti Am inceput sa intreb oamneii care treceau pe langa chiosc, femei barbati ce parere au si le aratam cu degetul fiecare revista, se adunase lume ca la un mic meeting .Vanzatorul n-a avut de ales a schimbat revistele pana la urma!
Trebuie sa luam atitudine,eu una m-am saturat de agresivitatea asta a presei, nu vreau sa explic copilului (de pe acum) ce-i cu atatea tate, nici macar un program Tv nu poti sa mai iei fara sa vezi pozitii si bidoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

tibiuta, cand vii pe la mare, sa faci putina ordine si pe plaja? M-am saturat de atatea bidoane (din alea mari, gen +50% gratis) risipite pe plaja unde se joaca o multime de copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Bidoane la mare nu, catei nu, aia nu, aialalta nu. O Solaria ceva pentru domnu'? :))

Edit

Nici Suedia nu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

M-ai prins. Daca mi-ar fugi ochii dupa caini si bidoane as risca sa fiu ingropat de atv-ul unui manelist :))

Edit: Nu ma dau in vant dupa stat pe plaja cu cojoc, fular si manusi. Chit ca-s bune la latitudinile nordice unde-i gaura mare-n ozon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul
as risca sa fiu ingropat de atv-ul unui manelist :))



esti ilecuibil, clar Solaria :)). Iti trimit un bilet de avion :)). Decat dus .


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

tibiuta, cand vii pe la mare, sa faci putina ordine si pe plaja? M-am saturat de atatea bidoane



Mi-ai dat ceva emotii...pai aici lumea vorbeste de tanti goale si vii si tu cu bidoanele de pe plaja...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

tibiuta, cand vii pe la mare, sa faci putina ordine si pe plaja? M-am saturat de atatea bidoane (din alea mari, gen +50% gratis) risipite pe plaja unde se joaca o multime de copii.

Razi tu razi Capcaunule, inca putin si-o le vezi si-n fofoloanca goala (spre desfatarea unora,bleah) si asta nu la nudisti.Acu vreo cativa ani si-o trageau unii pe sub patura, mai pe inserat cand nu se mai facea plaja, asa ca, da-o draqu de textila, sa se vada tot de la bidoane, ciucurasi etc.

Mergi la inceput