adoptie

adoptie | Autor: pansela

Link direct la acest mesaj

sint in virsta de numai 17 ani si dintr-o greseala enorma am ramas insarcinata.ar trebui sa nasc in iulie dar nu pot pastra acert copil din foarte multe motive doresc sa il dau spre adoptie unei familii care isi doreste un nou nascut.va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dacris77 spune:

du-te la Protectia Copilului din judetul tau si acolo te va indruma corect ce e de facut ptr ca copilului tau sa ii fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

ce a spus dacris77 este cea mai buna solutie si pe langa asta ca sa dai un copil in adoptie tu fiind minora trebuie sa te consulti parintii tai si cu ei de manutza te duci la directie!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erato spune:

Pansela, eu te sfatuiesc sa discuti mai intai cu parintii tai. De ce te gandesti la adoptie? Chiar nu ar putea parintii tai sa te ajute ca sa-ti cresti copilul? Adoptia ar trebui sa ramana ultima varianta, pt ca odata ce ai dat copilul spre adoptie nu mai exista cale de intorcere, nu vei mai avea niciun drept asupra acelui copil. Esti pregatita sa renunti pt totdeauna la copil? Daca da, vorbeste cu parintii tai pt ca esti minora si mergeti la Protectia Copilului de la tine din judet. Ei te vor ajuta sa-l dai spre adoptie si-ti vor gasi o familie potrivita.

Vreau sa fiu mama

Mergi la inceput