Nord Americancele slabesc 10

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Asa, asa, de rusine. Si cand ma gandesc ca plec 2 saptamani in RO, acum pe 1 mai, ma ia cu durere de cap...vai de steaua mea.
Cand revin ma apuc de alergat pana-mi sar opincile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Pai e super bine Dana daca reusesti intr-o saptamana sa dai jos un kil. Eu zic ca nu trebuie sa te stresezi prea tare, eu tot m-am gandit si m-am rasucit pe toate partile si am ajuns la concluzia ca nu slabitul e scopul meu principal in viata (zic asta dupa ce am slabit, na'). Dar abia acuma am realizat ca am pierdut mult timp cu slabitul chiar si numai tinand mintea ocupata cu chestia asta nu am mai avut timp sa ma gandesc si la altceva, adica nu prea, m-am stresat.
Lasa Delphin, de ce sa nu vezi si partea buna, vacanta in Ro? As vrea si eu, eu zic sa enjoy, iti doresc vacanta frumoasa.
Carmencita
Cristian 4 ani si Alex 14 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Carmencita, cu parere de rau eu vacanta in Ro nu pot sa o "enjoy" asta e. Mergem doar pt. familie, adica pt. copii, sa-si vada bunicii. In rest...vorbesc des cu ai mei la tel, vin la noi, etc.
Recunosc, a merge in Ro pt. mine este o corvoada. Mergem acum caci ne trebuiesc si ceva hartii pt.dosar.

despre slabit...eu zic ca e bine sa ai grija de corpul tau...sa-ti impui sa nu depasesti o anumita treapta. pt. mine e ok sa am si aceasta grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

I did it, fetelor! am avut 1/2 maratonul ieri si am luat locul 3 la femei. din pacate, gustul victoriei e cam amar, poate pt ca la sfarsitul cursei n-a mai vb aproape nimeni cu mine din grupul americanilor din care faceam parte. asta e. baietii mei s-au bucurat sincer pt mine si doar asta conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Philip, felicitari !!
Si noi suntem mandre de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

PHILIP-felicitari maxime!
De ce nu au mai vb cu tine..ce urat.


Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Philip un de la gasca noastra. Felicitari, suntem mindre de tine.

Eu scrisesem un mesaj lung si s-a dus...pe scurt va spuneam ca am ajuns la chiro azi, se pare ca durerea de mijloc de saptamina trecuta e serioasa.Jos la coloana la vertebra L5 am articulatia distrusa, se pare ca a inceput acum 15 ani, probabil de la nastere.
Am inceput tratamente cu el, nu am voie la sala o perioada, cam toate exercitiile pe care le fac mi le interzice. Si saptamina asta ma voi incalta numai cu Asics, no more hi heels.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

philip- felicitari esti tare!
sunt invidioase....pierderea lor.

podeanu- sanatate multa si refacere rapida.
delphin- vacanta placuta!

nimic nou ,sala,yoga, mancare ok....kg ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Dana, dar ce ti-a zis, ce diagnostic ti-a pus? Si ce alternative ti-a oferit ca metode de refacere, ca banuiesc ca prin tratament se repara, nu? Tu ai cazut sau te-ai lovit, sau de la lipsa de calciu, sau daca e din nastere, cum de nu au remarcat pana acuma? Sanatate maxima iti doresc si te sfatuiesc sa consulti si un alt medic, osteopat? Parca osteopat, eu am fost la chiro si in afara ca ma tragea de oase, cum sa zic ma punea intr-o anumita pozitie si el apasa sau ma tragea de cap intr-o parte sau alta ca ma bufnea rasul. M-am abtinut eu dar odata chiar m-a bufnit un pic asa pana m-a intrebat ce-am patit si am zis nimic, dar uite asa n-am inteles nimic de pe urma lui si ma chema cam o data la doua saptamani. Insa la ospeopat, alta treaba, maini de aur, nu alta. Daca vrei, zi-mi sa-ti dau nr. la tanti la care am fost io.
Philip, bravo tie, ti-ai demonstrat ca se poate, pe cand urmatorul marathon? Uite noi "vorbim" cu tine.
O zi buna, la noi e anuntata ploie toata saptamana, inclusiv sambata, bine ca nu mai ninge, na'
Scuzati greselile, dar am editat.
Carmençita
Cristian 4 ani ai Alex 14 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

delphin vacanta placuta in Romania!

Philip felicitari!!!! esti o adevarata campioana! Bravo tie! Imi pare rau de asa oameni in jurul tau... macar stii cu cine ai de-a face de acum inainte.

Dana multa sanatate!!! Urmeaza sfatul Carmencitei si mai vezi un specialist macar ca-i serioasa treaba.

Dupa cum vedeti mai citesc si eu pe la voi, doar-doar ma mobilizez cumva... asa ca daca aveti wisdom words le citesc cu placere!!!

Succes tuturor la obtinut sau mentinut forma dorita!

O saptamana frumoasa!

Mergi la inceput