Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (189)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Desiree: ma rog sa decurga totul bine,sa auzim numai vesti din ce in ce mai bune de la voi.

Lorich: sa fie intr-un ceas bun botezul, sa aveti o crestina frumoasa, cuminte si sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna,

nu prea am citit din urma dar vroiam sa ii urez succes Victoriei si Nadiei....va tinem pumnii sa fie totul bine
Norbert este si el in procentajul mic de copii cu reactie inversa la somnifere/calmante.Am avut si noi un episod groaznic de 2 ore apoi am chemat anestezist de cate ori a fost nevoie.

Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jozsaerika

buna,

nu prea am citit din urma dar vroiam sa ii urez succes Victoriei si Nadiei....va tinem pumnii sa fie totul bine
Norbert este si el in procentajul mic de copii cu reactie inversa la somnifere/calmante.Am avut si noi un episod groaznic de 2 ore apoi am chemat anestezist de cate ori a fost nevoie.

Erika

mama de nazdravan Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)

poze


imi pare rau de situatie, nu stiam ca ati avut probleme cu flacaul.


O sunai pe Elenuca sa ii zic la multi ani nu cred ca raspund la mesaje, au plecat ca 2 porumbei la munte sa isi incarce bateriili.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Andrei Razvan

Elenuca , si daca ati plecat ca 2 porumbei, bine ati facut!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

eu cred ca somniferele sunt facute sa te tina treaz,, mi-au dat si mie la terapie intensiva dar brrrr, n-am inchis un ochi.

Doloress: cred ca ti-au dat ceva gen Peritol pentru Patrick.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

DESIREE - ne gandim la voi maine si ne rugam sa fie bine! Pupici multi printesei curajoase!

Siropelul nu e din gama somniferelor, e un siropel de alergii (un fel de benadryl) care are ca efect advers somnolenta. A zis ca si asa el are dermatita aia atopica (nu i-a trecut nici acum, la 3 ani...) Acuma insa parca nu i l-as da totusi.



Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!





Doloress, din-ala si Victoria a luat (Benadryl) si sa stii ca a ajutat-o sa doarma mai bine decat somniferele. (Ea a facut alergie la pasta de hamsii din Caesar Dressing).


Mi s-a umflat gingia (inauntrul gurii de si amigdala e umflata! Io cum ma pot duce la dentist??? Cand de un an mi-a rupt Victoria ochelarii si nu ajung sa-mi fac altii!)

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

capitolul nou l-a facut Gabitzam.


Desiree, mult succes miine, moralul sus, inca un pic si terminati cu totul. Suntem cu gandul la voi, si ne rugam sa fie totul bine.
Despre durerea de oase /durere musculara - e si unul din efectele secundare ale cortizonului. Si eu am avut asta cateva luni de zile, cu intermitente, si m-amn dus la dr crezxand ca am probleme cu coloana si se ducea uneori durerea pe un picior (de la coapsa pana la genunchi, de imi iera greu sa ma ridic, si sa ma pornesc spre munca dim.). Medicul generalist a suspectat doar durere musculara, si la injumatatirea dozei am scapat de aproape toate efectele secundare.
Vezi ca ia timp pana se elimina din corp; daca la o doza nu e riscul asa mare, la doze constante, se acumuleaza in corp treptat etc.



www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!




Multumesc, Cleo. Da, Victoria ia 6 pastile/zi (Dexametasone, 3 dimineata, 3 seara), 5 zile o data la 3 saptamani...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Erika, Belleanne, Gabitza, Cleo, Lorich, va multumesc ptr. gandurile bune!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare mamici frumoase de copilashi deja maaaari

Iaca vin si eu pe la voi, iar am lipsit motivat (se poate altfel? ) si acum vreau sa o incurajez pe Desiree si pe Victoria, sa treceti cu bine peste punctia asta. Toate gandurile mele bune sunt cu voi

Eu am fost plecata in Bosnia pentru doua zile De fapt am avut niste aventuri si nu am ajuns cand trebuia acolo (pilotul a refuzat sa aterizeze in Sarajevo nu stim exact de ce... ne-a intors la Munchen si de acolo stai nene prin aeroport, apoi du-te la Viena, apoi la Sarajevo si uite-asa ...) Nu am avut timp de vizitat orashul, dar am remarcat ca mai toate cladirile sunt inca ciuruite de gloantza si se vedeau urmele de obuze, ce sa mai ... impresionant. Blocurile sunt ca la noi, mai inalte insa, si oamenii traiesc asa, banuiesc ca renovatul nu e o prioritate pe acolo. Am vazut si un boc pe jumatate negru, care luase foc, acum era locuit, se vedeau rufe la balcoane. Sau am vazut balcoane cazute ... in fine, va dati seama, oras trecut prin razboi. Soferul delegatiei a fost dragut si m-a dus in locul unde a inceput 1ul razboi mondial, unde arhiducele a fost asasinat. In rest culmea e ca au multe monumente, chiar daca sunt ciuruite suunt in picioare, si ma gandeam ca saracu' Bucurestiu' nostru e si mai ciuntit si nici macar nu a trecut printr-un razboi in ultimii ani

Am ajuns capiata acasa marti seara si ce sa va zic, copilul asta al meu e minunat, a explodat de bucurie, s-a lipit de mine, asa am stat pana dimineata Mi-a zis ca i-a fost dor de mine, ca bine ca am venit acasa, la "familie" Mi-a umplut inima :) Mai ales ca eram oleaca amarata pentru ca cica nici nu a intrebat de mine cat am fost plecata, cand Bogdan il intreba "Unde e mami" se facea ca ploua, era lipit de bunica-sa (a venit mamaia in weekend si a fost suuuper incantat).

Cam asta de pe la noi, nu stiu exact pe unde sa il duc pe Robert pentru ziua lui, Disney a cam picat din schema, ca nu avem masina gata, poate il duc insa la un parc cu elfi in Olanda. Oricum duminica avem party la gemeeeeni Deci ce sa mai... 3 ani de zile ... Acum 3 ani aveam inca burta mare (culmea e ca si acum e maricica :D)

Lori - botez frumos va doresc, aia mica este o dulce dulce dulce

Ylari - uf, cu servisurile astea ... Iti doresc putere multa si detashare, nu merita sa iti amarasti zilele pentru asa ceva, si au am traiti situatii ciudate in Romania, asta a fost chiar unul dintre motivele pentru care mi-am dorit sa plec. Nu inteleg geloziile si invidiile, rautatile celorlalti ... am vrut sa vad daca se poate si altfel si raspunsul este ca Daaaaa :) Asa ca sper sa iti gasesti si tu linistea Pe mine atomsfera nasoala la serviciu ma otravea si acasa

Alysh si Laurita - moaaama ce povestiti voi acolo, sa treaca mai repede perioada asta. La noi dificil a fost dupa 8 luni, intr-adevar, am trait foarte intens angoasa de despartire, primele crize pe la un an si un pic, chiar credeam ca "m-am scos" pana la 4 ani - dar uite ca nu e obligatoriu, copiii se vor cuminti incet incet. Si de la sine, eu asta am remarcat, orice faceam eu pana la urma tot Robert m-a condus, el si-a impus ritmul. Cu fratiorii mari care cred ca cel mic merge si el la cresa hmmm eu nu as fi spus asta, bine, la noi nu ar fi cazul pentru ca Robert e mare deja si in plus bebe2 ar fi mers oricum la cresa de mic. Dar eu zic ca ei isi cam dau seama ce se intampla.

Al meu tot cere baietel SI fetitza bebelush sa vada cum beau lapte de la tzitzi lu' mami Avem niste discutii de mori de ras.

In fine, gata pauza, va pup pe toate si va urez weekend frumos

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servuuuuuuuuuuuus !!!

Ma mai tineti minte ? Pfffffffff, sunt dupa o saptamana de serviciu, am intrat in munci din prima, mi-a dat un nou departament pe mana, chestii noi ... sunt obosita deja.

Copiii ... si ei, micutii, in readaptari ... Andra cu mama, se descurca bine, nu avem probleme, Dadutz mai greu cu ramasul la somnic la gradi, pana acum il luam la 12.30, dar incet-incet se adapteaza ca nu are ce face.

Sunt niste scumpi, se joaca frumos, deja se inchid in camera lor la joaca, iar noi ramanem la tv singuri ca pe vremuri. Andra, daca a vazut ca nu o incurajam cu mersul, a pornit singurica, am ramas masca, s-a ridicat si a plecat sa ne arate ce poate. Se plimba cu masina lui frate'su in toata casa, se joaca numai cu jocurile lui, cele pt varsta ei sunt bleah.

Vlad vorbeste de ne rupe urechile, ne zapaceste cateodata. La gradi cam loveste copiii, pedeapsa pe scaunul cu purcelus este frecventa. Ultima data si-a lasat acolo papuceii si a plecat la joaca, iar doamnele au ramas cu gura cascata. Pai ce era sa faca, se plictisise . Si-a facut si o prietena pe care o pupa dar o mai si loveste, dar ea mititica nu spune nimic ca si ea e indragostita, toata ziua sta dupa el.

Eu ma lupt cu kg-ele, am scapat de 10, mai am 10, vai de mine, m-am saturat de iaurturi, fructe si legume.

Sper sa intru mai des cand o sa ma mai eliberez la serviciu, acum e jale cat e de munca, parca m-au asteptat sa-mi puna totul in carca.

Desiree si Victoria, fete dragi, sunt cu gandul la voi si va doresc sa treceti cu bine peste toate problemele si sa primim numai vesti bune de la voi.


Va multumesc tuturor din suflet pentru aprecierile de pe FB, sunteti minunate.

Va imbratisez pe toate si sa stiti ca va citesc zilnic si mereu ma gandesc la voi, imi sunteti foarte dragi toate si imi pare asa rau ca nu mai am timpul necesar sa ma adresez fiecareia.

Lori, sa aveti petrecere frumoasa maine. scumpa mica.

Laurita, la multi ani Ilincai pentru data de 19, nu cred ca o sa reusesc sa mai intru pana atunci, sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si norocoasa. Sa pui poze pe FB sa o admiram pe dragalasa.




Dragelor, va imbratisez pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana minunat, multa sanatate tuturor. Va cu drag, papaaaaaaaaaaa ...




Mergi la inceput