Stelute de ianuarie februarie 2007 (4)

Stelute de ianuarie februarie 2007 (4) | Autor: aelita

Link direct la acest mesaj



Stelute de ian feb 2007



Odiseea sarcinii in 40 de saptamani: 1...69.

Stelute de ianuarie-februarie 2007-Clubul scutecelor (1-4 ani):1...52

Stelute-In floarea copilariei(4-12ani) :1,2,3


Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RAMANE DANA GRAVIDA ! daconst!
ca citream mesajul ALINUKAI convinsa ca o citesc pe DANA,si cand am ajuns la faza cu "plecam toti 4 in vacanta" am avut asa un gol in stomac,de emotie,zic s-au inmultit !!!!!cand ma uit,e Alinuk!
sau s-o inmulti ea?


asa...zici ca vii in iulie,pai vorbim pana atunci ,super daca veniti voi incoace,ca eu nu stiu cand si cum.la mare trebuie sa ajungem,dar nu pot pune data fixa ca la noi nu se stie niciodata cand avem liber.
wow,nasiti aici !! deci ne vedem de doua ori !
sa le spui ca nu se fumeaza in nici un local,la nici o nunta,invitatii adica sa stie ca vor iesi afara in trotuar ca sa fumeze ,care sunt fumatori..e noua lege de anul asta si nu au voie in nici o incapere,nici in trotuar daca e langa o gradinita,langa un spital ,langa un loc de joaca..Nici in discoteci,cluburi de noapte.
ca adca invitatii sunt romani,si fumatori,se vor shoca de chestia asta.


LORE,cum mai e Roni?

LIUDA cica tu taci si faci hahahaa nebuna esti !

exact la tine ma gandeam,cand ma durea in piept,si mi-am zis:daca n-a murit Liuda,nu mor nici io

superbe pozele cu Diana si iezii !! vai ce frumos ! ce as vrea si eu asa pt ai mei !
si cu tractorul,daca ar fi Andres acolo ar fi cel mai fericit !
treceau intr-o zi zeci de tractoare din alea mici ca fac aici iar trotuare...si Andres ii saluta,aia il salutau,ziceai ca trec carutele cu carnavalul pt el ,asa fericit era !!
daca venim vreodata pe la tine,musai sa-l pui pe-un tractor si pe el!

ce nenorocit ala cu muscatul iedului!!! ba,unii sunt tembeli rau din nascare !! daca nu fac rau nu se simt bine !


aoleeeeu ce spune si LALA de cretinul ala cu iepurele !!
bai neneeeeeeeeeeeeeee eu ma imbolnavesc de inima numai cand aud !! doamneeeee,uite de-aia am plecat.macar nu vad asa ceva ,nu atat de des,nu asa.
morrrrrr !!!!!!!!!!

LIUDO fir-ai tu sa fii de soacra dulce

HELE pai ciupercile au vreun risc?nu se mananca salamuri,carne cruda ,se spala bine bine legumele,salatele,etc pt risc de toxomplasmoza.si nu se mananca branza aia alba,cred ca telemeaua?se mananca doar pasteurizatele.de risc de listeria.nu oua crude,daca vrei mainoeza fara ou,am eu un video cum s-o faci cu lapte,intr-un minut daca ai blender din ala vertical,iese la fel la gust dar alba.mai frumoasa !


LORI nu sunt echilibrata,sunt dusa cu capul,dar de cand am copiii am trecut peste mine pt ca nu vreau sa fac greselile generatie noastre.a parintilor nostri.pe car eii inteleg,ca asa era atunci.si eu daca faceam copii la douaj de ani,eram vai de noi,si eu si ei.macar am avut minte suficienta sa ma cunosc si sa realizez ca nu pot si sa astept momentul .
am multe defecte,prea multe ,ma gandesc uneori sa incep o terapie ca nu stiu eu cat ma ajut ,dintotdeauna o fac si incerc sa ies,sa merg ,sa evoluez ca asta e menirea fiecaruia,nu stiu cat reusesc.am avut momente,ani,in care ma duceam la fund,mai rau si mai rau,am reusit sa ies,nu stiu cum ,am reusit,e tare negru acolo,dar am ramas cu frica aia ca pot sa cad acolo,desi eu spun ca nu,pt copiii mei nu am sa mai cobor niciodata acolo,pt ca acum nu mai contez eu,ci ei,pt ei trebuie sa fiu in stare de orice !
e bine ca ai avut copilarie fericita,mult mai bine iti faci copilul fericit cu educatia avuta.eu risc sa transpun propriile mele frici,trairi,asupra lor.zic eu ca desi fac comparatii cu mine,le fac in mod bun,nu in cel nesanatos.sper.

LALA hai ma ca ma ia si pe mine cu tipete,cu nervi,si asa imi vine sa imi dau doua palme in oglinda cand ma vad asa...si apoi ma calmez doar cand imi aud glasul!!! dar o fac,din pacate..nu sunt nici eu a calma ..
ia sa vezi ca Anna va face inaintea lui Andres.bine,Andres facea inainte,dar nu mai contraza daca acum nu vrea el ! nu vrea sa se aseze .ai mitichii ! na!

LALAAAAAAAAAAAAA deci asta nu se intampla CA NUA RE ROST SA PLATIM DE ATATEA ORI GAZUL hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pe asta o tin minte,cand o sa ma cert cu barbatul,si ne vine de divort,imi amintesc de faza asta cu GAZU !!!

TAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!1



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Cum e maioneza cu lapte?????

Si maioneza e voie-la borcan din comert ca e pasterurizata sau facuta din galbenus de ou fiert.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

da,aia de comert e voie! eu din aia mananc la diverse,brocoli,etc,in farfurie.dar la salata vinete,salata boeuf nu imi place ,fac din aia de casa.
eu o fac cu blenderul intr-un minut:CUM SE FACE MAIONEZA.
(eram gravida cu Miguel acolo,e burta mea)
daca nu o gasesc si pe cea cu lapte,E LA FEL,in loc de ou pui doo deste de lapte.si la fel ulei .


diferenta intre maioneza cu ou si maioneza cu lapte aici!

am gasit si MAIONEZA CU LAPTE.In loc de o ceasca de lapte ,puneti doar jumate.ca a iesit cam moale .



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Am fost si la dr...
Nu a pronuntat nici un cuvant altfel... Va dau un siropel la 12 ore (klacid), ca e pulmonar, Erdomed si Salbutamol (ca ventolin sirop nu era). Ca a fost de curant la un congres si un mare pneumolog, nu recomanda aerosolii ca trimit balaurii in plamin si ca-s mai bune siropurile... Prostii... Ati inteles... Avem Klacid... Luni dupa-amiaza vrea sa-l vada iar... Tot luni avem si la dermato pt amandoi... Lui Roni i se ia piele din palme, iar Eric are ceva ciuperca de unghiutele de la picioare... Cu Eric a fost apocaliptica... Ca asa ceva se opereaza, da nu mi-l opereaza nimeni acum ca-i mic si ca tratamentul e de lunga durata, o luna jumate si cam toxic.... Si mie imi spusese altcineva (Livia, Lore) ca se da o cremuta si trece...
Aflu luni... Asa sper...
Asa ca... Aveti mila de mine, ca am o saptamana minunata, cu copchii atomici...

Sunt obosita... La plimbare, Roni ma termina... De cand am plecat s-a apucat de urlat ca vrea cu taxi-ul, nu cu metroul... Ca vrea nu stiu ce dracii.... cand ne-am intors, tot drumul a alergat, ca e autobuz... Si urla si fuge... Si nu se opreste cand e de trecut strada... Si smuceste carutul, ca vrea sa-l duca el, dar nu merge frumos, fie alerga si-l rastoarna pe astalalt, fie da in masini, etc... cand traversam, daca-l tii de mana, se smuceste si fuge in fata masinilor... Ma umple de spume...
M-am descarcat...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Aelita,hahaha,m-ai facut sa rad.O sa raman gravida,dar nu in capitolul asta.
Eu ma gandesc ca daca las pilulele prin septembrie sa se intample prin nov-dec asa.Hai ca-s buna la calcule.

Liudo,poop soacra libertina ce mi-am tras.Chiar asa sa isi faca experienta baiatul sa poata multumi nora apoi.

Cu unghiile,eu le dau cu oja dupa 2 saptamani,cind se vede ca au crescut si sunt ca noi.Colorate inca nu am avut,dar cine stie ca abia am inceput sa le fac.Si aici dau 18e pe ele,pariu ca sunt mai ieftine ca in Ro.


Lala,mor de ras cu Alice.Auzi la ea ce motive de ne-divort a gasit.
Pai baga bine la cap ca e scump gazul fata.

Lore,sanatate multa va doresc.

Hele,nu au treaba ciupercile,din ce imi mai amintesc eu.
sa mai treaca greata.
Cred ca iar au copii astia o faza de zapaceala asa ca abia te mai intelegi cu ei.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebebia spune:

Dana, oau, calcule nemtesti! Tot timpul am spus ca o sa facem copil care sa se nasca vara, si se nascu la fix.....in ianuarie!

Lore, draga de tine, e foarte greu prin ce treci tuVino si mai descarca-te, macar atat. Tratamentul unei ciuperci unghiale: a avut o prietena, se dadea zilnic pe unghie cu un unguent, stiu ca dureaza, eventual cauta alt dermatolog, care a mai tratat copii.

Lala, fa capitol cu perle , ca fetele tale sunt siraguri de perle, stai si te tot minunezi cat pot fi de istete.Sa ne traiasca!!!!

Aelita mie mi se pare ok sa nu stai in fum, sa suporti milioane de tigari la masa. Eu fac criza de fiere daca stau cateva ore in fumdesi nu sunt chiar straina de proces.

Bia, mai are ceva mucisori, are o stare foarte buna, foarte energica, macar atat.

La lucru, ma persecuta in continuare dementa aia de sefa careia i-am suflat imprimanta, nu sunt numai eu cu ea in spate, dar e cumplit cand i se pune pata. Poate dura luni, ani. Ieri a venit la fix in control in sensul ca avem un client austriac care imi semneaza actele la cateva luni, client strategic. "daca vine controlul si isi gaseste actele nesemnate, eu nu raspund, te trec pe tine in procesul verbal. Nu te-ai gandit de ce ti-am cerut exact data de 15.03??!!!!!" Ma racoresc si eu ca LOre, dar mi s-a facut ieri rau de nervi. Le-am cerut in scris o solutie, eu nu mai fac nici un compromis, treaba lor, nu e clientul meu, el al firmei....

Va pup, imi termin, ma pregatesc de o noua zi...

Mama de Bianca 01.01.2007
” Dac#259; e#537;ti bun cu oamenii, te pot acuza de interese #537;i inten#539;ii ascunse. Fii bun oricum. Dac#259; e#537;ti cinstit #537;i sincer, oamenii te pot în#537;ela. Fii cinstit oricum.... Dac#259; g#259;se#537;ti lini#537;tea #537;i fericirea oamenii pot fi gelo#537;i. Fii fericit mereu. Binele pe care-l faci azi, oamenii îl vor uita oricum. F#259; bine mereu. La urma urmei, nu e între tine #537;i ei, e între tine #537;i Dumnezeu ...” - Maica Tereza -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna dimineata!
Ce bine-mi prinde sa citesc dimineata forumul! Am zambit la perlele copilasilor. Alice e dementiala! Si Diana cu tzatzele e scumpa! Iris ma pipaie si pupa tzitzi.
Noi suntem bine, azi trebuie sa iau rezultatul la exudatul Larisei sa vedem daca incepem gradi. E mofturoasa la mancare de nu mai pot si zilele astea si Robert a fost pretentios asa ca am fost suparata. Pe Iris trebuie s-o scot de la san ca manaca prost.
Despre noi ce sa mai spun? Robert si-a inceput activitatile-aikido, palatul copiilor, la scoala e ok. Ieri a participat la un concurs la mate si a facut totul corect -era foarte fericit. A venit de la scoala singurel (eu eram mult in spate-are de traversat vreo 3 strazi) si incepem sa devenim mai independent.
Larisa e plictisita de atata stat acasa.
Hele ma gandesc la tine cu greturile si mie mi-a fost la fetite.
Loredana multa sanatate si rabdare-e nasol cand esti obosita, hai ca vine primavara si poate va reveniti voi. Despre medici ce sa spun si eu sunt satula sa tot caut si alte pareri.
Bebeia servici usor!
Aelita si eu tot maioneza aia de 1 minut o fac si iese pufoasa si fina.
Mai fetelor mie mi-e dor de poze cu copilasi-hai cu poze fratilor! Aelita vreau sa vad copilasii!
Hai ca plec la datorie. O zi faina!

Poze

Ramona si Iris+ Larisa + Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

pupici la toate care va ganditi la mine

LIUDAA ha haa ce am ras de Diana. stai fata linistita ca nu are nimic copila, asa ii plac ei tzatzicile mamei ei ca acolo e caldura, e iubire, asa percepe ea. eu vorbesc din experienta ca asa faceam si eu cu mama, cred ca ti-am mai zis. la o tzatza eu, la una sor-mea =)) le iubeam si ne doream sa avem si noi... si, stii, ca am mai zis, ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea indeplinii. acum, dupa parerea mea, le am cam mari.

AELITA stiam tehnica cu maioneza facuta rapid cu blenderul. dar stiam numai cu galbenusul, nu cu oul intreg. iar cea cu lapte e chiar surprinzatoare.

LORE ai incercat tinctura de propolis la unghiute? se fac unghiile galbene, si pot arata ciudat dar cica e de efect...
of imi pare rau ca aveti probleme de sanatate. vad ca v-a dat klacid. ce sa zic, cand i-am dat acum copilului klacid, in a 5-a sau a 6-a zi a inceput sa tuseasca direct incarcat. o fi sau nu normal, habar nu am! oricum mie nu mi-a convenit treaba asta, ca nu ma asteptam, nu mi se parea normal. o fi vreo explicatie logica in toate astea... dar eu nu o gasesc

DANA sa stii ca m-am amuzat si eu de peripetiile amoroase ale lui Lucas. e mare smecher. imi aduce aminte de frati-miu, tot asa era mare iubaret.

BEBEBIA ce nasol cu seviciul. groaznic!...dar macar Bia e ok.

LALA am uitat sa iti zic ca am citit de Anna. bravo ei, vad ca e fetita mare de acum! pt noi trecutul de la pampers la olitza/wc a fost f greu. ma refer din punct de vedere al rabdarii de care trebuie sa dai dovada, plus ca am avut parte de impotrivire. la noi a semanat cu o lupta de guerilla

RAMONA bravo lui Robert. e baiat destept! tin pumnii sa iasa bine analiza Larisei si sa reusesti sa o intarci pe micuta Iris. nu mai stiu, scuze daca ai scris si nu am fost atenta, ce mai faceti cu ochisorul lui Iris?

noi: inca mai avem o usoara tuse, mai sunt si mucisori dar cred, sper, ca ne indreptam spre vindecare.

pupici, o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

Neatza!!!!

deci, SANT DEFECTA CLAR!!!!
M-am culcat la 11 seara si m-am trezit la 3.30! ma rog, la 3.30 eu ma uitam la telefon sa stiu cat e ora, ca deja eram treaza, dar pana atunci nu miscasem in sperantza ca adorm! cand am vazut ca treaba e cam urata si nu prea am sanse sa adorm, m-am uitat la telefon, sa stiu macar cat am de chinuit pana dimineatza!!!! Si era 3.30!!!!
Si la 5.30 am bagat TV in functzie ca ma plictisisem dejaaaaa!!!! la 6 nu se mai merita sa ma chinui sa mai adorm ca si mai tulbure ma trezeam!!!
Io m-as seda, dar mie ca nu sant functionala in timpul zilei, cica taica-meu ma linistea ca si el de la o vreme uneori se trezeste si nu poat sa doarma!!! Da mai tata dap tu ai cinj' de ani, da io... ma apuca de la treij...? cica e de la cap...
Io vreau paztile antistresssss!!!!


lala - haha daaa, asa alearga dupa mine "tzitze goaleee, tzatze goale, aseaza-te ca vreau la tzatze goale" Io incerc sa ma schimb cand nu ma vede, cand e ocupata, ca daca ma haleste cand schimb bluzele - apoi tre' sa stau 10 min sa se lafaiasca intre tzitze....

beiii, da ce discutzie elaborata despre maionezaaaa... gospodinelor, ma frustratzi!!!! Io nu o mananc si nu o fac!!!! Am un borcan la frigider, care zace cu lunile! Mie mi s-a taiat cu maioneza cand mi-a facut odata bona "maioneza de casa" si io am ramas socata ca intra atata ulei in acea maionezaaaa.... jur!!!! Deci turnase sticla mai mult de juma' si tot batea la ea, mai turnamai freca.... apoi credetzi ca am mai mncat salata aia beof, ca pentru ea era maioneza? nooooo!!! Mi-a stat in fat, ca vedeam lingura plina cu ulei!!!!

Lore - dap... la ce doctor bun ai fost!!! Multa sanatate!!!!
Cu Roni, cred ca trebuie sa incerci cumva "sa-i educi" in sensul ca sa-l manipulezi cumva sa nu se duca in strada, nu stiu cu frica, cu pedeapsa, ca e periculos.... adica il pornesti din casa "mai baiete daca iesi in strada e ultima data cnd te scot afara, sau nu te duc la gradi, sau nu iti dau jucaria preferata, o arunc" ceva care "sa-l doara" si sa te tzii de cuvant! Ce zici aia sa faci, sa stie ca nu sant vorbe in vant! La mine merge, dar la nivel mai mic, ca asta a mea nu iese in strada, nu prea face tampenii pe drumuri!!! In schimb acasa, mai face cate o prostie si atunci io o amenintz la modul "daca nu te potolesti sa faci cutare lucru, ti-l iau si il dau la alt copil, sau il arunc, .. bla bla" si a incercat de doua ori sa ignore avertismentul si m-am tzinut de cuvant si de atunci stie ca nu glumesc!!!! incearca ca altfel e mult prea greu pentru tine!!!!
Sau vrea ceva, de exemplu eri a cerut coarda, bine, stii ca am mai vb. ca ai prea multe jucarii si nu iti mai cumpar, dar uite ti-o iau cu promisiunea ca nu ma mai rog de tine seara sa-ti strangi lucrurile" Copilul a acceptat! Si crede-ma ca tzine minte, mereu a stiut ce pentru ce are!!!! Coarda aia - 5 lei dadui pe ea, dar merita, ca aseara nu am comentat prea mult, strangea jucariile si bolborosea "trebuie sa fac curat, ca altfel alta data daca vreau ceva mami nu imi ia, ca am promis" na, mai mituiesc si io!!!!

daconst!!!

Citat:
Cu unghiile,eu le dau cu oja dupa 2 saptamani,cind se vede ca au crescut si sunt ca noi.Colorate inca nu am avut,dar cine stie ca abia am inceput sa le fac.Si aici dau 18e pe ele,pariu ca sunt mai ieftine ca in Ro.
haha ce tare esti!!!! fataaaaaa, pai ce ai vazut tu mai ieftin in Romania, normal!!!! Io dau 110-120 ron !!! Nu mai calculaaaa si tu... ca e dublu!!!!
tu ca tu, dar sor-mea lesina cand aude cat dau, ca ea da vreo 7-8 euro!!!! na, la Chisinau o fi raiul comunist!!! sau lumea n-are de munca si se specializeaza in asa ceva, ca nu trebe mare facultate si o fi "concurentza mare"!!!!


Ramonaaaaa - io bagai poze cu iezii...


hele - de draga dimineatza un pupic antivomitiv!!!

bei, cu acea coarda luata copchilului, sar io la ea, ca ma pune plodul... cica sari tu sa vad cum se sare ca eu nu pot!!! Si am si din aia CU CONTOR!!!! mama la 5 lei, mi-am tras mama de coardaaa cu contor, de cate ori se invarte coarda schimba numarul, deci eri sarisem peste 100 de ori... realizatzi ce chestie pe organisma mea grasaaaa!!!!
Si mi-am gasit motriv sa evadez oleac de langa copil si cand ma intorc il gasesc pe taica-meu sarind oardaaaa
Dupa care le facusem pofta la toti, mai venisera vreo doi lucratori cica sa incerce si ei daca pot!!!! Unu putea, altuia ii iesea berea pe nas... deci treaba!!!

gata doamnelor si doamnelor!!!! ma duc sa mai fac o cafea, sa ma scufund in ea, (am mai baut una) si sa ma apuc sa mai si muncesc... cat mai pot! Ca pe la pranz incolo nu cred ca o sa mai fiu buna de ceva...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

ca tot s-a deschis cutia Pandorei...si anume discutiile despre vacante

eu tocmai sunt la Targul de Turism in pavilionul central de la ROMEXPO


care aveti timp ma gasiti azi la standul C09
(sunt cu jobul........ expozant)

veniti si vedeti ofertele 'live'
poate sunt si ceva reduceri

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA



............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput