ce sa fac?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

si de dimineata deja ajunsese discutia intr-o faza in care eu ii spuneam"doamna eu nu v-am sunat ca sa cer socoteala sau ca sa va invinovatesc ci v-am sunat ca sa anuntati si ceilalti parinti sa nu se inmulteasca cazurile si sa verificati" deci ma facuse deja de ma simteam super vinovata de ziceai ca eu am pus paduchele acolo special si stiam ....mai nu stiu,nu imi trece...de azi dimineata ma tot gandesc.....
daca fac reclamatie nu este posibil sa aiba copilul in vizor si sa ii faca sicanii tinand cont de faptul ca copilul este mic si nu stie sa spuna ce a patit....eu eram tareeee entuziasmata pt ca am avut si baiatul si nu am avut probleme niciodata dar acum ....ca sa nu mai zic ca de 1 martie in loc de martisor i-am cumparat o agrafa frumoasa cu snurulet si i-am pus-o dimineata in par,cand am venit la pranz sa o iau am vazut agrafa lui fi-mea frumos la alta fetita in cap si am intrebat asat nu este agrafa mariei si ea mi-a spus "da,dar le mai schimbam si noi de la una la alta,ce si maria a avut agrafa ei" pe moment am zis ca lasa sa nu par nebuna cu toate ca tineam la agrafa(nu sunt sisi) pt ca o cumparasem special pt 1martie si era asa de frumusica,dar acum am recuperat-o cu greu dar arata jalnic..ma rog dar daca schimba agrafele si le piaptana pe toate cu acelasi pieptan nu este normal sa aiba toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

CORINA cresa este de stat,poate sa nu isi puna directia sanitara in cap,banuiesc sau...nu stiu...din comoditate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

wow, clar e vina educatoarei care nu te-a anuntat din timp. IN 3 saptamani este imposibil sa dfi gasit doar unul si oua. Paduchii au o perioada de incubatie intre 6-10 zile, deci ar fi avut timp in 3 saptamani sa se inmulteasca.
Nici nu mai conteaza de unde s-au luat ci cum va fi tratata problema. D-na educatoare trebuia sa te anute, plus sa anute restul parintilor.

Mama de Ana si 25+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ca sa recapitulam:
1. tu nu ai facut nimic gresit - cand ai vazut, ai anuntat
2. daca cresa anunta sanepidul nu platea amenda, ci intra in supraveghere. tu daca anunti sanepidul si astia descopera paduchi pe-acolo - sanctioneaza sigur.

nu pricep de ce crezi ca va pati ceva copilul daca tu reactionezi in vreun fel si ca va fi tratat mai bine daca te faci pres sub picioarele lor. din experienta, in majoritatea cazurilor reactia ferma potoleste pornirile agresive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

bun,deci voi reactiona ferm si imi voi spune punctul de vedere indiferent daca deranjeaza,va tin la curent cu reactiile

Mergi la inceput