ovucie putine raspun slab la stimulare cu menopur

ovucie putine raspun slab la stimulare cu menopur | Autor: danielam1971

Link direct la acest mesaj

buna fetelor,
poate cineva sa ma linisteasca va rog am o gramada de nelamuriri sunt programata vineri pentru punctie, din pacate am obtinut numai 6 ovucie vazute pe ecograf din care doctorul meu a spus ca ne bazam doar pe doi care sunt de 18 restul o sa vedem pana vineri dimineate. imediat trebuie sa fac pregnylul..........a mai patit cineva asa ceva sa nu obtina multe oute si daca a fost fivul cu succes?
sunt asa de ingrijorata............

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

danielam, cred ca dr ti-a spus ca la ecograf a vazut 6 foliculi, nu ovocite. Ovocitele se vad doar dupa ce se face punctia.
Eu am un singur ovar functional si la FIV am avut 6 foliculi (dimensiunile nu mi le amintesc exact, dar stiu ca am avut vreo 3 in jur de 18-19 cm ). Din cei 6 foliculi, am avut 6 ovocite la punctie, 4 au fost mature (si 2 imature, cu care nu s-a putut face nimic). La cele 4 mature li s-a facut IMSI si am obtinut 4 embrioni. Am transferat 2 si s-a prins unul. Nu trebuie sa te ingrijoreze daca ai putine ovocite la punctie. Important este sa fie de calitate buna si sa se fertilizeze ok, adica sa obtii embrioni buni.
Nu te stresa, ca nu te ajuta cu nimic; dimpotriva, iti faci singura rau.
Succes la punctie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Eu am facut stimulare cu gonal ,doar 2 foliculi,dr.I a intrerupt,dar la fiv sibiu am vazut caz care a reusit si cu 1 ovocit,cati ani ai?
La Sb se zice caci cu 6 ai sanse,,,,,,,daca D-zeu vrea!
succes mult
eu zic sa fii optimista,sa incerci,nu pierde timp ,bani si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

da, sigur e vb de foliculi nu ovocite.
si eu ca si balantatm am un singur ovar si ala cu chist endo. am pornit fivul cu 7 foliculi si am ramas cu 4. am facut 12 zile de stimulare cu puregon si menopur si am obtinut 4 ovocite, 3 embrioni. i-am transferat pe toti si s-a prins unul. eu personal am fost f multumita de cei 4 foliculi. deci eu zic ca e f bine, nu ai motive de ingrijorare, multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Nu e problema ca raspunzi slab la menopur, ci ideea e ca fiecare din noi avem un tratament personalizat in functie de analize. Eu nu am raspuns la puregon spre exemplu.

ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielam1971 spune:

multumesc din suflet da ai dreptate ieri eram asa de stresata dupa ce am scris subiectul am obs ce tampenii am scris
sa speram ca o sa fie maine bine
merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielam1971 spune:

multumesc de incurajare sa speram ca o sa fie bine maine la punctie se poate sa fii reactionat si slab la menopur si din cauza varstei de 40 de anio sa va tin la curent maine daca am sa fiu in stare
merci dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielam1971 spune:

nu stiu zau ami ce fel de tratament personalizat da la cluj toate fetele care le-am cunoscut pe acolo sunt la 3 menopur pe zi si gonapeptyl la inceput 14 zile cu care continui pe perioada menopurului iar de analize....nimeni nu le baga in seama si nu-ti cere pe toata perioada tratamentului sa faci dozarile hormonale. nu t-i se pare ciudat?
dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_ana spune:

Daniela si eu am inceput astazi stimularea cu Menopur, cite 3 pe zi, pt. primele 5 zile. Dupa care trebuie sa fiu la Budapesta pt. monitorizare. Tu unde faci FIV-ul?
Eu zic sa nu te stresezi, important este ca ai obtinut foliculi.

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielam1971 spune:

merci la punctie au scos 4 foliculi din care dimineata cand am sunat la laborator era fertilizat 1 iar inca 1 era pe calea cea buna asa m-i s-a spus. nu stiu zau ce inseamna calea buna si daca o sa fie dar vedem pe maine ce s-a mai intamplat cand am sa sun
bafta multa
ps esti la primul fiv? eu da si sper sa fie si ultimul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

adaniela, nu este vorba de varsta. Tu ce val AMH ai? Unde si cu cine faci fiv?
Pt ca si eu am aceeasi varsta iar la punctie au fost 18 ovocite, in ziua a 3 a 9 embrioni de 8 celule. Astept luni et de ziua a 5-a. So?
Da ne mai multe detalii. Bafta. Iti tin pumnii sa fie bine.

Mergi la inceput