FIV la Clinica Promed System

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumynytas81 spune:

buna fetelor ce mai faceti? cine are?eu nu am mai fost pe aici de luni buneam avut treaba,asa este viata la tara.Sa va spun de dr Predoi,este un medic bun,dar care m-a dezamagit,eu in iunie tb sa ma operez la el(CMU Baneasa)il sun si imi spune ca ma programeaza el,am zis ok,astept tel dvs.Am asteptat 3 zile si domnul dr nu mi-a mai raspuns,ce concluzie sa trag,spuneti-mi voi?Acum sunt pacienta dr Tarig si mi-se pare ffff ok,fff explicativ,luna urmatoare o sa ma operez la dansul(la fostul Titan)sper ca am facut o alegere buna!S-a mai operat cineva la dr Tarig? Mie imi tb o operatie pt legare de trompept a putea face FIV( AM HIDROSALPINX PE AMBELE TROMPE)si de aceea nu pot face FIV fara aceasta operatie.Mai a trecut cineva printr-o asemenea faza?va rog sa ma sfatuiti,ce sa fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lumy si de ce legare de trompe si nu scoatere???
mai ales daca au hidrosalpixul ala pe ele???
stii ca se reface chiar daca este aspirat si se poate prelinge cu toate trompele legate si daca ajunge la fat il afecteaza,da???
in rest numai bine.


eu am avut experiente foarte neplacute cu echipa Predoi-Bolintineanu-Mustata asa ca nu sunt in masura sa va indemn sa mergeti la ei.



3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca0108 spune:

buna fetelor. povestea mea pe scurt: in 2009 am avut o extrauterina in urma caruia am ramas fara trompe si am facut fiv in noiembrie 2011 la promed la dr corina manolea dar din nefericire nu am reusit. inainte de a incepe procedura am facut toate analizele si au iesit ok. explicatie nu am primit si am introdus 2 embrioni de calitate A. am sa incer din nou in ianurie. poate atunci sa sa fie mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Nu am nimic cu nimeni dar daca se intampla sa nu aveti experiente placute cu un anume dr sau ca nu aveti reusite din prima , asta nu inseamna ca toti sunt asa.

Eu , de 2 ani de zile am pornit cu acesta clinica investigatiile, mai exact cu dna dr Alina Bolintineanu la recomandarea unei prietene si va spun ca nu a fost deloc usor. Se deschisese clinica de 1 luna si tot am avut incredere. Am pornit pe ideea ca nu merg la 100 de medici si bine am facut. E mare lucru sa ai incredere in medicul tau...

Am pornit ca toata lumea cu analize si investigatii atat eu cat si sotul si dupa 3 inseminari nereusite la recomandarea dnei dr am trecut la fiv. Si aici am asteptat o perioada (numai bine ca am strans ceva banuti) deoarece nu aveau aprobare in totalitate. Am obtinut 5 ebrioni buni si la prima incercare am transferat 2 care nu s-au prins , eu avand un PCOS mai usor si hormonii o cam luau razna.
Nicioadata nu am dat vina pe dr ca nu mi-a iesit din prima!
Apoi, tot datorita lor am congelat acei 3 embrioni ramasi.

Nu pot sa zic decat atat , ca pe parcursul procedurilor toata echipa s-a purtat impecabil si de aceea i-am si ales ca si clinica particulara caci voiam altceva, nu sa stau pe la usi si sa bag in buzunar diverse sume medicilor.

O procedura cum e histerosonografia sau histeroscopia poate fi dureroasa mai mult sau mai putin in functie de suportabilitatea fiecaruia. Am auzit de cazuri si mai rele in spitalele de stat unde stateau cu geamurile deschise iar pe usa intra oricine.

Eu zic ca peste tot sunt si oameni care nu ne plac mai mult sau mai putin , dar nu trebuie generalizat asupra tuturor.
Deci, bafta!

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
22+ Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca0108 spune:

nu stiu de ce crezi ca am dat vina pe cineva.eu doar mi-am postat experienta mea. in ianuarie tot la promed voi incerca si tot cu aceiasi dr. dr corina manolea imi inspira incredere si am toata incredere in echipa de la promed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

ma refeream la Arina si Samira in principiu...

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
22+ Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rsp spune:

Buna,
si eu am fost pacienta acestei clinici timp de aproape 2 ani. Am in istoric inseminari, fiv si fet nereusite aici. Realitatea este ca nu am ce reprosa acestei clinici sau medicilor, numai ca am un sentiment puternic ca nu as reusi daca as continua aici. In cazul procedurilor fiv este destul de greu sa iti dai seama daca in cazul tau s-au facut sau nu greseli, daca tratamentul recomandat era cel potrivit, etc. Exista cu siguranta niste directii de urmat in functie de diagnosticul si istoricul unei paciente, insa mai departe cred ca este foarte greu sa evaluam noi pacientele o astfel de procedura.
Este normal ca o pacienta cu rezultat pozitiv sa recomande o clinica , la fel cum cele care nu reusesc au uneori tendinta sa evidentieze aspectele negative.
Concluzia este ca fiecare are experientele proprii si ia decizii in consecinta.
Ce nu mi-a placut mie a fost ca nu ofereau date concrete referitor la procentul lor de reusita si cred ca asta este sau ar trebui sa fie un factor decisiv in luarea deciziei de a incepe astfel de proceduri la o clinica sau alta.
Eu mi-am asumat un risc incercand la o clinica destul de noua, insa la momentul respectiv a contat pt mine faptul ca medicii aveau ceva experienta si nu imi puneam visul in mainile unor incepatori. Poate a fost bine, poate nu.
Pe de alta parte, sunt medici cu renume si experienta de necontestat care nu au rezultate intr- un anumit caz , la fel cum se intampla si sa aiba rezultate pozitive medici incepatori in ale fivului. Nu degeaba se spune ca e o loterie.
Fiecare are dreptul la o opinie cu privire la un medic. Eu nu sunt in situatia in care sa ii ridic in slavi pe cei de la Promed, dar nici sa va spun sa va feriti de ei. Am ramas cu o parere neutra si asta poate fi un minus in ceea ce ii priveste
Acum a venit vremea sa incerc si in alta parte , nu stiu inca unde....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumynytas81 spune:

buna rsp,iti dau dreptate,intradevar este o clinica buna,dar cu medici de la care pleci cam nelamurita.Eu de ex m-a operat dr Tarig,care nu mi-a dat nici macar iesirea din spital(au trecut aproape 3 sapt),eu l-am intrebat dar a zis ca nu e importanta,""important este ce vom face mai departe""adica FIV-ul.Pana la urma pe mine ma intereseaza sanatatea mea si apoi fertilizarea,vreau sa stiu cum stau la acest capitol.Dansul are probleme mari cu comunicarea(medic-pacient),de aceea nu stiu ce sa fac,sa fac fiv cu el sau nu!El profezeaza la Promed System.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumynytas81 spune:

buna samy.La multi ani!iti raspund acum deoarece am fost ocupata cu operatia.DA le-au legat dar nu stiu de ce le-a scos! am multe intrebari sa-i adresez medicului,dar de cate ori ma duc pun cateva si apoi ma pierd si plec .Nu stiu eu cred ca daca un medic este comunicativ,automat si pacientul se simpte in largul lui.Vreau sa fac FIV dar nu stiu ce medic sa aleg!tu ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhIulia spune:

Buna.
As vrea sa imi spuneti si mie daca stiti ceva despre procedura de FIV pe ciclu natural. Ma gandesc sa ma programeze si eu la Promed. Din pacate eu am auzit ca in ciuda faptului ca e o clinica buna cu medici buni, se pune mai mult accent pe aspectul comercial al problemei; asta ma cam sperie.
Vad si la voi aici pareri pro si contra. E dureros ca in ziua de azi gasim foarte greu un medic unde sa simtim ca e preocupat cu adevarat de pacient si nu de profitul de la sfarsit de luna.

Mergi la inceput