Regasiri (54)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Ank, s-ar putea sa fie aerul prea uscat in camera. Poate reusesti sa masori umiditatea in camera. Am inteles ca daca este sub 40% este aerul uscat. La noi in camera am vazut ca este cam 43%. Eventual pune un castronel cu apa pe calorifer. Si daca tot pui apa pe calorifer, poti sa arunci si un pumn de sare in apa aia si faci doua lucruri deodata
Maya, cum sunteti dupa vaccin? Nu stiu cum reusiti voi cu Ana, ca eu nu reusesc sa o bag in pat mai devreme de ora 10 (seara) chiar daca nu doarme peste zi. Daca doarme macar o ora la pranz, mai devreme de 11 jumate nu adoarme nici "picata cu ceara". Insa dimineata doarme pana la 9~9 jumate (seamana cu mine )
Bambo, nici eu n-am dus-o pe Iulia la gradi saptamana asta. Intentionez sa o duc sapt. viitoare. Insa de 1 martie am trimis-o cu bona la gradi sa duca martisor doamnelor.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

A fost sotul la politie si cica nu ne pot da informatii despre numarul masinii respective. Pai nu vrem noi informatii, vrem sa cerceteze ei daca ala era de la politie sau nu. Si incep sa cred ca nu era pt ca i-au spus sotului ca ei nu mai au "colonei" ci "comisari" in politie, s-a renuntat la gr de colonel. Or legitimatia aluia era pe col. Politie, clar era contrafacuta. Chiar m-a luat frica, eu cred ca e vreo retea de spargatori si fileaza, d-aia vroia sa afle mai multe despre noi. Al meu sot ca de ce nu am sunat la politie sa verific nr legitimatiei, pai daca era vreun hot clar imi dadea una in cap sau cine stie, poate avea vreun pistol sau cutit la el, pana puneam eu mana sa sun politia era moarta. Doamne nu am mai patit asa ceva, mi-e frica sa stau in casa, sunt si singura cu fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

maya eu inclin sa cred ca era politai. Aici avem politia secreta, habar n-ai ca-s politai, ba chiar umbla in adidasi si blugi carpiti. D'aia de la politie nu va vorbeste nimeni nimic despre numarul masinii. ca este al lor, insa nu vor sa se stie acest lucru. In orice caz, cand esti singura acasa...nu deschide. V-or venii ei mai tarziu cand e si sotul.

am vazut poze cu Iulia, tot pletoasa a ramas

ank deschide 2 degete geamul pt 5 minute. stiu ca suna tampit, dar ajuta! eu am mai facut d'astea la 6 dimineata;dani se ridica-n fund si incepe sa fornaie pe nas, n-are muci, dar se infunda ceva de groaza, si da, respira mult pe gura...probabil se sperie si d'aia plange

Nici noi nu dormim la pranz, si d'aia cade lat d'abia pe la 10, chiar zi-n zilele cu atletism sau baita calda prelungita...dar cateodata doarme pan' la 9.30 dimineata.

Am reusit sa obtin o eco pt luni. Acu am 2 morcovi indesati rau...

va pup

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Nu stiu ce-o fi fost insa am fugit si mi-am cumparat usa metalica pe care am pus-o la holul comun cu vecinii. Aici toti au asa, cate 2 vecini si-au inchis holul, noi aveam o usa veche care era sparta si nu mai mergea nimic. Acum ma simt in siguranta cat de cat, in special ca si la vecini in permanenta e cineva acasa si nu se apuca aia sa sparga 2 usi sa auda toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Am uitat sa va spun, ca sa inchei ziua am asistat si la un accident, un mos cu o dacie a calcat o doamna pe trecerea de pietoni. Noi eram opriti la trecere si chiar asteptam sa treaca femeia respectiva si vad socata cum asta porneste si o ia in plin si a mers cu ea taras cativa metri. Nici acum nu pot intelege cum naiba nu a vazut-o si a mai si mers cu ea desi femeia era sus pe parbriz. A mers pana a cazut sub masina, m-am crucit, numai stiam cum sa-l oprim pe mos. Era saraca in stare de soc, intial nu mai misca, apoi au ridicat-o oamenii si au chemat salvarea, politia etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Maine mergem si noi la vaccin cu David am un stres ii face in amandoua picioruse

Maya-ce zi ai avut eu nu deschid usa daca sunt singura acasa si e vreun dubios la usa...sotul chiar mi-a interzis sa deschidcine stie cine era ala
cum e Thea dupa vaccin?

Ank-ati fost la analize?aerosoli nu faceti?multa sanatate

Dbunny-iti tin pumnii luni...eu deja sunt emotionata

n buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Thea e bine, a fost ceva mai agitata ieri si a tot vomitat, insa nu a facut febra, am pus pe seama vaccinului agitatia, a dormit toata noaptea, azi a papat, a ras, e ok.
Am verificat la politie si masina avea numere false, deci era pus pe fapte mari omu'. Ank ai grija ca mai nou asa se dau. Se stia de metoda asta, am anuntat in schimb si la gradinita ca mai bine sa fim preventivi. S-au inmultit cazurile de furturi de cand cu criza asta, vin si pt mancare nu numai bani sau altele. Sper sa nu mai calce pe aici. Oricum cum mai suna cineva dubios apelez instant 112, numai stau pe ganduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Buna dimineata fetele!
Maya ce zi ai avut! Sper sa nu mai ai probleme pe viitor. Fila cred sa vada dc se poate ceva si probabil a renuntat.
Dbunny si eu mai deschid geamul noaptea desi la noi gradele sunt cu minus. Eco luni zici? Iti tin pumnii
Angi nu am cu ce sa masor umiditatea. Si noi am stat acasa saptamana asta, iar saptamana urmatoare incercam gradi.
Bambo bafta la vaccin si un mare pt David.
Aerosoli nu am facut nicidata. Problema la noi de data asta a fost un pic de rosu in gat cu stranuturi si ceva mucisori doar la trezire, dar se umfla ganglionii aia.
Azi dimineata iar stranuta (ieri stranuta tati si de obicei de la el culege)
Acum luam bronchovaxom si facem IDR dupa ce terminam. Asta e testul ala cutanat pt TBC, da cica ni l-a dat ca dupa mononucleoza arata nu stiu ce alergii


Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

bambo succes la vaccin sa treaca repede si sa nu faca reactie decat somnolenta!

eu am o stare d'aia gri, nu mi-e greata decat daca deschid frigiderul, ma apropii de ghiuveta sau vad ceva mancare. N-am chef de nimic, nici macar de plimbat prin magazine, va dati seama ce grav e ??? ma indes cu portocale, tolanita pe canapea....viata gri, ce mai...

pup

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

la mine hunii sunt virusati...dar pe calea cea buna acum..

Dbunny si eu astept vesti de la eco

intre timp lucrez acum am terminat o sapca pentru baietei

all




Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!


Mergi la inceput