Maternitatea Sanador?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jackkie spune:

Iti multumesc! Din pacate nu te ajuta cu nimic daca afli cat am platit eu, deoarece pretul pt nastere difera foarte mult de la un caz la altul.Daca tii neaparat sa stii iti spun dar depinde de tipul nasterii si de doctorul pe care-l ai,depinde ce rezerva pe care o alegi, plus sa-ti doresti sa fie totul bine sa nu apara complicatii ( aici au preturile cele mai mari ). In primul rand trebuie sa suni sau sa trimiti un mail la Sanador si sa intrebi cat ar fi nasterea cu dr pe care-l ai. Daca doresti iti dau adresa unei persoane , cred ca este pe vanzari pachete de nastere cu care am tinut eu legatura.
Ar trebui sa iei in calcul un aspect pe care nimeni nu ti-l spune ( exista anumite costuri suplimentare la consumabile , acest lucru ni s-a spus in dimineata in care am ajuns sa nasc --- consumabilele in valoare de 1500 lei suporta ei, restul tu ===adica la sfarsit am platit ci 1000 lei mai mult decat credeam ca va fi totul) Intradevar ti se se da factura pt absolut tot. Si ultima noutate ar fi ca IERI au semnat contractul cu Casa de Sanatate, eu nu cred ca ma mai incadrez din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addyn spune:

Multumesc frumos pt informatii, am lista de preturi de la ei in funtie de doctor si rezerve, ma interesau conturi suplimnetare (cum spui tu te consumabile -asta nu stiam) , reduceri, etc. E o veste buna ca au semnat cu Casa - de unde ai aflat? Fetete de la receptie sau cele de la administratie se pare ca nu stiu amanunte din astea. Multa sanatate tie si bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Jackkie, daca reusesti sa mai intri, te rog mult da-mi si mie cateva detalii despre consumabilele pentru care ai platit in plus, poate reusesc sa evit cheltuiala asta..Eu sunt programata la cezariana joia viitoare si nu mi-a zis nimeni nimic despre asta cand am platit avansul, 15% din pachetul pe care mi l-am ales. Merci mult de tot anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Si inca ceva
Cum a fost dupa operatie? La cat timp dupa ai fost cat de cat functionala? Ti-au adus fetita si la terapie intensiva pt alaptat?
Scuze ca te bombardez, dar n-au fost prea multe mamici care au nascut aici si n-am avut de unde sa culeg informatii.
Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baridoi spune:

Salut,

Felicitari JacKkie pentru nasterea fetitei tale (apropo, ce nume va avea ?) ! Sa fiti sanatosi cu totii, bebelinei tale ii doresc mult noroc in viata !

Sunt curioasa care este suma ce va fi subventionata de CAS.

Intre timp astept :)

Multa bafta in continuare !

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jackkie spune:

Buna dimineata dragi mamici !
In primul rand va multumesc pentru urari si va doresc sa aveti parte de copii sanatosi si frumosi . Pentru mine sanatatea este cea mai de pret.
Incerc sa va raspund la toate intrebarile:
1. In seara de 30 iunie am fost sunata de la Sanador sa inchei contractul cu ei pt nastere,,...se pare ca nu erau informate fetele ca eu aveam deja o sapt de cand nascusem acolo. . Atunci am aflat , era o informatie f noua - aflasera si ele de o ora.( e posibil nici acum sa nu fie lumea informata pe acolo, dar va asigur ca asa e S-A SEMNAT CONTRACTUL - nu stiu care este sumasubventionata de CAS, ramane sa sunati voi sa aflati. In momentul discutiei telefonice nici tipa de la Sanador nu stia f multe detalii)
2.Nimeni nu-ti spune de costuri suplimentare inainte, dupa cum ziceam si anterior; eu am aflat in dimineata operatiei, la internare cand am semnat contractul. Ei au trecut ca ai avea consumabile de 1500 lei si ce este extra platesti ( nici nu ma gandeam ca pot folosi mai mult de 1500 lei, dar la externare am vazut ca se depasise cu 1000 lei) . Oricum totul este pe factura. DImineata la semnarea contractului am intrebat asistenta daca de obicei se depaseste suma de 1500 lei si mi-a zis ca DA, dar nu ma asteptam totusi sa consum in 2 zile de 2500 lei consumabile . In fine, per total eu am fost foarte multumita de tot, mai putin de costurile acestea "suplimentare". Mi se parea normal ca pachetul de nastere sa contina si aceste consumabile, tinanad cont de faptul ca eu nu am avut absolut nici o complicatie si nici bebelina mea. Cel mai tare m-a deranjat ca nicaieri pe site nu scrie nimic sau macar sa ti se zica in momentul in care te hotarasti sa nasti acolo.
3. Daca nasti prin cezariana nu cred ca vei avea lapte imediat ( cel putin asa a fost in cazul meu ). Copilul nu poate fi adus la terapie intensiva pentru alaptat. Daca nu ai avut probleme mari in timpul nasterii nici nu stai f mult la terapie intensiva, te duce pe si atunci suni asistentele de la neonatologie sa-ti aduca copilul cand vrei.
4. Despre anestezie si dupa : In ziua operatiei nu te vei da jos din pat, vei avea sonda dar te vei simti bine daca nu ai avut complicatii. Nu stiu ce dr anestezist ti-ai ales si ce anestezie ti-a recomandat tie( asta daca ai reusit sa mergi la consultul cu dr anestezist ) , dar exista una noua : rahie cu epidurala ( e o combinatie, acul e f subtire si nu ramai cu dureri de cap). Eu am baut apa chiar si in tipm ce eram pe masa de operatie. Imi era f sete si mi-a dat asistenta apa cu paiul
Eu nu am simtit nimic, iar in momentul in care incepe sa treaca efectul anesteziei vei cere sa ti se faca calmant , ramai cu un cateter in mana si unul in coloana. Imediat dupa injectie esti ca noua, fara durere. Partea cea mai proasta e a doua zi dimineata cand vor veni sa te spele , schimbe, iti scoate sonda si vor sa te ridice din pat sa faci cativa pasi. Sa nu le lasi sa te ia repede .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jackkie spune:

Cand a venit dr Hergehelegiu la vizita de dimineata i-am zis ca au incercat doamnele sa ma ridice si ca nu am reusit, mi s-a facut putin rau. Mi-a zis prima data sa incerc sa ma dau pe marginea patului sa stau 5 min, apoi merg cativa pasi...apoi incerc sa merg pana la toaleta...si tot asa . Sa nu faceti prostia sa va ridicati brusc si sa credeti ca ar fi mai bine sa mergeti mult in ziua respectiva . Sincera sa fiu nu ma steptam sa fie durerea chiar atat de mare in prima zi, dar a trecut..urmatoarele 2-3 zile de la operatie au fost mai grele si uite ca la o saptamana sunt fresh numai am nici o durere. Acum stiti cum e, fiecare persoana e in felul ei si fiecare reactioneaza diferit. "Functionala" am fost de a doua zi , dar nu poti ramane singura acasa doar tu cu copilul deoarece iti va fi f greu, Noi nu avem ajutor, asa ca a ramas sotul cu mine cateva zile de cand am revenit din spital (prin lege orice tata poate sa stea acasa max 3-5 zile).
In mare sper ca v-am lamurit, daca am omis ceva scuze ...daca mai aveti intrebari va stau la dispozitie. Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Multumesc mult Jackkie pentru lamuriri.
Eu am ales tot rahie-epidurala, anestezist o sa fie d-na dr. Herghelegiu, cu dansa am avut intalnirea.
Tot nu m-am lamurit cu consumabilele, dar daca ai zis ca majoritatea mamelor depasesc, inseamna ca asa o sa fie si in cazul meu.. Ma gandeam ca poate pot sa aduc si de acasa cate ceva, dar asta e, nici o problema..Am sunat si eu la ei, mi-au spus ca intr-adevar au semnat contractul cu CAS si ca deducerea va fi de 4.000 lei, 2.000 pt mama si alti 2.000 pt copil, deducere care se aplica la costul nasterii alese.. Mi se pare prea frumos sa fie adevarat, o sa va spun dupa ce nasc daca a si fost asa
Felicitari pentru refacerea rapida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Buna, Matzaila,

Daca nu e prea tarziu raspunsul, tot pe dr Roxana Constantin ti-o recomand si eu. Imi urmareste sarcina cam de la inceput si sunt multumita de ea. Am o prietena care a nascut cu ea si numai vorbe de lauda are despre dna. dr.
Pe ea o gasesti si la Spitalul Sanador (e pe Str.Sevastopol) si la Medlife Favorit.

Numai bine si sarcina usoara!

Citat:
citat din mesajul lui gertruda32

[quote]citat din mesajul lui Matzaila_81

Tot eu tot cu intrebari
Puteti sa-mi recomandati o doctorita buna la Sanador?
Sotul o sa ma treaca pe abonamentul lui pe langa ca firma mea este langa clinica de la Victoriei. As dori sa merg la cineva de acolo dar nu stiu la cine si nici nu pot lua toti doctorii la rand.

Buna, Matzaila!
Si eu vreau sa nasc la Sanador cu Dna Dr. Roxana Constantin.E o adevarata profesionista si ti-o recomand din tot sufletul.Si mie mi-a fost recomandata de niste prietene care au nascut cu ea.
Sarcina usoara si un bebe sanatos !!!
24+ cu


27+ cu DPN 02.10.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

mocanita, am sunat si eu la Sanador si mi-au spus ca suma decontata e de 4000 ron, dar ca nu au inca lista cu dr care intra pe contractul cu CASMB.
Dr Roxana Constantin, cu care voi naste eu, fiind colaborator la ei, se pare ca nu intra in acest contract.

Cat despre suma ce depaseste consumabilele de 1500 ron, mi-au spus ca in general se depaseste cu vreo 200-300 ron (doar nu erau sa ma sperie din start cu o suma mare, nu? ).

O alta nelamurire a mea este cea referitoare la costul cazarii la terapie intensiva. Optand ptr cezariana, normal ar fi sa petrec o noapte la terapie intensiva, chiar fara sa am complicatii, asta ar insemna inca 1000 ron in plus.
Dar persoana de la Sanador sustine ca nu e obligatoriu sa raman peste noapte la terapie intensiva, chiar daca nasc prin cezariana.

Asa ca in final, costul nasterii cu medic specialist (tariful lor cel mai mic) e cam marisor. M-as fi asteptat sa aiba si ei niste preturi mai competitive, sa atraga cliente, tinand cont ca spitalul e nou deschis.
Au insa costuri mai mici la consultatii (facand o comparatie intre cat ma costa la Medlife consultatia la dr Constantin si cat la Sanador).

Numai bine, fetelor!

Citat:
citat din mesajul lui mocanita

Multumesc mult Jackkie pentru lamuriri.
Eu am ales tot rahie-epidurala, anestezist o sa fie d-na dr. Herghelegiu, cu dansa am avut intalnirea.
Tot nu m-am lamurit cu consumabilele, dar daca ai zis ca majoritatea mamelor depasesc, inseamna ca asa o sa fie si in cazul meu.. Ma gandeam ca poate pot sa aduc si de acasa cate ceva, dar asta e, nici o problema..Am sunat si eu la ei, mi-au spus ca intr-adevar au semnat contractul cu CAS si ca deducerea va fi de 4.000 lei, 2.000 pt mama si alti 2.000 pt copil, deducere care se aplica la costul nasterii alese.. Mi se pare prea frumos sa fie adevarat, o sa va spun dupa ce nasc daca a si fost asa
Felicitari pentru refacerea rapida.


27+ cu DPN 02.10.2011

Mergi la inceput