Maternitatea Sanador?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Darling, sa ne impartasesti si noua :-)
Eu mai am un drum lung in fata dar tot ma gandesc la asta. Dam viata, mi se pare un miracol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanamara spune:

Pt Matzaila_81
Ti-o pot recomanda pe doctorita mea..Dr. Stanga Anca, medic specialist. Este tanara, foarte de treaba, profesionista, calda si sufletista. Nota 10. Mi-a monitorizat sarcina de la incaput pana la sfarsit si si-a dat tot interesul.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Roxanamara,la ce clinica este doctorita ta? Am cautat pe site la Sanador si nu am gasit-o. Multumesc din suflet de sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gertruda32 spune:

[quote]citat din mesajul lui Matzaila_81

Tot eu tot cu intrebari
Puteti sa-mi recomandati o doctorita buna la Sanador?
Sotul o sa ma treaca pe abonamentul lui pe langa ca firma mea este langa clinica de la Victoriei. As dori sa merg la cineva de acolo dar nu stiu la cine si nici nu pot lua toti doctorii la rand.

Buna, Matzaila!
Si eu vreau sa nasc la Sanador cu Dna Dr. Roxana Constantin.E o adevarata profesionista si ti-o recomand din tot sufletul.Si mie mi-a fost recomandata de niste prietene care au nascut cu ea.
Sarcina usoara si un bebe sanatos !!!
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanamara spune:

Buna

Doamna Doctor Stanga Anca e la Sanador. A fost la euroclinic si s-a mutat la Sanador de 2 luni. Eu cu ea am nascut fix acum o luna si suntem bine si bebe si eu. Poti citi mai in urma pe forum povestea nasterii si alte detalii.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jackkie spune:

Buna dimineata! Mai am foarte putin si abia acum am realizat ca era cazul sa-mi aleg un dr pediatru dinainte . Stiu ca pe "forumul despre copii" s-a discutat f mult despre acest subiect, am citit mult in ultimele 2 zile dar vreau daca se poate sa-mi recomandati daca stiti un pediatru bun care sa fie gasit la CMU sau Euroclinic ( aici am abonamentul eu si tot aici intentionez sa-i fac si bebelinei ). Stiu ca sunt cativa dr buni care activeaza inafara acestor clinici, asa ca daca nu primesc prea multe recomandari probabil voi fi nevoita sa apelez la ei.Nu am citit f multe lucruri impresionante despre doctorii pediatri care lucreaza in aceste doua clinici, de aceea am decis sa va adresez aceasta intrebare . Am sa mut subiectul apoi .. Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baridoi spune:

Salutare mamici si burtici !

Nu am mai apucat sa intru pe forum de ceva vreme - am terminat si eu cu serviciul, a fost o perioada foarte aglmerata insa acum a venit si multasteptatul concediu :) ura !

Cu toate ca sunt de o saptamana in concediu nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul ...

Acum sunt in faza de informare, as vrea sa merg la un curs Lamaze sa vad cum pot intampina nasterea mai usor :)

Matzaila, si eu voi naste tot cu Dr Anca Stanga, ca si Roxanamara. Daca nu ti-ai ales deja un doctor la care sa mergi, poti merge la dansa - confirm tot ce spune Roxanamara, este un medic in care poti avea toata increderea ca profesionist dar si foarte ... umana :)

Jackkie, multa bafta cu nasterea, banuiesc ca esti foarte aproapte (daca nu cumva ai si nascut intre timp) ! Nasterea va fi la Euroclinic sau la Sanador ? Iti tin pumnii sa iasa totul bine !

Referitor la medicul pediatru din pacate inca nu m-am interesat de aspectul asta, o s-o fac saptamanile astea. Prin urmare nici nu-ti pot recomanda pe cineva pentru ca nu stiu pe cine ... Intr-adevar este un punct important la care eu inca nu m-am gandit dar care este acum pe lista.

Va pup si va doresc sarcina/nastere usoara :)

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu recomand din inima dr Nuraltay Emel. Nu suporta comparatie cu nimeni, asta ptr ca o stiu si pe dr Stanga Anca, la care am facut morfofetalele si de trim I si II.
Dr Nuraltay este o femeie tanara, dinamica, plina de energie, exact ce ai nevoie in special atunci cand esti in travaliu. STie cum sa te incurajeze, aline si sa-ti vorbeasca.
Este un medic si om MINUNAT!

Este la Sanador acum, a fost sef sectie la Euroclinic.
Am fost la dansa la Sanador si mi-a placut spitalul f tare. Este cu mult peste Euroclinic, se vede ca este totul nou.

Bafta va doresc si nasteri uroare!


Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jackkie spune:

Buna dimineata si bine v-am regasit !

Am nascut saptamana trecuta la Sanador, asa cum programasem cezariana, o fetita sanatoasa, frumusica si mare de 4kg care a luat si primul zece din viata ei.
Nu cred ca exista grad de comparatie intre Euroclinic si Sanador...aici ma refer numai la rezerve, deoarece nu pot sa ma pronunt asupra serviciilor de la Euroclinic. Dezavantajul: pretul nasterii la un spital privat este foarte mare...dar cu toate acestea a meritat, pt ca "am fost tot timpul in centrul atentiei", la un simplu telefon veneau asistentele imediat, daca doreai sa aduca copilul sau sa-l ia la fel - trebuia sa dai un telefon. (este un telefon mic , gen mobil, care este pus la dispozitia ta. Pot sa zic ca am fost foarte incantata de spital, personalul foarte ok ( parerea mea este ca ar avea nevoie de mai mult personal totusi), serviciile de top iar despre doctorul Herghelegiu nu cred ca mai pot spune ceva ....Este un adevarat profesionist, nu vorbeste mult dar stie ce face si ce zice. ( pentru persoanele care-l cunosc si stiu ca nu e foarte vorbaret - vreau sa stiti ca atat timp cat am stat in spital am fost vizitata de dansul de f multe ori si chiar a vorbit foarte mult spre surprinderea mea ).
Va doresc o zi frumoasa si astept intrebari daca aveti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addyn spune:

Sa-ti traiasca fetita Jackkie . Imi poti spune te rog cat te-a costat cu totul nasterea? Urmeaza sa nasc tot fetita la inceputul lui septembrie tot la Sanador la dl.doctor Dinu Alexandru.29+

Mergi la inceput