Maternitatea Sanador?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvester07 spune:

Buna. Am nascut dupa fuziune, insa nu crescusera inca preturile. Cezariana era 9500 ron, fara reducerea CASMB. Pentru cele care aveti asigurare Eureko, iar medicul vi s-a mutat la Sanador (e si situatia mea), am primit confirmare de la consultantul Eureko ca au contract si cu Sanador si ca beneficiezi de aceleasi facilitati ca la Euroclinic. Nu stiu, insa, daca ofera reducerea la nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanamara spune:

Astazi am fost la control. Bebelina e bine 2600 g si e cu capul in jos deja..deci vesti bune.

Se pare ca si doctorita mea s-a hotarat sa plece de le Euroclinic. Si-a dat demisia si urmatoarea intrevedere cu ea va fi la Sanador. A zis ca a avut deja o nastere acolo si totul a mers foarte bine. Am sunat la ei sa fac o programare sa vad si eu rezervele si conditiile si acum astept sa ma sune cineva sa stabilim o ora. Dupa ce aflu mai multe detalii revin cu informatii proaspete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jackkie spune:

@roxanamara
Ma bucur pentru tine si pentru bebe ca sunteti bine. Mai ai foarte putin Asteptam detaliile despre rezervele de la sanador si ce impresie ti-a facut maternitatea in general. Si eu am decis sa nasc tot la Sanador, dar momentan nu sunt inca foarte multe nasteri acolo si de aceea nici pareri f.multe nu am auzit. Te astept cu vesti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca17baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen_el

Buna fetele,

Tocmai am sunat si eu la Sanador sa aflu preturile pentru nastere cu Dr. Nuraltay. Se pare ca informatiile pe care le-am primit fiecare sunt diferite.
Mie mi-au spus ca nasterea naturala la dna doctor costa 7730 cu cazare inclusa, cezariana 10480 (cazare inclusa) si ca nu exista nicio reducere de la CAS. Am intrebat daca va exista pe viitor vreo colaborare cu CAS, mi s a spus ca nu au nicio informatie in legatura cu asa ceva. In conditiile astea, mie nu mi se pare ca preturile de la Sanador sunt mai mici... Cei de la Euroclinic aparent au fonduri de la CAS pt toata lumea.

Voi de unde aveti informatii cum ca ar colabora cu CAS? De la cei de la call center sau din alta parte?


Mi se par extrem de neprofesionisti cu preturi diferite pentru fiecare pacient... si acestea sunt doar estimari. Mie mi-au raspuns ca nu aplica reducere de la CAS in spital, iar cezariana cu doamna dr. Emel Nuraltay costa 9780 lei (incluzand 3 nopti cazare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvester07 spune:

Cezariana costa 7500 ron, la care se adauga pretul cazarii (ai 3 optiuni). De aici apar diferentele de pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baridoi spune:

Salutare mamici,

Desi urmaresc acest forum de mai multa vreme, abia acum m-am inregistrat pentru a participa si eu la discutiile de aici.

Revenind la acest subiect care ma priveste si pe mine in momentul de fata :) pot sa va spun ca am ajuns la aceeasi concluzie ca Roxamara : costurile pentru nastere la Sanador sunt comparabile cu cele de la Euroclinic. Ba chiar mai mult, nasterea la Sanador poate fi mai ieftina, daca este adevarat faptul ca ar putea exista situatii la Euroclinic cand subventia CAS sa nu poata fi aplicata.

Fiindca si medicul meu se muta la Sanador (am acelasi medic cu al tau, Roxanamara) si fiindca vreau sa merg in continuare cu ea, voi naste si eu acolo.

M-am interesat si eu la Eureko - unde am asigurare - si vestea buna este ca se poate beneficia in continuare de pachetul monitorizare a sarcinii la Sanador - au contract cu aceasta clinica.

Am vazut ca s-au afisat pe site-ul Sanador mai multe informatii despre pachetul de nasteri - ce nu-mi e clar este : ce face diferenta la preturile de cazare / noapte ? Nu am apucat inca sa-i contactez dar o voi face cu siguranta.

Sper ca am putut sa va fiu de ajutor cu aceste cateva informatii va doresc un weekend fain :)

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanamara spune:

Buna fetelor

Tocmai m-am intors de la Sanador. Am fost in vizita. Totul e nou si miroase a proaspat... asta a fost prima impresie. Au 3 etaje de maternitate..unul este deja plin al doilea este pregatit, dezinfectat si gata sa primeasca noi paciente si urmeaza si al treilea. Am vizitat si sectai de neonatologie. Erau 3 bebelini "proaspeti" acolo (aveau max 7 ore de viata ).
Preturile sunt asa...pentru nastere normala cu medic specialist..4700 lei + cazare (sunt 3 optiuni de cazare - rezerva cu 2 paturi 390 lei/noapte, rezerva cu un pat si fotoliu 500 lei/noapte, rezerva imensa cred ca VIP - 760 lei). Fiecare camera are baie proprie masa de infasat si patut de bebe. Daca doresti iti lasa bebele cu tine in camera dar ei prefera sa te odihnesti si sa iti revii dupa nastere..ca odata ajunsa acasa bye bye somn..
Mie mi-a lasat o impresie foarte placuta si sunt foarte relaxata acum...pot sa nasc in liniste .
Am intrebat de cazurile de urgenta si au sectie ATI si pentru bebei si pentru mamici..daca doamne fereste merge ceva rau.
De asemenea nu ai nevoie de bagaj..doar buletinul si burta cica..si obiecte personale daca doresti.
La cezariana nu primesc pe nimeni in sala..la nasterea normala poti lua un insotitor daca doresti...bine dezinfectat inainte. Cat stai in sala de travaliu poate sta cu tine cineva de asemenea. Se primesc maxim 3 vizitatori o data dotati cu halat si ungi de plastic peste pantofi.
Cam asta e tot ce am aflat. Eu am DPN intre 5-10 mai. Sper sa nu se hotarasca bebelina mea sa iasa din ou chiar de Paste si sa astepte cumintica acolo.

@baridoi - - Mie imi inspira f multa incredere doamna doctor Stanga si e foarte de treaba si profesionista. Intr-adevar beneficiem in continuare de serv de monitorizare a sarcinii dar reducerea de 15% se aplica doar la Euroclinic. Dupa calculele mele daca ma tin 3 zile in spital si aleg rezerva single costul ajunge la 6200 lei...sa zicem 7000 cu tot cu costuri neprevazute. Tu ce DPN ai? fetita sau baietel? Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca17baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvester07

Cezariana costa 7500 ron, la care se adauga pretul cazarii (ai 3 optiuni). De aici apar diferentele de pret.


Eu nu am specificat ce tip de rezerva vreau... presupun ca au calculat cu cea mai ieftina, adica cea cu 2 paturi...

Nu gasesc preturile pe site...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_el spune:

Preturile le gasesti daca dai click pe link-ul urmator:
http://www.sanador.ro/pachete-nastere

Mi se par destul de mari... mai ales partea urmatoare:
"Alte costuri suplimentare pot fi:
-Consultul preanestezic: 165 lei
-Cazare neonatologie terapie intensiva : 1000 lei/ zi"

La Euroclinic consultul preanestezic costa 92 ron iar cazare neonatologie TI 395 ron.

Nu stiu ce tip de cazare ti-au aplicat, ca mie imi cam da cu virgula..
Cezariana fara cazare cu Dr. Nuraltay costa 8200 (asa mi-au spus si mie cand am sunat). Cand vine vorba de adaugat si cazarea, se pare ca nu prea se descurca la calcule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baridoi spune:

Buna fetelor,

Tot nu am apucat sa ma interesez la spital dar informatiile de la voi suna foarte bine.

@roxamanara - am sa raspund intrebarilor in ordine inversa :) o sa avem un baietel iar dpn este in jur de 19 august - voi merge la morfofetala pe 20 aprilie cand voi sti mai multe. Sunt intru totul de acord cu tine referitor la Dr Stanga, am toata increderea ca lucrurile vor merge bine in continuare atat pentru tine cat si pentru mine :)
Sper ca bebelina ta sa stea cumintica de Paste si sa apara la momentul asteptat

Oricum eu tin sa-ti multumesc pentru informatiile pe care ni le-ai dat in urma vizitei de la spital, mie una imi sunt foarte utile (costurile entru nasterea naturala + cazare).

Referitor la preturi, reducerea de 15% de la Euroclinic intr-adevar nu se mai aplica dar costurile pentru nastere in ambele spitale sunt comparabile. La capitolul ce trebuie sa platesti sunt puncte la care cele doua spitale se diferentiaza in mod evident: ce spunea carmen_el : costurile pentru cazare neonatologie TI (aici Euroclinic sta mai bine) si costurile pentru recoltarea celulelor stem (aici Sanador sta mai bine). Asadar ce e avantajos intr-o parte nu e si dincolo. Asa ca orice ai alege tot trebuie sa platesti daca se fac aceste interventii.

Va doresc noapte buna si sarcina usoara :)

M

Mergi la inceput