Maternitatea Sanador?

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela-c spune:

Buna fetele! Sunt o viitoare mamica de iunie si ma monitorizeaza Dr. Anca Stanga. Tot cu ea am nascut si acum 1 an jumatate dar pe atunci la Euroclinic. Pot sa spun ca este exceptionala, atat ca om cat si profesional. Am nascut prin cezariana pentru ca dupa mai multe ore de travaliu, fetita mea nu cobora (cu toate ca intentionam sa nasc normal, am avut dilatatia corespunzatoare, contractii puternice, tot tacamul). A fost si ceva mai mare, a avut 4 kg. Dar doctorita a fost langa mine atunci cand a fost nevoie, iar daca nu a fost ea, era o asistenta tot timpul.
Acum voi naste la Sanador tot cu ea, mi-a monitorizat si sarcina aceasta de la inceput si nu a fost chiar lipsita de probleme.
Astept sa mai aud opinii si pareri despre Spitalul Sanador.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simivan2004 spune:

Am nascut la sf lunii martie 2012 la Spitalul Sanador, prin cezariana cu dr Basile Pascal. Am fost foarte multumita de conditiile si servicile de la Sanador, daca reusesti sa treci peste dezorganizarea de la Receptie si de indolenta tipelor de la biroul internari, care probabil ca sunt suprasolicitate, prestatia medicilor si a asistentelor din spital sunt de nota 10. Eu pot sa spun ca am fost incantata. Overall m-a costat 7.600 RON incluzand tarif medic primar, camera standard singura, screening metabolic si inca alte cateva analize si tratamente pe care le-am facut. Am beneficiat de 3.100 RON prin CASMB ca angajat si de 1.000 RON de la Biogenis ptr ca am semnat celulele stem cu ei.

De medic de asemenea numai cuvinte de lauda avand in vedere ca e medicul meu de 2 ani, si datorita lui am reusit sa raman insarcinata dupa ce 3 ani de zile nu s-a intmplat nimic desi renuntasem la contraceptive. Dr Basile Pascal e un om si un doctor de nota 10, catre stie sa vorbeasca cu pacienta si sa ii explice totul, vorbeste numai cu Dumneavoastra si te trateaza cu respect asa cum a invatat in Germania unde a profesat aproape 20 de ani.

Revenind la Sanador, fetele de la neonatologie sunt foarte dragute, iti aduc copilul de cate ori vrei si cat vrei. te ajuta sa incerci sa alaptezi, e adevarat ca acolo ii dau si formula mai ales dupa cezariana cand lactatia se declanseaza mai greu, dar mai bine un bebe sanatos si mancat decat frustrare a ta si a lui ca nu iese laptele. In definitiv iese si laptele la 2-3 zile, cat cuprinde. Cel putin la mine asa a fost. Acum alaptez cu succes, am si un bebe mancacios. Si asistentele (moasele) sunt de asemenea dragute si amabile, ai un telefon prin care le chemi ori de cate ori doresti ptr orice si vin in cateva minute. Mancarea e buna, dietetica, cred catering de la City Grill, o aduc intr-un suport special. Membrii familiei pot parca la subsol si pot veni in vizita ori de cate ori doresc in intervalul 8 - 22. Numai florile primite sunt puse in vaze la usa , ca sa nu il deranjeze pe bebe daca e cu tine in camera. Daca nu sunt in camerele mamelor, bebelusii stau intr-o camera a lor cu geam unde pot fi vazuti de toti vizitatorii. In ultima seara se face o baita demonstrativa unde te invata cum sa imbaiezi copilul. Bebe primeste tot felul de cadouase, chiar si gelul lui de dus, crema si laptele praf.

Sper ca v-am ajutat pe cele care sunt interesate de subiect. Eu recomand Sanador, daca te gandesti ca tariful de nastere natuala cu medic specialist e 3.200 RON, chiar mi se pare similar cu o nastere la stat. Va pup, sanatate si usurinta in luarea deciziilor. Stiu ca pentru noi nu a fost usor, dar a fost alegerea buna. Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzias spune:

Fetele care ati nascut povestiti-ne experientele de la Sanador.Stellamaria,parca tu ai nascut in martie,cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

buna dimineata
eu o sa nasc luna viitoare la sanador asa ca am cerut contractul sa-l citesc si vad ca o sa ma coste asa: 51 mil cezariana (nasterea naturala e 16 mil ) + cazarea 3 mil 900 pe zi ( cea mai ieftina)
si in pretul asta intra si toate consumabilele pt mine si bebe (pijama, halat, papuci, lapte praf, pampers, biberoane, suzete) adica sa nu-mi fac nici un bagaj ( am si intrebat la externari daca sa vin cu ceva si au spus ca nu) dar eu o sa-mi iau totusi cateva lucruri desi am vb cu o tipa care imi povestea ca are o cunistina care a nascut de curand acolo si ii spunea ca pana si periuta de dinti avea in camera.... oi vedea eu
iar in contract scrie ceva de genul ca in pret intra serviciile dr, anestezia, terapie intesiva, neonatologice, + vaccin tip B si BCG si eu as vrea sa va intreb daca nu cumva trebuie sa ii faca si alte vaccinuri?
si tot in pret intra masa si transportul mamei si a copilului cu ambulanta Sanador la alt spital ( de stat) in cazul in care apar compicatii si mama nu isi permite sa ramana la ei Doamne ajuta sa nu fie nevoie !!!!!

si ce nu intra in pret e screeningul metabolic nou nascut 4 mil si consult preanestezic 1 mil 650
cam atata cu cheltuielile
(tre sa spun ca preturile pt nastere au reducerea de 31 mil d la stat)



Anca 33+ (7 luni +)cu Mihai Iulian AMR 6+
burtica la 33s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/LaPlimbare#
fotografii de la cununie (la 20s) http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alguesaa spune:

Din cate stiu nu mai sunt alte vaccinuri pana la 2 luni , doar B si BCG. o sa iti dea un carnet de vaccinuri din spital in care o sa fie trecute cele doua pe cale le vor face in spital.La plecare o sa discute cu tine dr. neonatolog si o sa iti dea mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Buna dimineata!
Ma bag si eu in discutie referitor la nasterea la sanador. Ma bate si pe mine gandul sa nasc acolo, dar nu am reusit sa fac rost de contract. Am sunat si mi-a spus ca nu se da ontractul ci trebuie sa te duci sa-l citesti la ei. Nu mi se pare normal. Voi aveti vre un contract pe care mi l-ati putea trimite pe mail(adresa mea e ned_mari2002@yahoo.com)?
Si am mai intrebat in caz de ceva probleme la ce spital te trimite si mi-au spus ca nu are ce sa se intample, ca ei sunt spital, nu te trimite nicaieri. Ori persoana nu era informata ori nu stiu ce sa mai cred. Voua cum vi s-a spus?


Multumesc,

27+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

alguesaa multumesc de raspuns

Anca 34+ (7 luni +)cu Mihai Iulian AMR 5+
burtica la 33s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/LaPlimbare#
fotografii de la cununie (la 20s) http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

ned sigur ti se da contractul acasa, mie mi l-a dat... din pacate nu am scaner dar sunt sigura ca daca mergi la ei si il ceri o sa ti-l dea... eu una asa vad normal si asa si trebuie sa fie
cat despre trimis la un alt spital, scrie clar pe contract la "servicii medicale oferite de spitalul sanador":
"servicii de transport medicalizat cu ambulanta sanador pentru mama si copil la o alta unitate medicala, conform art.3.4 din prezentul contract"
iar art3.4 zice asa:
"in cazul aparitiei unor camplicatii deosebite si neacceptarii de catre beneficiar a conditiilor suplimentare precizate in anexa 2, spitalul sanador va emite factura doar pentru serviciile medicale furnizate pana in acel moment si va lua masurile necesare pentru transferul pacientei catre o institutie spitaliceasca din sistemul public la solicitarea acesteia sau a persoanelor autoizate conform art, 1.3 din prezentl contract"
asta fiindca la anexa 2 sunt niste preturi astronomice pt cazare in cazul unor complicatii pt mama... 1000 ron/zi fara ventilatie, 1500 fron/zi cu ventilatie....la fel si pt bebelus :(

cat despe ce spital e ales pt a fi trimis bebelusul sau mama ... asta nu mai scrie... presupun la spitatul care e ales de mamica si care bine-inteles o acceapta pe mamica...

eu cred ca, cu cine ai vb, nu stia ce spune...trebuie sa vb cu fetele de la internari/externari.. eu acolo am fost fiindca tot asa fetele de la receptie nu stiau ce sa-mi spuna in legatura cu reducerea de la stat in cazul in care eu nu am lucrat niciodata...

cel mai bine e sa te prezinti la biroul de internari... si acolo ceri si contractl.. spui si tu ca o sa nasti cu un oarecare dr de la ei.. in cazul in care nu vor dori sa iti dea contractul adca nu stii sigur ca vei naste acolo...


Anca 34+ (7 luni +)cu Mihai Iulian AMR 5+
burtica la 33s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/LaPlimbare#
fotografii de la cununie (la 20s) http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

ned, ti-am trimis un mesaj pe e-mail-ul de yahoo
am vazut ca esti la odiseea iulie-august si ca intrebai ceva de banca publica de celule stem de la fundeni... ai mai aflat ceva?

Anca 34+ (7 luni +)cu Mihai Iulian AMR 5+
burtica la 33s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/LaPlimbare#
fotografii de la cununie (la 20s) http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

2liniute multumesc. Am vb si am clarificat : se da reducere 3100 de la casa de sanatate daca lucrezi, daca faci contract de celule cu biogenis se da reducerea de 1000 ron, mi-au zis ca la ei e spital si nu te trimite in alta parte, insa vada ca in contract scrie altceva. E ciudat totusi ca nu au contract cu un anumit spital, in fine...o sa ne ducem sa vedem maternitatea si voi cere si contract, daca nu ma hotarasc sa nasc la stat intre timp.
Referitor la banca celule fundeni, deocamdata doar am citit inca nu am reusit sa vb cu nimeni si mai ajung la fundeni la inceputul lunii iunie. Se pare ca inca nu e gata registrul donatorilor si nu-mi dau sema cum functioneaza banca fara asta. Mi-e ca mai dureaza 1-2 ca la noi. O sa sun zilele astea sa vedem daca imi face legatura cu cineva de la banca de celule

27+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput