Maternitatea Sanador?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

O lista de medici care vor lucra acolo stiti ?

Cum poti veni cu medicul tau, in ce conditii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Buna dimineata! Sunt noua pe forum si acesta este primul mesaj pe care il scriu. Pentru ca ma intereseaza subiectul, cand mi-am facut programare am intrebat si de maternitate. Pentru cezariana dr meu ar fi pretul de 7500 ron la care se adauga 500-760 pe noapte (cazare + mancare). Am intrebat si de reducerea CASMB insa mie mi-au spus ca nu au contract si prin urmare nu exista aceasta reducere.
Va mai tin la curent daca aflu ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Directorul spitalului este dr. Herghelegiu iar printre medici, din mai, va fi si dr. Nuraltay de la Euroclinic si multi alti dr.


Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanamara spune:

Buna fetelor

Eu sunt in 34 de saptamani si urmeaza sa nasc in mai intre 5-10 mai. Am asigurare Eureko la Euroclinic...imi facusem toate planurile cu banii..si s-a dat totul peste cap cu noile tarife + posibilitatea de a nici nu beneficia de reducerea CASMB (in functie de fonduri). De aceea sper sa nu nasc pe la sf lui aprilie Doamne fereste sa nu aiba astia fonduri. ca vorba aia inca 28 de milioane sa ii scoti de unde daca dupa ce ajungi acolo in travaliu iti zic aia ca nu au fonduri ??? E foarte aiurea.

Am citi acum de noul spital Sanador. Pe site la ei nu am gasit informatii, preturi, daca au reduceri CASMB etc. Ati mai aflat ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jackkie spune:

@roxanamara
Maternitatea Sanador este deja deschisa, preturile deja le-au scris fetele pe site ( poti citi ceea ce a scris elenanradu si ned) Eu stiu ca preturile mai pot varia si in functie de doctorul cu care nasti. Cel mai bine ar fi sa suni la Sanador -Call Center 021-9699 si sa-i intrebi pe ei care este pretul la dr tau sau sa-ti timita o oferta pe email. Sunt draguti, eu am primit deja oferta de la ei a doua zi, urmeaza sa nasc la dr Herghelegiu pt ca dumnealui imi urmareste sarcina.
Am vorbit cu cei de la Sanador acum o sapt si mi-au zis ca nu au inca contract cu CASMB, dar sunt deja in discutii cu ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jackkie spune:

@roxanamara
Am uitat sa mentionez ca in aceeasi situatie sunt si eu, dar m-am decis sa fac doar analizele la Euroclinic si sa nasc la Sanador. referitor la ceea ce ai scris tu citez :" s-a dat totul peste cap cu noile tarife + posibilitatea de a nici nu beneficia de reducerea CASMB (in functie de fonduri)".... ai fost informata prost cred. Eu am discutat la Euroclinic cu 3 persoane care mi-au spus acelasi lucru. Au incheiat un contract cu CASMB si toate nasterile sunt decontate iar pe site-ul lor apar preturile direct cu discount . Mai rau este daca nu ai platit taxele in ultimul an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanamara spune:

@jakkie

Eu am discutat cu dr Stanga Anca care imi monitorizeaza sarcina despre fondurile CASMB si mi-a zis ca uneori se epuizeaza spre sfarsitul lunii si nu se mai acorda nici o reducere. Poate s-au schimbat lucrurile de cand cu preluarea...dar oricum inainte din cei 6500 cat costa o nastere normala beneficiam de 15% reducere ca asigurat si eventual de inca de 2800 lei de la CASMB. deci se ajungea la un cost de 5500 lei doar cu reducerea de 15% si la vreo 2700 cu tot cu reducerea CASMB. ceea ce era mai mult decat ok.

Acum costa 7500 cu reducerea CASMB deja inclusa...deci un minim posibil la care poti ajunge e 6400 lei.

Oricum...o sa continui sa merg la controale la doctorita mea si o sa ma interesez tot la ea daca e dispusa sa ma nasca la Sanador in cazul in care oferta lor de pret e mai buna.

Tie cat ti-a spus ca te va costa nasterea la Sanador? Doctorita mea e medic specialist si am inteles ca preturile mai depind si de asta. Le-am scris un e-mail celor de la Sanador sa vad ce pret imi dau. Poate pana nasc semneaza si ei contractul cu CASMB...GOD WILLING!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jackkie spune:

te asigur ca lucrurile s-au schimbat decand cu fuzionarea ( eu am fost la Euroclinic sapt trecuta si mi-am facut analize si le-am pus destule intrebari pentru a sti daca raman sau nu la ei). In urma dicutiilor am renuntat. Inainte asa era cum zici si tu, daca nasteai la sf lunii numai prindeai fonduri dar acum au incheiat un contract si aceste fonduri. Cezariana la dr meu este 9000 lei plus cazarea La Sanador nu exista taxa de recoltare a celulelor stem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanamara spune:

Acesta este raspunsul primit de la Sanador
Se pare ca preturile variaza in functie de ce doctor ai - primar specialist etc

Costul unei nasteri naturale medic specialist este 4700 lei si cezariana medic specialist 7500.Preul nasterii poate varia in cazul in care apar complicatii sau cazare suplimentara(inca o persoana)
La preturile de mai sus se adauga cazarea care este in functie de tipul rezervei(5*)

Din cate am inteles cazarea e intre 500 si 700 de lei/noapte...
Deci costul unei nasteri normale (cu 3 zile spitalizare) ajunge la 6200-6600 lei iar o cezariana 9000-9500 lei la medic specialist.

Miercurea viitoare merg la control la euroclinic si o sa ma interesez exact cum stau lucrurile si acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca17baby spune:

Site-ul Sanador nu este inca actualizat, dar de maine doamna dr. Emel Nuraltay (si dr. Herghelegiu si dr. Alexandru Dinu tot in aceasta perioada) nu va mai fi la Euroclinic. Am inteles ca preturile la nasteri sunt mai mici decat la Euroclinic, se va aplica si reducerea de la CAS, iar conditiile si aparatura vor fi mai bune in noua maternitate. Eu astept informatiile oficiale pe site.

Mergi la inceput