Maternitatea Sanador?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim78_2002 spune:

Buna fetele,

Doarme bebe :), si mie mi-a zis ca pot sa scot copilul afara din casa fara probleme doar sa nu-l duc in locuri aglomerate gen mall...si sa nu scot copilul pe caldura sa-l scot doar dimineata si seara, mie dr. anestezist mi-a fost recomandat de medicul meu, nu ma mai intalnesc cu neonatologul de la spital la doua zile dupa ce am ajuns acasa a venit medicul pediatru si mi-a spus diverse chestii.

Mocanita, ce face bebelusul tau, din curiozitate l-ai cantarit eu am cantarit-o ieri si luase cam 200g.

Pupici
Sim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

l-am cantarit si eu la 2 saptamani (joi), avea 3640 g, a luat 440 g de la cat avea cand a iesit din maternitate..
la nastere a avut 3400 g si cand am iesit 3200g..
e bine zic eu, m-am mai linistit ca la inceput eram panicata rau ca nu stiam daca ii ajunge cat suge
te pup si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca17baby spune:

Eu am nascut acum 2 ani la Euroclinic, prin cezariana, si nu a fost nevoie sa stau la terapie intensiva... poate maxim vreo 2 ore (nu am fost constienta pe toata durata operatiei, ci doar pana l-am vazut pe bebe, iar apoi imi amintesc cand m-am trezit in camera normala).
Acum voi naste la Sanador pt ca dr Emel Nuraltay cu care am nascut prima data s-a mutat aici, la fel si dr Alexandru Dinu la care am facut si fac si acum ecografiile. Care sunt avantajele semnarii unui contract pt nastere? Eu la Euroclinic am platit tot la externare si asa intentionez sa procedez si acum la Sanador.
Pe bebe l-a mai vazut dr neonatolog o data la o saptamana dupa externare cand am fost eu la control sa-mi scoata firele; apoi doar dr pediatru care trebuie gasit cu grija inainte de nastere. La Medlife o recomand pe dr. Miruna Georgescu (in spitalul din Pipera), insa la Sanador in clinica am avut doua incercari nereusite... pierdere de timp si bani cu dr. Nina Jianu si dr. Roxana Parlog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcica27 spune:

Buna fetele,

Puteti sa imi spuneti care sunt de fapt preturile la sanador pentru cezariana? Si ce e cu reducerea de 4000 lei?
O sa sun si eu maine la ei dar poate stiti voi.
Multumesc mult.
Cristina
37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baridoi spune:

Buna fetelor,

Sim si Mocanita, ma bucur ca lucrurile intra acum intr-un ritm normal pentru voi si bebelusii vostri acum, dupa ce v-ati intors acasa.

Floriana, nu stiu nimic despre Dr Alina Dascalu, sarcina mea este urmarita de un alt dr de la Sanador ... dupa parerea mea important este sa fii pe aceeasi lungime de unda cu doctorul si sa poti sa comunici bine cu el - profesional vorbind ar trebui sa fie ok.

Referitor la avantajele semnarii unui contract de nastere cu Sanador, Bianca, eu cred ca ai putea sa iei in calcul cele de mai jos :
- se deconteaza 4000 RON de catre CASMB daca esti salariata si faci dovada acestui lucru (la Regina Maria se deconteaza 2800 ron)
- nu exista taxa de recoltare a celulelor stem (la CMU este 1200 RON)
- costurile per total pentru pachetele de nastere sunt mai mici decat la Euroclinic
- personalul este f ok dpdv profesional (comparativ cu Euroclinic - stiu ce vorbesc, pana acum am mers pentru toate investigatiile la Euroclinic in ultimii 2 ani)

Deocamdata nu-mi mai vine niciun argument dar daca mai apare ceva revin :)

Dulcica, referitor la preturile pentru pachetele de nastere cred ca cel mai indicat este sa discuti cu cei de la spital - daca suni la call-center iti vor spune tot ce vrei sa afli. Pot sa-ti spun ca preturile difera in functie de specializarea doctorului - pretul pentr cezariana stiu ca acum o luna era : Medic specialist : 7500 ron ; Medic primar : 8200 ron ; profesor : 9000 ron. La acestea se mai adauga cazarea, cost care difera in functie de tipul rezervei (cazare in rezerva dubla, simpla, lux etc). Alte costuri suplimentare pot aparea insa cum spuneam, cred ca ar fi bine sa discuti cu cei de la spital.

Referitor la decontarea de la CASMB, actele necesare sunt afisate pe site : In vederea decontarii , pacientul trebuie sa aduca copii dupa urmatoarele acte:
CI, adeverinta de asigurat, bilet de trimitere pentru internare catre Spitalul Sanador cu termen de valabilitate de 30 de zile.

Ceea ce nu scrie pe site, dar este cazul meu, este ca cei care au trimitere de la un medic de familie din afara Bucurestiului trebuie sa mearga cu aceasta trimitere la un dr din Sanador care va elibera la randul sau o trimitere pentru nastere. Eu tocmai azi am facut chestia asta si a fost f ok.

Asadar pentru lamuriri cred ca ar fi bine sa te adresezi celor de la spital care sunt f amabili.

Daca va mai pot ajuta cu ceva ... feel free :)

Va pup si sarcina usoara / copii cuminti , dupa caz.

M



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcica27 spune:

Multumesc mult baridoi, am aflat preturile si maine ma duc acolo.
Ideea era cam cat de mult te poate costa " p langa" ce e inclus.
Daca cineva a nascut acolo si ne poate ajuta, va rog.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baridoi spune:

Salutare,

Au mai fost niste post-uri la aest subiect referitoare la costuri, le poti gasi cateva pagini mai in urma. Sper sa-ti fie de folos.

Bafta maine

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcica27 spune:

Buna fetele, am fost azi acolo.
Arata bine, ce pot spune.
Ideea este daca cele care au nascut acolo au fost multumite sau li s-a incarcat nota de plata.
Si acum este super ca au si decontare cu CASMB de 4000 lei, mie cam greu sa cred :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mateiuta spune:

Buna, dragi mamici si viitoare mamici.Sunt o graviduta in 36 de sapt iar astazi medicul meu(Cioflan Horia) mi-a prezentat si varianta nastrii la sanador ceea ce mi s-a parut foarte ok si cu ajutorul vostru am aflat de pe forum multe alte detalii...multumesc!Dar cum intotdeauna (la mine cel putin)tot exista intrebari si ma gandeam ca voi ma puteti ajuta,caci pe doctor nu il pot intreba astfel de detalii...ideea era ca in afara de costurile din contract(nastere,cazare,consumabile dk depasesti acea limita,etc)trebuie cumva sa mai dai ceva la medic,anestezist,moase si alte asitente??Eu m-as gandi ca nu...dar nu as vrea surprize,asa ca le rog pe mamicile care au nascut acolo sa ma "lumineze"/linisteasca un pic.Va multumesc din suflet!

Poate gasesc mamici care nasc in aceasi perioada cu mine(22 aug)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Nu, in nici un caz nu mai dai nimanui nimic.

Mergi la inceput