experiente mistice(3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

pt. doamnele care activeaza pe aici, astazi e ziua noastra.

Nikole vezi ne intalnim din nou pe aici.

M-a atras titlul subiectului, desi nu sunt educata in sensul asta, am trait pe pielea mea cateva experiente, ma tot intreb de ce mi se intampla, raspunsul mi-l dau tot eu singura: cred ca am o anumita sensibilitate, de a "primi" niste semnale si probabil ca ar trebui sa si fac ceva, stiu cam ce ar trebui sa fac, insa din lene si procrastinare probabil ca nu reusesc.

3x3 vad ca tu patronezi subiectul, in mare parte sunt de acord cu tine, insa nu in totalitate, unele lucruri le resping din anumite motive pe care nu vreau sa insir aici. Insa te admir pt. modul de abordare si rezolvare a unor probleme... felicitari.

Una din experientele mele desi nu e mistica, mai mult tine de paranormal, e prima care mi s-a intamplat cand eram studenta.

Stateam cu chirie in apartamentul unei doamne care era plecata din tara. Doamna ma rugase cand am timp si chef sa mai merg la mormantul fetei sale si sa-i mai aprind cate o lumnare pt. ca alte rude nu avea in oras, ceea ce am si facut, am inteles ca fata a murit la 18 ani, mai multe nu am intrebat in ce conditii a murit copila, pentru ca mama ei parea ravasita din cauza asta, chiar si dupa 20 de ani de la intamplare.

Intr-o zi pe la amiaza, m-am pus in pat incercand sa dorm, inca nu adormisem complet, eram in momentul cand totusi esti treaz, auzi zgomotele cele mai mici din camera si le constientizezi pana sa te fure somnul complet. Atunci am simtit ca o fiinta a trecut prin camera mea, am simtit miscarea aerului din camera, am auzit respiratia unei persoane, si chiar m-a atins cu poalele rochiei pe un picior, eu de regula dorm cu un picior dezvelit si in afara patului mai mereu. In apartament nu mai era nimeni in afara de mine. Mi s-a facut pielea de gaina, am realizat ca ceva paranormal se intampla, apoi s-a dus la dulap si a deschis dulapul unde erau numai hainele mele, a tot deschis si inchis usile dulapului de vreo ceteva ori, timp in care am simtit curentii de aer declasanti din inchiderea/deschiderea usilor, curaj sa ma uit nu am avut. Probabil cauta ceva in dulap, si negasid am auzit-o facand ntz, ntz, ntz..... (ca atunci cand dai din cap dezaprobator), apoi a iesit din camera si la iesire la fel si-a fluturat rochia peste piciorul meu. Usa de la camera in tot timpul asta a fost inchisa.
Dupa experienta asta m-am dat jos din pat si am iesit urgent afara, am mers la prietena mea cea mai buna. Ulterior am aflat de la o prietena a doamnei la care stateam ca fata s-a sinucis aruncandu-se pe de un bloc. Am inteles ca fata mereu era in altercatii cu mama sa, ceea ce a determinat-o sa recurga la acel gest.

O alta intamplare a fost tot in acel apartament, proprietara se anunta-se ca vine cateva zile in Ro., si urma sa stea in apartament cu mine. In noaptea d'inaintea sosirii ei, pe hol era o oglinda imensa si extraordinar de grea, oglinda a cazut de pe perete pe la 2 noaptea, si bineinteles s-a spart in mii de bucati. Nu va spun cum e sa te trezesti cu o bubuitura puternica noaptea, am crezut ca a intrat o trupa de comando peste mine in apartament.
Proprietara sosind a doua zi, eu am fost si luat-o de la gara, si ma intreaba in drum spre casa, daca nu am vazut-o pe fiica ei prin apartament... la care eu am incremenit, apoi imi spune ca de multe ori aparea si la ea in Italia...
Singurul lucru care a apartinut fetei a fost acel sifonier, pe care maica-sa nu a reusit sa-l vanda. Nici apartamentul nu mai era acelasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

ca tot omul, am si eu problemele mele. si, pentru ca in unele aspecte de viata si eu insami intampin greutati, am cerut, bineinteles, ajutorul ingerului meu. el mi-a zis ca nu ma poate ajuta. noaptea aceleiasi zi, am facut cam in jur de 3- ore si jumatate sau 4 ore, rugaciune continua. am zis ca am mare nevoie de ajutor, de sustinere, de lumina, de suport!
a doua zi , vizitez o doamna care imi pune in mana fara sa ii cer sau sa vorbesc despre nevoile mele interioare,o carte despre cum sa iti vindeci trecutul vietii. am pus cartea in geanta.
urmatoarea zi aveam un program incarcat. am ajuns la librarie, unde trebuia sa fie citirea de povesti in grup, dans, cantece si activitati (colorat si decupat). am gasit libraria inchisa, din motive administrative. am depus teancul de carti imprumutate si am plecat in oras, urmatorul punct al planului nostru de distractii. am ajuns acolo si am constatat ca nu mai am poseta, cu bani tocmai scosi din banca pentru cumparaturi, cu toate cardurile de banca si credit, permis, multe alte acte, inclusiv datele toate ale contului de banca unde intra banii in mod obisnuit. am urcat copilul in masina imediat, si am condus alti 15 km, inapoi, la locul in care am stiut ca geanta mea a fost. nu am gasit nimic. obosita ajung acasa. dau telefoane sa blochez conturile, cardurile...sa comand documente noi, carduri noi...o munca de 2 ore la telefon. am decis totusi macar asta mica sa aibe o zi buna, daca a mea a fost mizerabila.
intre timp m-am gandit, cum este posibil DUMNEZEU sa imi raspunda la rugaciune, prin cartea daruita de acea doamna, si cartea sa dispara. cu speranta in DUMNEZEU, am terminat programul celei mici, am ajuns acasa si...am gasit mesaj de la doua persoane,printre care unul imi cerea sa vin sa colectez geanta de la statia de politie, din cartier!
am gasit totul,carte, bani, carduri de banca, ochelari(oricine ar fi tentat probabil sa opreasca o pereche de ochelari pe care nu o cumperi mai ieftin de 500$ perechea)! a fost o zi extenuanta, iar speranta mea a ramas in determinismul divin al imtamplarii: daca DUMNEZEU mi-a trimis ajutorul prin carte, cartea va ajunge la mine! si AM REGASIT-O, alaturi de tot ceea ce imi apartinea in poseta!
ma duc la culcare, cu multumire catre DUMNEZEU si ingeri, care au facut tot pentru mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

fiecare clipa de viata este GRATIE DIVINA! ceea ce deteseaza misticul de ordinar intr-o clipa de viata este pozitia egoului fata de realitatea care ESTE! chiar si Isus a zis, EU SUNT!
egoul zice, eu sunt ceea ce sunt, si cum sunt, si ce sunt, si cu credintele mele, si cu dorintele mele, si cu gandirile mele, si cu valorile mele, si cu posesiile mele...egoul faramaiteaza esenta in aspecte individuale, sufletul concetreaza totul intr-o singura realitate: divinitatea! egoul risipeste, sufletul uneste, egoul arunca replica, sufletul trimite rugaciune, egoul tergiverseaza totul la cheremul comfortului personal, sufletul este acolo, permanent, neconditionat...egoul isi cere drepturile, sufletul canta rugaciune de multumire lui DUMNEZEU, egoul face zgomot in jurul lui, sufletul traieste in tacere, pentru ca vocea divina sa vina la lumina constientei ca egoul sa o auda, sa o asculte...egoul se bate in piept detinand suprematia, sufletul asteapta o eternitate si mai mult in respect pentru fiinta umana si puterea ei de creatie, sa devina in sfarsit, ceea ce este :cupa de grail, vehicol al gratiei divine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

3x3,
ai avut noroc ca posta ta o incaput pe mina unui om cinstit si o returnat-o!
eu mi-am uitat poseta mea mai demult intr-un restaurant aici si m-am intors dupa ea in 10 minute si bineinteles ca nu au vrut sa mi-o dea inapoi! toata viata mea era in acea poseta unele acte nici nu le-am mai putut reface! si bani destul de multi, vreo 1000 de$, ce era prosta ospatarita sa returneze...era salaru ei pe o luna...nimic nu i-a putut convinge nici rugamintile mele, ca macar actele sa mi le dea, nici politia....si politaiu cind o auzit ce am avut in poseta o zis s-o uit ca no so mai vad in veci...
3x3, nu te supara ca te intreb,daca vrei sa imi raspunzi, ca am o curiozitate, dar ce servici ai ca ai atita timp de mers pe la diferite activitati cu copilul tau, si timp sa scrii atit de mult pe internet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui msl1

3x3,
ai avut noroc ca posta ta o incaput pe mina unui om cinstit si o returnat-o!
eu mi-am uitat poseta mea mai demult intr-un restaurant aici si m-am intors dupa ea in 10 minute si bineinteles ca nu au vrut sa mi-o dea inapoi! toata viata mea era in acea poseta unele acte nici nu le-am mai putut reface! si bani destul de multi, vreo 1000 de$, ce era prosta ospatarita sa returneze...era salaru ei pe o luna...nimic nu i-a putut convinge nici rugamintile mele, ca macar actele sa mi le dea, nici politia....si politaiu cind o auzit ce am avut in poseta o zis s-o uit ca no so mai vad in veci...
3x3, nu te supara ca te intreb,daca vrei sa imi raspunzi, ca am o curiozitate, dar ce servici ai ca ai atita timp de mers pe la diferite activitati cu copilul tau, si timp sa scrii atit de mult pe internet?


bine ai revenit pe experiente mistice! ma bucur ca iti faci timp si mai asterni cate un gand!porneste de la mine o imbratisare a inimii, catre tine si puii tai!
draga msl1, norocul meu a fost credinta! autoarea cartii "you can heal your life", Louise L. Hay, spune "indiferent ce problema infruntam, experientele noastre sunt doar efectele exterioare ale gandurilor interioare"(pag 18,Louise L. Hay, "You Can Heal Your Life, H Life Styles, Carlsbad, California, London,Sydney, johannesburg, Vancouver, Hong Kong, 1999) ! ...si in geneza se spune "la inceput a fost cuvantul". forta de creatie. si, iubirea pentru propia sa creatie!
experienta de viata este cuvantul gandit-rostit,care reprezinta puterea in mainile noastre,dar si emotia care intampina decizia de rostire a cuvantului ce defineste realitatea traita.
eu am intampinat experienta pierderii posetei, cu credinta nestramutata! si mi-a fost returnata! cultiv iubire in viata mea, primesc iubire prin gest de respect de semen!
sunt atat mama cat si tata pentru pruncul meu. fac tot in masura posibilitatilor, ce doi parinti fac impreuna pentru copilul/copii lor. alturi de aceste responsabilitati din viata, scriu cartea care se asterne in spatele acestor randuri, scrise aici pe forum!
nu are nici o importanta ce fac. are importanta deciziile care imi determina experienta de viata.
iar vis a vis de timpul de a scrie pe forum, m-ai facut sa zambesc! cateodata imi spun ca ziua ar trebui sa fie de 40 ore...si inainte de culcare, totusi imi gasesc cateva clipe de suflet, si mai astern un cuvant. cateodata torentul de frumusete cereasca prin cuvant este atat de nestavilit, ca ajung sa imi dau seama ca se face curand dimineata, si trebuie sa fiu in picioare pentru o noua zi! iubirea neconditionta a tot ce este in viata, imi hraneste radacinile securitatii, increderii, acceptari neconditionate a tot cea ce se desfasoara in urma credintelor, gandurilor si deciziilor mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikole

Gabrielaaaaa, FELICITARI pentru bebe mult dorit!!!!!!

Bine ai venit pe lume , Tudor, sa ai o viata lunga, binecuvantata alaturi de mami si tati!!!

Cred ca esti tare tare fericita si implinita, ma bucur mult pentru tine!!!



Nikole, mami de Albastrel si Albastrica


And I saw the river
Over which every soul must pass
To reach the kingdom of heaven
And the name of the river was suffering –
And I saw the boat
Which carries souls across the river
And the name of that boat was
Love.

---Saint John of the Cross





off topic

Multumesc !Da, sunt cum nu pot explica in cuvinte.Imi aduc aminte prima zi dupa ce am avut voie sa ne luam copiii ,cum am ingenuncheat langa patutul lui si plangeam .N-am plans niciodata asa !A fost un sentiment unic, irepetabil,inexplicabil.Stiam si stiu ca puiul asta de om e viata mea !


Gabriela
mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Gabriela felicitari! Sa va traiasca baietelul sanatos si binecuvantat!


my deviantArt GalleryUna Pe Zi de Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

hai sa va povestesc o experienta recenta, care mi-a bucurat inima si sufletul! o vecina a nascut o fetita. cand avea numai cateva saptamani, am intalnit pentru prima data copilul. era in bratele mamei. cand tatal mi-a facut cunostinta, cea mica a incercat sa dezlipeasca capsorul din sanul mamei, s-a intors catre mine si cu un zambet, asa cum a putut, a intins manuta catre mine in semn de salut. parintii au ramas uimiti. acum dupa alte 3 saptamani, am intalnit-o iar, am discutat cu mama ei, si la plecare mi-am luat la revedere si de la cea mica. cand am salutat-o, cu voce calda si plina de iubire pentru creatia divina, si-a intors caputul catre mine si mi-a tras un zambet de am simtit binecuvantarea lui DUMNEZEU. parintii amandoi au vazut scena, si tatal copilului imi spune, ca fata nu a zambit niciodata la ei pana acum, dar daca imi zambeste mie, "inseamna ca ma place"!
ce putea sa zica saracul om! ce puteam sa ii spun, ca ingerul acela vede lumea gratiei divine, energetica, ca este o natura pe care fiecare bb o are, nativ. probabil ca intr-o zi am sa ii explic!

ce implinire, sa intalnesti un chip pur, care sa te priveasca cu ochii inocentei, ai divinitatii, si nu cu mintea umana! sa priveasca in esenta ta, asa cum esti, inferent de cariera, de unde vii, ce esti, cat castigi, ce faci...ce frumusete!
...si cat de putini sunt cei din viata noastra care pot privi in natura divina a omului!iar daca ai intalnit in viata o astfel de persoana, ea este cu adevarat o nestemata cereasca!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

m-a retinut zilele astea un gand, pe care vreau sa il scriu.
in experienta de ridicare a energiei kundalini, am vazut dupa ce totul s-a terminat, un domn, din a carei jumatate de corp ieseau gandaci negri. mie, in decursul vindecarilor energetice, am vazut furtunuri ca niste tentacule care ieseau din mine si prin care se scurgeau afara din mine un lichid vascos negru.
apoi apar serpii, alte creaturi care reprezinta o manifestare a energiei disarmonice, experiemntate in viata de om si reactualizate prin vis.
intrebarea mea a fost, daca aceste creaturi sunt expresia unor energii lipsite de armonie, nu sunt ele si in realitate creatia noastra?
gandacii, in vizualizare au purtat informatia despre o problema de sanatate cronica. ulterior am intrebat persoana ce problema are pe jumatatea aceea de corp, si mi-a raspuns ca facuse cu ani in urma o semipareza insa era foarte dificil de observat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

am primit o rugaciune, foarte frumoasa, pe care nu pot sa nu o arat pe forum, rugaciune care este un dialog sincer de inima al omului cu Dumnezeu:

Preot ILARION ARGATU
(1913 – 1999)

Rugaciune
"Iarta-ma, Doamne:
-pentru tot ce puteam sa vad si nu am vazut!
-pentru tot ce puteam sa aud si nu am auzit!
-pentru tot ce puteam sa simt si nu am simtit!
-pentru tot ce as fi putut sa inteleg si nu am inteles!
-pentru tot ce puteam sa constientizez si nu am constientizat!
-pentru iertarea pe care as fi putut sa o dau si nu am dat-o!
-pentru bucuria pe care as fi putut sa o traiesc si nu am trait-o!
-pentru Lumina pe care as fi putut sa o primesc si nu am primit-o!
-pentru viata pe care as fi putut sa o ocrotesc si nu am ocrotit-o!
-pentru visele pe care mi le-as fi putut împlini si nu le-am implinit!
-pentru necunoscutul in care as fi putut sa pasesc si din teama, nu am indraznit sa pasesc!
-pentru iubirea pe care as fi putut sa o exprim si nu am exprimat-o!
-pentru tot ce puteam sa creez bun si frumos si nu am creat pentru gloria Ta, Doamne si a Imparatiei Tale
Divine!
Pentru tot ce stiu si nu stiu ca am gresit, pe Tine, Doamne, care esti Mila si Iubirea infinita,Te rog, iarta-ma si ma imbraca cu nesfarsita Ta Iubire si Lumina!
Iti multumesc, Doamne:pentru toata frumusetea pe care am vazut-o izvorand din Tine !
-pentru muzica tacuta a Inimii Tale, pe care mi-ai dezvaluit-o auzului!
-pentru tot ce am simtit bun si minunat in viata mea!
-pentru tot ce prin harul Tau am inteles!
-pentru lumina pe care am sorbit-o in adancul meu!
-pentru iertarea pe care daruind-o, am dobandit pace!
-pentru bucuria fiecarei clipe traite in Tine, Doamne!
-pentru toate cadourile spirituale care mi-au imbogatit fiinta!
-pentru viata mea, care e a Ta, o mica parte a simfoniei existentei!
-pentru visele care au prins forma prin armonia iubirii Tale pentru mine!
-pentru necunoscutul in care am pasit plin de curaj, regasindu-Te!
-pentru iubirea coplesitoare cu care ma dezmierzi clipa de clipa!
-pentru tot ce am creat prin Tine bun si frumos, aducand cu umilinta lauda Imparatiei Tale divine!

Pentru tot ce stiu si nu stiu ca am primit, Tie, Doamne, care esti Milostivirea si Iubirea infinita, Iti multumesc, daruindu-Ti inima mea!"

Mergi la inceput